alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Naisten juoksukengät

 
[58]
1 / 2
Page:of 2

NAISTEN JUOKSUKENGÄT

Suunnitteletko aloittavasi lenkkeilyharrastuksen vai oletko jo edistyneempi juoksija? Vai onko haastavien esteiden suorittaminen sinun lajisi? Juoksu kaikissa muodoissaan on yksi tehokkaimmista ja kuntoa kohottavimmista liikuntamuodoista. Se on todennäköisesti myös yksi edullisimmista urheiluharrastuksista, eikä periaatteessa vaadi muuta kuin yhden ison investoinnin: laadukkaat juoksukengät. Niihin kannattaa panostaa, sillä juuri sinun jalkaasi sopivat lenkkarit vaikuttavat merkittävästi niin motivaation ylläpitämiseen kuin suoritusten kehittymiseen. Ja mikä parasta, juoksukengät kulkevat vaivattomasti mukanasi minne vain, ja voit lähteä lenkille milloin vain: sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin vetää verkkarit ylle ja lenkkarit jalkaan ja astua ovesta ulos.

Reebok-lenkkarit pitävät juoksukipinää yllä

Kaikki Reebok-juoksukengät on valmistettu laadukkaista materiaaleista erityyppiset juoksijat ja juoksualustat huomioiden. Jos vasta aloittelet juoksuharrastusta, sinun kannattaa rakentaa peruskestävyyttä pikkuhiljaa. Naisten juoksukengistä hyvin jalkaa tukevat, ergonomisesti muotoillut Reebok-lenkkarit sopivat erinomaisesti lyhyille matkoille ja voimaharjoitteluun (esimerkiksi Reebok ZPrint 3D -malli neutraalilla pronaatiolla).

Valitse oikeat lenkkarit pitkille matkoille ja vaativiin maastoihin

Superkevyet Reebokin naisten lenkkarit puolestaan soveltuvat erityisesti pidemmille lenkeille responsiivisen ja iskuja vaimentavan välipohjansa ansiosta, joka on esimerkiksi suositussa Custom Floatride Run -mallissa. Sen saumaton ja ommeltu päällysosa ja sukkamainen muotoilu tekevät kengistä hengittävät ja todella mukavat jalassa. Jos taas seikkailuhenkisyys kiehtoo sinua ja haluat testata äärirajojasi esimerkiksi OCR:ssä (Obstacle Course Racing eli suomeksi esteratajuoksu), tutustu Reebokin All Terrain -mallistoon, jonka kenkämallit on tehty varta vasten vaikeakulkuisille, haastaville radoille (esimerkiksi mallit At Super 3.0 Stealth ja All Terrain Freedom Ex). Esteratajuoksuun onkin hyvä valita lenkkarit, joissa on kestävä pohja ja hyvä pito, eivätkä ne kastuessaan ala painaa liikaa.

Millaiset naisten juoksukengät sopivat sinulle?

Juoksukenkiä valitessa mieti ensin, millaisia lenkkejä yleensä juokset ja missä. Pääasia on, että kengät tuntuvat mukavilta jalassa ja sopivat juoksutyyliisi ja juoksuympäristöösi, eivätkä aiheuta hiertymiä, rakkoja tai rasitusvammoja. Siksi oikean koon valitseminen on erityisen tärkeää. Myös oman jalkapohjan tuen tarve eli pronaatio kannattaa selvittää. Kun valitset jalkaasi laadukkaat Reebokin naisten lenkkarit, juokset kevyesti kaikilla keleillä, kaikissa maastoissa.