alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Naisten takit

 
[73]
1 / 2
Page:of 2

NAISTEN TAKIT

Jos nautit reippaasta ulkoilusta joko luonnossa retkeillen tai kaupungilla kulkien, Reebokin monipuolisesta valikoimasta löydät sekä naisten urheilutakit sporttiseen makuun että säänkestävät naisten ulkoilutakit säähän kuin säähän. Saatavana on teknisillä ominaisuuksilla varustettuja naisten juoksutakkeja, retrohenkisiä naisten tuulitakkeja ja anorakkeja, rennon trendikkäitä pilottitakkeja, vettähylkiviä ulkoilutakkeja ja lämpimiä toppatakkeja todellisiin talvikeleihin.

Teknisissä takeissa treenaat ympäri vuoden

Reebokin naisten urheilutakit soveltuvat erinomaisesti pohjoisen vaihtelevaan ilmastoon. Keveimmät mallit hengittävät hyvin ja antavat riittävän sääsuojan varsinkin välikauden ulkotreeneihin. Niitä varten kannattaa varustautua Speedwick-teknologiaa hyödyntävillä naisten treenitakeilla, joita esimerkiksi Speedwick Track Jacket edustaa. Myös vettähylkivä Vizlocity Jacket on oivallinen naisten juoksutakki lenkkeilyn harrastajille ja todellisille juoksuhirmuille, joita koleat, sateiset kelit eivät hidasta. Heijastavien elementtien ansiosta takissa voit juosta turvallisesti myös pimeässä.

Reebokin naisten ulkoilutakissa et joudu säiden armoille

Pidä sade ja tuuli loitolla Reebokin laadukkailla naisten ulkoilutakeilla. Ne ovat luotettavia monitoimitakkeja, joissa ulkoilet missä tahansa säässä kaikkina vuodenaikoina. Esimerkiksi väljänmallinen naisten anorakki pitää hyvin tuulta, ja Reebokin hupulliset takit tarjoavat myös mukavan ripauksen old school -henkistä katutyyliä (kuten Reebok Classics Windbreaker ja Classics Advanced Anorak). Vilukissoja lämmittävät parhaiten kuorikangasta ja fleeceä sisältävät naisten takit, jotka soveltuvat joko välikerrokseksi kerrospukeutumiseen tai ulkokäyttöön sellaisenaan. Ne pitävät olosi miellyttävän lämpimänä lumihiutaleista tai sadepisaroista huolimatta (esimerkiksi Outdoor Combed Fleece Jacket). Kerrospukeutumisen lisäksi talvikeleillä on hyvä vetää päälle naisten toppatakki, vaikkapa Reebokin laadukas Outdoor Padded Jacket, jossa tarkenet hyvin ulkoilla ja kulkea treeneissä.

Löydä itsellesi tyylikäs naisten takki aktiiviseen arkeen

Etsitkö moneen eri tilanteeseen sopivaa sporttista naisten vapaa-ajan takkia, jossa on myös raikas tuulahdus trendikästä katumuotia? Lyhyt, pusakkamallinen naisten bombertakki on urheilullisen tyylikäs, mutta samalla yksinkertaisen neutraali retroklassikko. Se sopii mitä erilaisimpiin asukokonaisuuksiin niin farkkujen, verkkareiden, legginsien kuin lyhyiden shortsienkin pariksi. Reebokin mallistosta löydät esimerkiksi seuraavat naisten pilottitakit, joita voi käyttää missä vain: Training Supply Woven Bomber Jacket, Studio Favourites Bomber Jacket ja Mesh Bomber Jacket. Mikä malli on sinun suosikkisi?