alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube

Naisten kävelykengät

 
[22]

NAISTEN KÄVELYKENGÄT

Käytkö säännöllisesti reippailla kävelylenkeillä? Etsitkö monikäyttöisiä ja urheilullisia naisten kävelykenkiä kaupunkikäyttöön, lähimetsien poluille tai pitemmille vaellusreissuille? Kävelyharrastus on loistavan yksinkertainen tapa liikkua, sillä se edistää monin tavoin hyvinvointia, kuluttaa energiaa ja säännöllisesti harrastettuna myös kohottaa kuntoa. Siksi onkin hyvä pitää kävelyyn sopivia kenkiä aina helposti saatavilla.

Kävele aina kun voit, myös matkoilla

Reebokin naisten kävelykengissä jaksat tehdä pitempiäkin lenkkejä. Esimerkiksi DMX-Ride- tai DMX-Flex-teknologiaa hyödyntävissä Reebokin kävelykengissä naisille on tehokas kantavaimennus (kuten malleissa Reebok Walk Ultra 6 DMX Max ja DMX Ride Comfort RS 3.0), ja kenkien kuvioitu ulkopohja soveltuu erinomaisesti kaikille alustoille jokapäiväiseen käyttöön. Matkoilla voi parhaiten tutustua uuteen kohteeseen kävellen. Muun muassa Reebok Ever Road DMX, Reebok Astroride Soul ja Reebok Solestead ovat silloin oivallinen valinta: ne ovat kevyet ja tyylikkäät naisten sneakerit, joiden pitävä kantaosa helpottaa kävelyä. Kestävä verkkopäällinen tekee kengistä myös hyvin hengittävät ja siksi erityisen sopivat lämpimiin olosuhteisiin. Jos kaipaat kaupunkiympäristön sijaan metsän rauhaan, voit suunnata luontoon kävelemään ja antaa mielen levätä. Reebokin laajasta valikoimasta löydät kaikenlaisiin maastoihin ja olosuhteisiin ihanteellisesti soveltuvat retkeilykengät. Esimerkiksi Trailgrip RS 5.0 GTX ja Reebok Sawcut GTX 6.0 ovat vettähylkivät naisten vaelluskengät Gore-Tex®-kalvolla, jotka on suunniteltu epätasaiseen ja kiviseen maastoon. Ne sopivat myös vauhdikkaampaan luontoliikuntaan, kuten ketteryyttä, koordinaatiota ja myös seikkailumieltä vaativaan polkujuoksuun.

Ota töihin Reebok-kävelykengät

Jatkuvaa seisomatyötä tekevät naiset kärsivät usein jalka- ja selkäkivuista. Sopivan pehmeäpohjaiset ja kimmoisat kengät vähentävät jalkojen ja alaselän väsymistä sekä ehkäisevät jalkojen kipeytymistä ja turpoamista. Reebok Work N Cushion 3.0 -kengät ovat monipuoliset naisten kävelykengät, joissa jaksat seistä koko päivän. Päällisen synteettisen materiaalin ja nahan yhdistelmä on joustava ja hengittävä, ja EVA-välipohja ja Memory Tech -pohjallinen antavat jaloillesi juuri oikeanlaisen vaimennuksen ja tuen.

Kävely on huipputehokas liikuntamuoto

Kun jalassasi on kestävät ja hyvin istuvat naisten kävelykengät, lenkeille on entistä motivoivampaa lähteä. Reebokin verkkokaupasta löydät laadukkaat naisten ulkoilukengät niin kaupunkikierroksille kuin vauhdikkaisiin luontoseikkailuihin ja haastaviin maastoihin.