Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.

Naisten salikengät

1 Product

NAISTEN SALIKENGÄT

Haluatko löytää monipuoliset salikengät naisille? Reebokin jumppakengät sopivat erinomaisesti sekä salilla treenaaville että ryhmäliikuntatuntien ystäville. Joka lajiin ei kannata ostaa eri kenkiä, vaan samat jumppakengät voivat käydä mainiosti niin BodyCombatiin, tanssitunneille kuin kuntosalillekin. On silti hyvä muistaa, että mitä enemmän harrastat esimerkiksi energistä ja korkeasykkeistä ryhmäliikuntaa, sitä joustavampia salikenkien tulisi olla. Jos taas käyt säännöllisesti tanssillisilla tunneilla, kenkien pitäisi sopia hyvin etenkin nopeisiin suunnanvaihdoksiin ja erilaisiin piruetteihin.

Oikeanlaiset kengät kuntopiiristä kardiotreeneihin

Salille ja kuntopiireihin kannattaa valita hyvin jalkaan istuvat salikengät, joissa on tarpeeksi stabiiliutta ja pitoa, mikä on tärkeä ominaisuus varsinkin askelkyykyissä ja jalkakyykyissä. Hyvä vaimennus korostuu puolestaan vauhdikkaissa ja kovatehoisissa intervallitreeneissä, esimerkiksi kuntopiiriharjoittelussa, BodyCombatissa tai BodyAttackissa. Nyrkkisääntönä voisi todeta, että mitä kovempi alusta, sitä tehokkaampi vaimennus kengissä tulisi olla. Reebokin salikengät naisille onkin usein varustettu EVA-välipohjalla, joka pehmentää iskuja tehokkaasti erityisesti tunneilla, joilla tehdään paljon erilaisia hyppyjä ja ponnistuksia. Esimerkiksi Ultra Circuit TR ULTK LM -kengät on tehty varta vasten monipuoliseen ja toiminnalliseen kuntopiiriharjoitteluun, jossa pyritään kehittämään fyysisiä ominaisuuksia kokonaisvaltaisesti eri liikkeillä ja välineillä. Myös Reebok Cardio Motion on monikäyttöinen, joustava treenikenkä, joka sopii niin tanssisaleille kuin kardiotreeneihinkin hyvän nilkkatuen ansiosta.

Reebokin jumppakengissä liikut sulavasti

Tanssistudiolle ja kuntoharjoitteluun sopivat parhaiten kevyet jumppakengät, joissa on reagoiva vaimennus ja lähes saumaton, sukkamaisesti asettuva päällinen. Lisäksi Turnzone-teknologialla varustettu ulkopohja tarjoaa loistavan 360 asteen liikkuvuuden pyöriviin liikkeisiin ja askeleiden joustavaan mukailuun (esimerkiksi malleissa Reebok Hayasu, Reebok Guresu, Reebok Cardio Motion ja Reebok Studio Basics). Ne sopivat etenkin tanssillisille ryhmäliikuntatunneille, joissa tehdään toistuvia liikkeitä ja nopeita pyörähdyksiä, kuten Zumba-, Bailatino-, BodyJam- ja Sh’Bam-tunneille.

Millaiset jumppakengät ja salikengät sopivat sinulle?

Mieti aina ensin, mihin käyttötarkoitukseen kenkiä pääasiassa tarvitset ja millaisella alustalla treenaat. Se ratkaisee pitkälti sen, millaiset kengät sopivat parhaiten harrastamaasi lajiin. Mutta sitäkin tärkeämpää on, että kenkä mukautuu hyvin jalkasi muotoon ja tuntuu miellyttävältä jalassa koko treenien ajan.