Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
Free delivery & 100 days returns
Free delivery & 100 days returns

Naisten aurinkolasit

7 Products

NAISTEN AURINKOLASIT

Reebokin laadukkaat aurinkolasit naisille on suunniteltu aktiivisesti ulkoileville naisille monenlaiseen urheiluun ja olosuhteisiin, joissa on hyvä muistaa suojata silmät haitalliselta UV-säteilyltä. Siksi kaikki Reebokin naisten aurinkolasit on varustettu polykarbonaattilinssein, jotka antavat silmillesi parhaan mahdollisen suojan auringon UV-säteitä vastaan.

Turvalliset polykarbonaattilinssit kestävät kovaakin käyttöä

Polykarbonaattia pidetään nykyisin turvallisimpana aurinkolasien, urheilulasien, suojalasien ja lasten silmälasien linssien materiaalina. Polykarbonaatti kehitettiin alkujaan 1970-luvulla avaruusteknologian tarpeisiin, ja silmälaseissa sitä alettiin käyttää 1980-luvun alussa materiaalin keveyden ja iskunkestävyyden vuoksi. Tavallisiin muovilinsseihin verrattuna polykarbonaattilinssit eivät rikkoudu läheskään yhtä helposti: ne ovat jopa 10 kertaa kestävämpiä ja silti huomattavasti kevyempiä. Urheiluaurinkolaseihin polykarbonaattilinssit ovat omiaan nimenomaan kestävyytensä vuoksi ja siksi, että ne on varustettu 100-prosenttisella suojauksella haitallista UV-säteilyä vastaan.

Valitse Reebokin tyylikkäät naisten aurinkolasit silmiesi suojaksi

Classic 9 Sunglasses ja Classic 10 Sunglasses -aurinkolasit naisille täydentävät rennon lomalookin helteisinä päivinä, mutta ne sopivat erinomaisesti myös erinäisten aktiviteettien aikana käytettäviksi ja suojaamaan silmiä kirkkaalta auringonpaisteelta. Iskunkestävät kehykset ja polykarbonaattilinssit ovat juuri oikea valinta vauhdikkaisiin ulkoilmaseikkailuihin, ja kumityynyt pitävät lasit hyvin paikoillaan kovassakin menossa. Urheilullisempaa tyyliä edustaa puolestaan Reebokin RSK 1 Sunglasses -malli. Ne ovat erinomaiset naisten urheilulasit varsinkin juoksun, pyöräilyn ja hiihdon harrastajille suojaamaan auringon säteilyltä ja yleensäkin olosuhteissa, joissa kirkas valo voi häiritä näkemistä, kuten kirkkailla keväthangilla hiihdellessä. RBS 4 Sunglasses -aurinkolaseissa taas on vaikutteita retrohenkisistä lentäjänlaseista, ja ne tuovat trendikkään säväyksen mihin tahansa vapaa-ajan asuun.

Miksi aurinkolaseja on syytä käyttää?

Aina kun ulkoilet olosuhteissa, joissa UV-säteily voi olla erityisen voimakasta, silmät on syytä suojata laadukkailla aurinkolaseilla. UV-säteilylle on mahdollista altistua myös pilvisinä päivinä ja jopa sisätiloissa, ja se voi aiheuttaa harmaakaihia ja silmän verkkokalvon rappeutumista. Reebokin korkealuokkaiset ja kestävät aurinkolasit on tehty urheilullisille ja aktiivista elämää eläville naisille. Ne tarjoavat tyylikkään ja turvallisen vaihtoehdon urheilullisen lookin ystäville reippaaseen ulkoiluun, vauhdikkaaseen vapaa-ajan viettoon tai ihan vain pirteäksi lisämausteeksi sporttista tyyliä elävöittämään. Tutustu valikoimaamme ja löydä juuri sinun tyyliisi ja käyttötarkoitukseesi sopivat aurinkolasit naisille.