alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Skip to main content

Naisten takit

 
[63]
Tech Style Windbreaker
Workout Ready Woven Jacket
THERMOWARM+GRAPHENE Padded Jacket
Studio Puffer Jacket
DMX Woven Windbreaker
Jul 1/4 Zip Sweatshirt
Reebok by Pyer Moss Crop Jacket
Reebok by Pyer Moss Windbreaker
Reebok by Pyer Moss Windbreaker
Cardi B Woven Satin Jacket
Classics Vector Jacket
Classics Twin Vector Track Jacket
Cardi B Woven Satin Jacket
Classics Vector Jacket
Outerwear Shell Performance Jacket
DMX Training Hybrid Winter Jacket
DMX Training Hybrid Winter Jacket
Classics Vector Track Top
Classics Vector Windbreaker
Classics Vest
Cardi B Woven Satin Jacket
MYT Woven Jacket
Victoria Beckham Windbreaker
Running Wind Jacket
DMX Training Hybrid Winter Vest
Classics Archive Anorak Jacket
Reebok Classics Natural Dye Crew Jacket
Classics Blazer
Cardi B Woven Satin Jacket
Classics Back Vector Jacket
Classics Vest
Classics Blazer
Classics Vector Windbreaker
Les Mills® Bomber Jacket
Outerwear Thermowarm+Graphene Padded Jacket
United By Fitness Jacket
Studio Opaque Woven Jacket
Victoria Beckham Windbreaker
Running Essentials Wind Jacket
Classics Archive Anorak Jacket
Classics Sherpa Vest
Classics Blazer
DMX Training Hybrid Winter Jacket
1 / 2
Page:of 2

NAISTEN TAKIT

Jos nautit reippaasta ulkoilusta joko luonnossa retkeillen tai kaupungilla kulkien, Reebokin monipuolisesta valikoimasta löydät sekä naisten urheilutakit sporttiseen makuun että säänkestävät naisten ulkoilutakit säähän kuin säähän. Saatavana on teknisillä ominaisuuksilla varustettuja naisten juoksutakkeja, retrohenkisiä naisten tuulitakkeja ja anorakkeja, rennon trendikkäitä pilottitakkeja, vettähylkiviä ulkoilutakkeja ja lämpimiä toppatakkeja todellisiin talvikeleihin.

Teknisissä takeissa treenaat ympäri vuoden

Reebokin naisten urheilutakit soveltuvat erinomaisesti pohjoisen vaihtelevaan ilmastoon. Keveimmät mallit hengittävät hyvin ja antavat riittävän sääsuojan varsinkin välikauden ulkotreeneihin. Niitä varten kannattaa varustautua Speedwick-teknologiaa hyödyntävillä naisten treenitakeilla, joita esimerkiksi Speedwick Track Jacket edustaa. Myös vettähylkivä Vizlocity Jacket on oivallinen naisten juoksutakki lenkkeilyn harrastajille ja todellisille juoksuhirmuille, joita koleat, sateiset kelit eivät hidasta. Heijastavien elementtien ansiosta takissa voit juosta turvallisesti myös pimeässä.

Reebokin naisten ulkoilutakissa et joudu säiden armoille

Pidä sade ja tuuli loitolla Reebokin laadukkailla naisten ulkoilutakeilla. Ne ovat luotettavia monitoimitakkeja, joissa ulkoilet missä tahansa säässä kaikkina vuodenaikoina. Esimerkiksi väljänmallinen naisten anorakki pitää hyvin tuulta, ja Reebokin hupulliset takit tarjoavat myös mukavan ripauksen old school -henkistä katutyyliä (kuten Reebok Classics Windbreaker ja Classics Advanced Anorak). Vilukissoja lämmittävät parhaiten kuorikangasta ja fleeceä sisältävät naisten takit, jotka soveltuvat joko välikerrokseksi kerrospukeutumiseen tai ulkokäyttöön sellaisenaan. Ne pitävät olosi miellyttävän lämpimänä lumihiutaleista tai sadepisaroista huolimatta (esimerkiksi Outdoor Combed Fleece Jacket). Kerrospukeutumisen lisäksi talvikeleillä on hyvä vetää päälle naisten toppatakki, vaikkapa Reebokin laadukas Outdoor Padded Jacket, jossa tarkenet hyvin ulkoilla ja kulkea treeneissä.

Löydä itsellesi tyylikäs naisten takki aktiiviseen arkeen

Etsitkö moneen eri tilanteeseen sopivaa sporttista naisten vapaa-ajan takkia, jossa on myös raikas tuulahdus trendikästä katumuotia? Lyhyt, pusakkamallinen naisten bombertakki on urheilullisen tyylikäs, mutta samalla yksinkertaisen neutraali retroklassikko. Se sopii mitä erilaisimpiin asukokonaisuuksiin niin farkkujen, verkkareiden, legginsien kuin lyhyiden shortsienkin pariksi. Reebokin mallistosta löydät esimerkiksi seuraavat naisten pilottitakit, joita voi käyttää missä vain: Training Supply Woven Bomber Jacket, Studio Favourites Bomber Jacket ja Mesh Bomber Jacket. Mikä malli on sinun suosikkisi?