Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
Free delivery over €50
Reebok

Naisten rannekellot

3 Products

NAISTEN RANNEKELLOT

Rannekello on usein se asun kruunaava helmi, jolla sporttiset naiset voivat viimeistellä urheilullisen tyylinsä. Naisten rannekello ei ole kuitenkaan pelkästään esteettinen asuste, vaan myös hyödyllinen treenivaruste. Reebokin valmistamien naisten urheilukellojen avulla voit nähdä, miten tehokkaasti treenaat ja miten suorituksesi kehittyvät. Verkkokaupastamme voit tilata tyylikkäät naisten urheilukellot, joista voit seurata muun muassa kierrosaikoja ja sydämensykettä.

Digitaaliset juoksukellot ja urheilukellot kertovat kehityksestäsi

Reebok on tunnettu maailmalla monipuolisista juoksuvarusteistaan, ja myös laadukkaat juoksukellot kuuluvat niihin. Isonumeroinen digitaalinen kellotaulu helpottaa juoksuajan seuraamista, ja valonäytön avulla kellon lukemat voi hyvin tarkistaa myös pimeässä. Esimerkiksi kellomallit Runtime ja Runtime Watch ovat hyödyllisiä lenkkikavereita. Niiden helppokäyttöisiin ominaisuuksiin lukeutuvat muun muassa sekuntikello 10 kierrosajan mittauksella, ajanotto, herätys ja toisen aikavyöhykkeen kellonajan näyttö. Lisäksi Pulse Steel + Heart Rate Monitor -urheilukelloa on mahdollista käyttää myös sykemittarina erillisen sykevyön avulla.

Urheilukello naisille, joilla ei päätä palele

Lujaa tekoa oleva Reebokin AllTerrain-urheilukello sopii sekä miehille että naisille, joita kiehtovat itsensä haastaminen ja omien rajojen testaaminen. Jos ääriolosuhteet eivät sinua hätkäytä vaan pikemminkin inspiroivat itsesi ylittämiseen, Reebok AllTerrain on oikea kello sinulle. Se on suunniteltu nimensä mukaisesti vaihteleviin, haastaviin sääolosuhteisiin ja mahdollisimman monipuoliseen liikkumiseen. Huippuominaisuuksin varustettu treenikello kuuluu samaan sarjaan Reebokin AllTerrain-juoksukenkien kanssa, jotka on tehty erityisen vaativiin maastoihin. Kuten huippujalkinekaimansa, myös Reebok AllTerrain -kello pysyy menossa mukana mihin ikinä menetkin, harrastitpa sitten hölkkäämistä luontopoluilla tai maastojuoksua päätähuimaavilla vuoristoreiteillä.

Analogiset viisarinäytöt ajattomaan tyyliin

Reebokin kellovalikoimassa on naisten rannekelloja myös viisarillisella kellotaululla. Ne edustavat ajatonta tyyliä, joissa on mukana sporttistakin luonnetta. Esimerkiksi Impact Watch on korumaisen kaunis naisten rannekello, mutta älä anna ulkomuodon hämätä: sirosta designistaan huolimatta kello on tehty ruostumattomasta teräksestä, ja sen samettisen pehmeä silikoniranneke on varsin kestävää tekoa. Kumpi tahansa tyyli sinua miellyttääkin, trendikkään sporttinen urheilukello tai klassinen naisten rannekello, mieti ennen kellon hankintaa, tuleeko se urheilukäyttöön vai pääasiassa vapaa-ajan asusteeksi. Meiltä löydät raikkaan tyylikkäät mallit kumpaankin tarkoitukseen.