alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Skip to main content

Naisten sukat

 
[64]
1 / 2
Page:of 2

NAISTEN SUKAT

Etsitpä piristystä vapaa-ajan sporttiseen tyyliisi tai kestäviä ja käytännöllisiä treenisukkia moneen menoon, Reebokin laaja ja värikäs sukkavalikoima tulee avuksesi: verkkokaupastamme löydät harrastukseesi sopivat sukat, olipa haussa juoksusukat, tennissukat, tekniset kompressiosukat, naisten nilkkasukat, polvisukat tai trendikkäät varrettomat tennarisukat.

Urheilusukat suojaavat jalkojasi

Jos harrastat aktiivisesti liikuntaa, korkealaatuiset urheilusukat ovat ehdottoman tärkeä hankinta, sillä ne suojaavat jalkojasi hiertymiltä ja rakoilta. Treenisukat kannattaa valita lajin ja käyttötarkoituksen mukaan. Esimerkiksi pitkävartiset Reebok Cross training Competition Camo Knee Sock -polvisukat edustavat kompressio-ominaisuuksilla varustettuja sukkia, joissa yhdistyvät teknisten treenisukkien parhaat puolet. Harjoitusten aikana kompressiosukat tukevat napakasti jalkojen lihaksia ja auttavat vähentämään sääri- ja pohjelihasten rasitusta. Siten ne lisäävät jalkojesi suorituskykyä ja nopeuttavat myös palautumista treenin jälkeen. Lisäksi kompressiosukkia voi käyttää esimerkiksi pitkillä lentomatkoilla, mikä ehkäisee jalkojen turvotusta ja väsymistä. Sukkien Coolmax-teknologia pitää jalkasi kuivina ja viileinä vauhtitreeneistä huolimatta. Tennissukat kuuluvat jokaisen urheilijan ja liikuntaa harrastavan perusvaatteisiin, joita on hyvä olla monta paria. Esimerkiksi Reebok Cross training Women's Printed Crew Socks on suosittu tennissukkamallimme: hyvin hengittävä ja kosteutta haihduttava sukka sopii ympärivuotiseen käyttöön, ja vahvistettu varvasosa ja kantapää lisäävät käyttömukavuutta. Miten tahansa tykkäätkin liikkua, Reebokin laadukkaat ja kestävät urheilusukat tarjoavat hyvän hankaussuojan ja sopivat pitkäkestoisiinkin treeneihin.

Valitse treenisukat oikein

Kun olet hankkimassa urheilusukkia, mieti ensin, millaiseen käyttötarkoitukseen ne tulevat. Jos harrastat esimerkiksi juoksua, valitse jalkaasi naisten juoksusukat, joissa kantapäissä ja varpaissa olevat vaimennukset suojaavat jalkoja tärähdyksiltä ja iskuilta. Reebok ONE Series Running Unisex Ankle Sock -sukat ovat kevyet, hyvin hengittävät juoksusukat, jotka on muotoiltu vasemman ja oikean jalan mukaan ja myös jalan kaarta ja akillesjännettä tukien. Lenkkeilyn lisäksi ne sopivat erinomaisesti muun muassa Cross training-tunneille. Varrettomat sukat (esimerkiksi Classics Foundation Unisex No Show Sock -sukat) sopivat puolestaan oivallisesti tennareihin ja täydentävät rennon kesäisen sporttilookin.

Sukat jokapäiväiseen käyttöön

Reebokin verkkokaupasta löydät tekniset sukat treeneihin, laadukkaat naisten nilkkasukat ja kestävät tennissukat urheiluun ja vapaa-aikaan. Valikoimassamme myös runsaasti värikkäitä kuvioita ja printtejä!