alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Skip to main content

Naisten shortsit

 
[97]
1 / 3
Page:of 3

NAISTEN SHORTSIT

Reebokin naisten shortsit on suunniteltu mahdollisimman monipuoliseen liikkumiseen, niin kardiotreeneihin kuin kuntosalille. Speedwick-kankaasta tehdyt Reebok-shortsit poistavat tehokkaasti kosteutta iholta ja pitävät olosi miellyttävän viileänä niin hikeä nostattavissa treeneissä kuin lämpimissä olosuhteissakin.

Reebok-shortseissa pääset testaamaan rajojasi – lajissa kuin lajissa

Monikäyttöisyys on aina toiminut kantavana ajatuksena Reebokin urheiluvaatteiden suunnittelussa. Esimerkiksi LES MILLS™ Epic Shorts -malli on aktiiviliikkujan unelma, joka soveltuu erinomaisesti yhtä lailla juoksuun, tanssiin, kuntosalille kuin ryhmäliikuntatunneillekin. Shortseissa on käytetty perforoitua Speedwick-kangasta, mikä pitää olosi mukavan vilpoisana, ja siksi ne soveltuvat mainiosti urheilusuorituksiin helteisissäkin sääolosuhteissa. Useampaa eri lajia harrastavat naiset pitävät 2-in-1 Perforated Shorts -treenishortseista niiden erinomaisten teknisten ominaisuuksien takia. Napakkaa kompressiokangasta olevat sisähousut auttavat lihaksia jaksamaan läpi rankkojenkin hikitreenien, kun taas kosteutta siirtävä Speedwick-teknologia ja etupuolen perforointi takaavat shortsien hyvän hengittävyyden ja käyttömukavuuden.

Oikeat shortsit tehotreeneihin

Reebokin shortsivalikoimasta löytyy myös naisten treenishortseja, jotka on varta vasten suunniteltu intensiivisten ja vaativien lajien harrastajille. Energisiin ja rankkoihin treeneihin kannattaa pukeutua kestäviin ja joustaviin treenivaatteisiin, joissa voit keskittyä ottamaan kaiken irti harjoittelusta. Esimerkiksi Combat Kickboxing Shorts -treenishortsit naisille ovat hieman pitempimalliset, napakasti istuvat shortsit, joissa lahkeiden sivuhalkiot antavat hyvin tilaa liikkua. Reebok Cross training Chase Shortie – Games ovat sitä vastoin hyvin lyhyet ja tiukat shortsit, joita etenkin Cross trainingin harrastajat rakastavat. Niiden hengittävä ja joustava antimikrobinen kangas kuivuu nopeasti ja pitää olosi miellyttävänä koko treenien ajan, jolloin voit keskittyä antamaan kaikkesi päivän WODissa. Jos taas harrastat juoksua, Reebokin naisten juoksushortsit (esimerkiksi Running Competition Hot Shorts) siivittävät sinut kevyesti pikaspurtteihin tai auttavat jaksamaan pitemmilläkin juoksulenkeillä.

Nostalgista retroilmettä sporttisin maustein

Raikkaan urheilullisen tyylin voi hyvin ulottaa myös vapaa-ajan pukeutumiseen, ja siihen Reebokin Classics-mallisto perustuukin. Inspiraatiota on ammennettu sporttisesta retrotyylistä, joka sopii erityisen hyvin trendikkääseen athleisure-lookiin (esimerkiksi Woven Athleisure Shorts -malli). Reebokin monipuolinen valikoima tarjoaa sinulle runsaasti laadukkaita ja kestäviä shortseja naisille eripituisilla lahkeilla ja leikkauksilla, olipa harrastuksesi tai käyttötarpeesi mikä tahansa.