alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Skip to main content

Naisten hanskat

 
[2]

NAISTEN HANSKAT

Reebokin tyylikkäästä ja laadukkaasta urheiluvaate- ja asustevalikoimasta löydät kaiken treenaamiseen tarvittavan jalkineista päähineisiin. Urheiluhanskat ovat yksi olennainen osa treenivarustusta ja ehdoton edellytys parhaimpaan suoritukseen pääsemiseksi. Ne tekevät treenaamisesta paitsi miellyttävää myös turvallista niin itselle kuin mahdolliselle kamppailuvastustajalle. Meiltä löydät niin MMA-hanskat, vapaaotteluhanskat, painonnostohanskat kuin muutkin naisten sormikkaat treenaamiseen.

Treenihommat hanskassa

Kuten muutkin varusteet, myös hanskat on syytä valita eri lajien vaatimusten mukaan. Naisten treenihanskoista löytyvät esimerkiksi Combat Leather MMA Glove -vapaaotteluhanskat, jotka ovat kestävän nahkapintansa ja erinomaisen pehmustuksensa ansiosta turvalliset niin käyttäjälle kuin vastustajalle. Tarrakiinnityksellä voi säätää vaivattomasti ranteen tiukkuutta, ja nauhojen ansiosta hanskat pysyvät jämäkästi kädessä mahdollistaen monipuolisen ja intensiivisen treenaamisen. Hanskaa on saatavana punamustana neljässä eri koossa.

Monipuolinen naisten hanska Cross trainingiin

Valikoimassamme on myös Cross trainingin vaatimuksia silmällä pitäen suunniteltu Reebok Cross training Grip -hanska. Se toimii niin painonnostohanskana kuin muissakin hyvää otetta ja pitoa vaativissa suoritteissa, ja kämmenpehmuste auttaa sinua vetämään vielä yhden ylimääräisen leuan. Menon käydessä hikiseksi Speedwick-teknologia pitää huolen siitä, että ilmanvaihto pelaa ja kädet pysyvät kuivina. Erityisesti ryhmäliikuntatunneille tarkoitetut naisten hanskat, Women’s Studio Gloves, suojaavat käsiä hiertymiltä ja rakoilta erilaisissa suoritteissa. Sormikasmalli takaa hyvän sormituntuman, ja kämmenen pehmuste on kestävää tekomokkaa, joka ehkäisee rakkojen muodostumista. Kämmenselässä ja sormien välissä oleva verkkokangas tekee hanskasta hengittävän, ja joustavan suuaukon ansiosta tämä tyylikkään musta hanska on helppo pukea ja riisua. Näiden lisäksi valikoimassamme on myös monipuolinen joukko muita ensiluokkaisia naisten käsineitä sekä unisex-hanskoja niin salitreeniin, painonnostoon, säkkitreeniin, kehään kuin combat-tunneille.

Reebok-hanskat suojaavat käsiä ja parantavat suoritusta

Kuntonyrkkeilyssä ja kamppailulajeissa hanskat ovat itsestäänselvyys, mutta ne ovat ehdoton edellytys parhaaseen suorituskykyyn esimerkiksi kuntosalilla ja Cross trainingissä. Treenikäsineiden pehmusteet ja geelitoppaukset eivät pelkästään suojaa käsiä hiertymiltä ja kynsiä repeytymiltä, vaan ne myös parantavat pitoa ja antavat varmuutta mahdollisimman rentoon suoritukseen. Urheiluhanskat tekevät osaltaan treenaamisesta turvallista ja mukavaa, ja olivatpa tavoitteesi treenaamisen suhteen mitkä tahansa, Reebokin laadukkaasta valikoimasta löydät kaikkiin lajeihin sopivat käsineet ja muutkin urheiluvarusteet.