alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Naisten housut

 
[100]
Women Fitness & Training Black Les Mills® Athlete PantsWomen Fitness & Training Black Les Mills® Athlete Pants

Les Mills® Athlete Pants

Women Fitness & Training

Women Classics Black Reebok Classics Vector Track PantsWomen Classics Black Reebok Classics Vector Track Pants

Reebok Classics Vector Track Pants

Women Classics

1 / 3
Page:of 3

NAISTEN HOUSUT

Moneen eri lajiin ja käyttötarkoitukseen sopivat Reebokin naisten housut täyttävät vaativimpienkin käyttäjien odotukset. Verkkokauppamme runsaasta tarjonnasta löydät korkealaatuiset naisten housut kaikenlaiseen liikkumiseen: naisten urheiluhousut kuntosalille ja ryhmäliikuntatunneille, naisten verryttelyhousut trendikkääseen athleisure-lookiin ja naisten collegehousut jokapäiväiseen käyttöön ja rennoksi kotiasuksi.

Reebokin naisten treenihousut sopivat lajiin kuin lajiin

Vauhdikkaissa ja korkeatempoisissa urheilusuorituksissa naisten treenihousuiltakin vaaditaan paljon. Niiden pitää yhtäältä istua napakasti ja toisaalta mukautua joustavasti kehon liikkeeseen ja nopeisiin suunnanvaihdoksiin, eivätkä ne saa hiertää mistään. Reebokin naisten urheiluhousut edustavatkin teknisten urheiluvaatteiden ehdotonta kärkeä: ne on valmistettu kosteutta tehokkaasti siirtävästä ja hengittävästä Speedwick-kankaasta (esimerkiksi Reebok Cross training® Lightweight Joggers ja Training Supply Woven Pants -mallit), mikä estää treenihousuja liimautumasta ihoon ja tekee siten urheilusta miellyttävämpää. Jos taas harrastat ulkona treenaamista myös talvisin, Thermowarm Deltapeak -teknologiaa hyödyntävät treenihousut pitävät kylmän loitolla (esimerkiksi Thermowarm Deltapeak Pants -malli). Urheiluvaatteidemme kestävät materiaalit on valittu huolella, ja niissä korostuu myös ekologisuus: olemme mukana muun muassa Better Cotton Initiative -hankkeessa, jonka tarkoituksena on parantaa puuvillatuotannon olosuhteita kaikkialla maailmassa.

Viimeistele sporttinen tyyli ajattomilla naisten verkkareilla

Kun haluat hellittää hetkeksi ja keskittyä ihan vain rentoon oleskeluun, pehmeät naisten collegehousut sopivat siihen tarkoitukseen täydellisesti. Kiireettömiin lepohetkiin voi vetäistä jalkaan esimerkiksi Classics French Terry Pants -collegehousut naisille. Nostalgian ystäville taas klassiset naisten verkkarit, kuten vaikkapa Classics Graphic Pants ja Classics Advanced Track Pants, edustavat rentoa old school -lookia parhaimmillaan 90-luvun tyyliin ja sopivat huolettomaan mutta silti trendikkään sporttiseen arkipukeutumiseen. Monissa naisten verryttelyhousuissa on myös kätevät taskut, joihin voit sujauttaa vaikka avaimet tai jotain muuta pientä.

Millaisia housuja tarvitset?

Etsitkö laadukkaita naisten treenihousuja sisäliikuntaan, säänkestäviä naisten ulkoiluhousuja reippaaseen ulkoiluun, tanssihousuja tanssistudioon vai trendikkäitä retrohenkisiä svetarihousuja katumuotiin? Tutustu Reebokin verkkokaupan monipuoliseen valikoimaan. Saatavilla on paljon erilaisia malleja moneen makuun sekä kapea- että leveälahkeisina (kuten WOR Meet You There Wide Leg Pants), niin väljiä kuin tiukemmin istuvia naisten housuja monipuoliseen liikkumiseen, myös mutta hyvin ansaittuun vapaa-aikaan.