alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Naisten urheilurintaliivit

 
[226]
1 / 5
Page:of 5

NAISTEN URHEILURINTALIIVIT

Urheileville naisille yksi treeniasuste on ylitse muiden: urheilurintaliivit. Ne ovat ehdottomasti yksi tärkeimmistä urheiluvaatehankinnoista ja vaikuttavat valtavasti liikkumisen mielekkyyteen. Reebokin laajasta mallistosta voit valita hyvin istuvat naisten urheiluliivit kevyellä, keskivahvalla tai vahvalla tuella sen perusteella, miten aktiivista liikuntaa harrastat. Ja jos haluat olla askeleen edellä muita, valitse PureMove Bra -urheiluliivit, joiden mullistava Motion Sense -teknologia mukautuu kehosi liikkeeseen ja antaa tukea sen mukaan.

Miksi hyvä tuki rinnoille on niin tärkeää urheillessa?

Reippaassa urheilussa rinnat joutuvat koville, mikä voi aiheuttaa rintoja kannattelevien sidekudosten venymistä ja rintojen roikkumista. Siksi niin moni nainen kärsii rintojen kipeytymisestä liikkuessaan. Se kielii siitä, että urheilurintaliivit ovat olleet vääränkokoiset, tai ne eivät tue rintoja tarpeeksi. Ongelmia voi ehkäistä tukemalla rinnat riittävän hyvin erilaisiin liikuntamuotoihin sopivilla urheiluliiveillä. Liivin malli riippuu omasta vartalotyypistä sekä lajista, jota harrastetaan. Isorintaisen kannattaa valita korkean tukitason urheiluliivit lajeihin, joissa juostaan tai hypellään paljon. Hero Power Sports Bra -malli sopii muun muassa salille, energisille ryhmätunneille ja kardioharjoitteluun. Pienirintaiselle voi hyvin riittää kevyt tuki, ja esimerkiksi Workout Ready Bra Light -urheiluliiveissä olet aina valmis niin pilatekseen kuin voimaharjoitteluunkin. Mallistostamme löytyy myös naisten urheilurintaliivejä, jotka on suunniteltu varta vasten tiettyjen urheilulajien vaatimuksia silmällä pitäen, kuten Reebokin Cross training-sarja. Medium-tuen Reebok Cross training Skinny Bra on kestävä ja hyvin hengittävä rintaliivimalli, joka estää rintojen heilumisen keskitehokkaissa treeneissä.

Entä jos yhdet urheiluliivit kävisivät kaikkeen urheiluun?

PureMove Bra -urheilurintaliivit edustavat Reebokin uraauurtavaa innovatiivisuutta parhaimmillaan. Motion Sense -teknologian avulla liivit mukautuvat täydellisesti kehosi liikkeisiin sen mukaan, miten intensiivisesti liikut. Esimerkiksi juostessa liivien materiaali muuttuu joustamattomammaksi ja antaa enemmän tukea. Rauhallisemmissa ja pehmeämmissä lajeissa, kuten joogassa tai pilateksessa, liivit tukevat rintoja kevyemmin.

Miten valita oikeanlaiset urheilurintaliivit?

Urheiluliivejä hankkiessa kannattaa kiinnittää huomiota oikeaan kokoon ja riittävään tukeen. Hyvät liivit ovat sopivan napakat, hengittävät ja kosteutta pois iholta siirtävät. Kun liivit istuvat niin hyvin, ettet tunne niitä oikeastaan ollenkaan, olet oikeilla jäljillä: silloin voit vain keskittyä nauttimaan liikunnasta.