Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.

Naisten verryttelypuvut

9 Products
Price
€ 45 - € 70

NAISTEN VERRYTTELYPUVUT

Reebokin naisten verryttelypuvut kuuluvat niihin huolettomiin, monikäyttöisiin arkivaatteisiin, joissa viihtyy vaivatta koko päivän. Arkisuudestaan huolimatta naisten verryttelyasut ovat myös trendikkään yksinkertaisia ja siistejä perusvaatteita, joilla voi luoda sporttisen tyylikkään vaikutelman.

Toteuta muodikas athleisure-look Reebokin laadukkailla verkkareilla

Jos etsit trendikästä athleisure-henkeen sopivaa naisten verryttelyasua, Reebokin naisten verkkapuku on siihen omiaan. Athleisure tulee sanoista ”athletic leisure”, mikä tarkoittaa urheilullista vapaa-aikaa, ja siitä muoti-ilmiössä nimenomaan on kyse: urheiluvaatteiden ja arkipukeutumisen yhdistämisestä. Reebokin avulla se syntyy helposti ja varsin yksinkertaisista elementeistä: tennareihin ja farkkuihin voi hyvin yhdistää sporttisen yläosan, kuten hupparin, collegepaidan tai verryttelytakin. Vastaavasti yksivärisen t-paidan ja nahkatakin kaveriksi voi vetää jalkaan kapeat naisten verkkarit tai rennot jogginghousut.

Valitse yllesi vaatteet, joissa on hyvä olla

Sporttisen elämäntavan näkyminen muodissa kuvastaa hyvin sitä, että omasta kunnosta huolta pitäminen on kovassa huudossa. Ja se on varmasti yksi parhaista muoti-ilmiöistä koskaan. Kaikessa muodissa – olipa kyse sitten pukeutumisesta urheiluun tai vapaa-aikaan – on tärkeää, että vaatteet istuvat hyvin ja niissä on mukava olla. Esimerkiksi Reebokin TE Tracksuit Sport -verryttelypuku naisille on valmistettu pehmeän miellyttävästä materiaalista, ja siksi se toimii sekä treeneissä, kaupungilla että kotiasuna. Hupullinen takki suojaa päätä ulkoillessa, ja vetoketjutaskuissa kulkevat turvallisesti mukana tärkeimmät pikkutavarat, kuten avaime