alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Skip to main content

Naisten kuntosalitarvikkeet

 
[6]
Double Sided 4 mm Yoga Mat - Stripes - Green

NAISTEN KUNTOSALITARVIKKEET

Reebokin kuntosalitarvikkeet antavat sinulle monipuoliset eväät mielekkäisiin ja tavoitteellisiin treeneihin. Laadukkaiden salitarvikkeiden ja kuntoiluvälineiden avulla liikkumisesta tulee entistä motivoivampaa, treenasitpa sitten jumppasalilla tai kotona.

Harjoittele monipuolisesti yksinkertaisilla salitarvikkeilla

Hyvään treeniin riittää jo muutama yksinkertainen perusväline: et välttämättä tarvitse muuta kuin Reebokin käsipainot, hyppynarun ja joogamaton, ja tehokas treenisessio on taattu. Reebokin käsipainoja on saatavilla 1–5 kilon painoisina, ja niillä saat jo hyvän koko kehon puntin aikaiseksi. Hyppynarut ovat puolestaan ihanteellisen käteviä kuntoilutuotteita, joilla saat sykkeen nopeasti nousemaan ja kaloreita kulumaan. Reebokin Premium Skipping Rope -vauhtihyppynaru on tarkoitettu nopeatempoiseen hyppimiseen kuntoa kohottamaan ja ketteryyttä kehittämään. Kuviollisista kahvoista saa hyvän otteen, ja siksi hyppynaru sopii erinomaisesti myös ammattimaiseen harjoitteluun etenkin nyrkkeilijöille, taistelulajien ja Cross trainingin harrastajille ja myös kehonrakentajille. Kun yhdistät nämä kuntoiluvälineet oman kehon painolla tehtäviin harjoitteisiin vaikkapa Reebokin Elite Yoga Mat -joogamatolla, voit tehdä todella monipuolisen voima- ja kestävyystreenin, kehonhuoltoa joogaamalla unohtamatta.

Miksi kotitreenit ovat niin suosittuja?

Yhä useampi treenaa nykyisin kotona, eikä ihme: onko helpompaa ja edullisempaa liikuntamuotoa olemassakaan? Jos tunnin yhtäjaksoinen treeni on mahdoton ajatus esimerkiksi pienten lasten äidille, jaksota treenit useampaan lyhyeen sessioon päivän mittaan. Lyhyilläkin jumppahetkillä voi olla valtava vaikutus omaan hyvinvointiin ja vireyteen, sillä kaikenlaisesta liikkumisesta saa valtavasti energiaa. Jo kymmenessä minuutissa saa hien pintaan ja säännöllisesti harrastettuna myös näkyviä tuloksia aikaan. Jos harrastat esimerkiksi pari kertaa viikossa juoksulenkillä tai kävelyllä käymistä ja yhdistät niihin kotona tehtävän lihaskuntoharjoittelun, saat viikoittaisten liikuntasuositusten minimiannokset reilusti täyteen ja vähän ylikin.

Treenaa silloin, kun sinulle sopii

Aina aika ei syystä tai toisesta riitä treeneihin lähtemiseen. Oma arki voi olla hyvinkin aikataulutettua, ja lähimmälle salille voi olla sen verran matkaa, että jumppaan lähteminen vie tarpeettoman kauan aikaa. Mutta kun pidät treenisessiot tehokkaan tiiviinä ja monipuolisina ja sinulla on Reebokin kuntosalitarvikkeet käden ulottuvilla, treenaaminen onnistuu mainiosti, missä ikinä oletkin: niin kotona, mökillä, matkoilla kuin ulkonakin. Miten ikinä urheiletkin, liikunta on aina kaikissa muodoissaan hyväksi.