alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Skip to main content

Naisten legginsit

 
[166]
Workout Ready Ribbed High-Rise Leggings
Workout Ready Ribbed High-Rise Leggings
Lux High-Waisted Colorblock Tights
Lux Perform High-Rise Leggings
Les Mills® Lux Vector Graphic Leggings
Lux Leggings
Lux 2.0 Speckle Modern Safari Leggings
Workout Ready Pant Program Leggings
Lux Perform Leggings
Rib High-Rise Leggings
Lux High-Waisted Tights
Yoga High-Waisted Performance Rib Leggings
Yoga High-Waisted Performance Rib Leggings
Shiny Yoga Pose Scribble High-Rise Leggings
Lux High-Waisted Colorblock Tights
Running Vector Leggings
Running Printed Leggings
Reebok Identity Leggings
Lux Leggings
Classics Cotton Leggings
Classics Cotton Leggings
Lux High-Waisted Colorblock Tights
Reebok Identity Leggings
THERMOWARM+GRAPHENE Leggings
Workout Ready Printed Leggings
Modern Safari Leggings
Lux Vector Leggings
Workout Ready Vector Leggings
Lux Leggings (Plus Size)
Rib High-Rise Leggings
Speckle Modern Safari Legging Shorts
Lux 3/4 Leggings (Plus Size)
Workout Ready Pant Program High Rise Leggings
Workout Ready Ribbed High-Rise Leggings
Lux Perform Leggings
Lux Perform Leggings
Lux 2.0 Multi-Colored Speckle Leggings
Lux Leggings
Reebok Identity Logo Leggings
Lux High-Waisted Colorblock Tights
Reebok Identity Logo Leggings
THERMOWARM+GRAPHENE Leggings
Workout Ready Basic Leggings
1 / 4
Page:of 4

NAISTEN LEGGINSIT

Napakat ja hyvin istuvat naisten legginsit ovat erinomaiset treenihousut tehokkaita suorituksia siivittämään. Ne ovat myös todella monikäyttöisiä perusvaatteita, jotka sopivat niin kerrospukeutumiseen kuin trendikkäisiin asuyhdistelmiin esimerkiksi väljän hupparin tai collegepuseron kanssa. Mitä tahansa lajia harrastatkin, Reebokin naisten legginsit soveltuvat kaikenlaiseen liikkumiseen joogasta juoksuun, kuntosalilta Cross trainingiin ja tanssista taistelulajijumppiin.

Korkealaatuiset urheilulegginsit hengittävät ja kuivuvat nopeasti

Monikäyttöisyys on yksi sporttisen pukeutumisen kulmakivistä. Reebokin urheiluvaatteiden suunnittelussa kiinnitetään paljon huomiota tiettyjen urheilulajien erityisvaatimuksiin, mutta teknisiltä ominaisuuksiltaan ne on tehty kaikenlaiseen intensiiviseen treenaamiseen niin sisällä kuin ulkona. Esimerkiksi Reebok Cross training Comp Tights AOP -treenitrikoot naisille ovat hyvä esimerkki monipuoliseen urheiluun tarkoitetuista naisten legginseistä. Niissä on käytetty vahvikkeena kestävää Cordura-kangasta, mikä helpottaa köysikiipeilyharjoitteita, mutta trikoot soveltuvat napakkuutensa ansiosta yleisemminkin vaikkapa kardio- ja kuntosaliharjoitteluun. Kaikki Reebokin naisten legginsit, joissa on käytetty hengittävää ja kosteutta iholta siirtävää Speedwick-teknologiaa, käyvät erityisen hyvin juoksuun ja muihin aerobisiin treeneihin, joissa hikoillaan paljon.

Tyylikkäät treenilegginsit naisille eri pituuksilla

Runsaassa valikoimassamme on malleja ja pituuksia moneen makuun: täyspitkiä naisten legginsejä, 7/8-legginsejä, 3/4-legginsejä ja 1/4-pituisia lyhyitä trikoita muun muassa spinning-tunnille. Esimerkiksi Sustainable Running Capris ovat 3/4-pituiset naisten treenicaprit, joiden materiaalina on käytetty kierrätettyä polyesteriä. Ne sopivat niin juoksuun, kuntosalille kuin lämpimiin olosuhteisiinkin. Lux Bold 7/8 Tights - Chalked Movement ovat puolestaan joustavat, Speedwick-teknologiaa hyödyntävät naisten joogalegginsit, jotka pitävät olosi miellyttävän kuivana myös vauhdikkaissa harjoitteissa, ja ne sopivat lisäksi kerrospukeutumiseen. Reebok Lux Tights ovat täyspituiset, tiukasti istuvat naisten legginsit, joiden hankaamattomat, litteät saumat tekevät trikoista erittäin mukavat mihin tahansa liikuntaan.

Hyvin istuvat naisten legginsit saavat treenisi sujumaan

Naisten legginseistä on tullut niin suosittuja treenivaatteita, että nykyään ne kuuluvat olennaisesti aktiivisesti liikkuvan naisen perusvarusteisiin. Yhä useammat naiset kokevat, että joustavissa ja mukavantuntuisissa trikoissa treenaaminen helpottaa urheilusuorituksia ja jopa motivoi liikkumaan. Aiemmin saatavana oli lähinnä yksivärisiä mustia naisten treenitrikoita, mutta nyt leikitellään raikkailla kuvioilla ja näyttävillä kuoseilla. Tutustu Reebokin värikkäisiin vaihtoehtoihin, niin saat taatusti aimo annoksen lisäenergiaa treeniin kuin treeniin!