alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
FREE DELIVERY OVER €25 & 60 days FREE RETURNS

Naisten tanssikengät

 
[1]

NAISTEN TANSSIKENGÄT

Onko tanssi intohimosi? Harrastatko vauhdikkaita ja tanssillisia ryhmäliikuntatunteja, kuten Bailatinoa, Zumbaa tai BodyStepiä? Nautitko kaloreiden polttamisesta hauskoilla Sh’Bam-tunneilla tai haasteellisilla BodyJam-tunneilla, joissa yhdistellään viimeisimpiä tanssityylejä ja kuumimpia hittejä? Tai ehkä tykkäät irrotella enemmän hip-hopin, breakdancen tai yleensä katutanssin tyyliin ja energisten listahittien tahtiin? Mikä tahansa tanssillinen liikuntamuoto onkaan lähellä sydäntäsi, se on mahtava tapa kohottaa kuntoa ja parantaa koordinaatiokykyä. Varusteiksi riittävät yleensä rennot treenivaatteet ja hyvälaatuiset tanssilenkkarit, ja juuri sellaisia monikäyttöiset Reebok-tanssikengät ovat.

Millaiset ovat hyvät tanssikengät?

Tanssi kaikissa muodoissaan on tehokas ja monipuolinen liikuntalaji, jossa on paljon vauhdikkaita liikkeitä ja suunnanmuutoksia. Hyvät tanssilenkkarit edistävät nilkan liikkuvuutta, tukevat jalkapöytää, hengittävät hyvin ja tuntuvat miellyttävältä jalassa. Myös ulkopohjan pito on tärkeää, etteivät kengät tunnu treeneissä liian liukkailta. Esimerkiksi Reebok Performance Guresu 2.0 -tanssikenkien pohjan sisäänrakennettu TurnZone-pivot-levy helpottaa nimenomaan piruetteja ja nopeita käännöksiä. Kenkien sukkamainen istuvuus myötäilee joustavasti kehon liikkeitä ja tuntuu jalassa mukavalta koko treenin ajan, ja lisäksi jalan muotoa mukailevan välipohjan vaimennus tuo sulavuutta tanssiaskeliin. Myös The Pump Izarre -tanssikengät on suunniteltu varta vasten tanssin harrastajille, mutta erinomaisen istuvuutensa takia ne soveltuvat yhtä hyvin muuhunkin treenikäyttöön. Kengissä käytetty pump-teknologia muokkaa jalkineen juuri sinun jalkaasi sopivaksi: yhteen saumattujen muovikerrosten väliin syntyy ilmatasku, mikä tekee kengistä yksilöllisesti istuvat naisten tanssikengät. Parhaimmillaan tanssikengät soveltuvatkin niin koreografisille tanssitunneille kuin kestävyyttä parantaviin kardiotreeneihin. Siten ne pääsevät tanssin ohella oikeuksiinsa myös erilaisilla ryhmäliikuntatunneilla.

Mitä hyötyä tanssista on?
  • Tanssityylejä on monenlaisia, mutta jokainen tanssin muoto on sinulle hyväksi. Jos vasta pohdit, miksi aloittaisit tanssillisen harrastuksen, tässä muutamia syitä:
  • tanssilliset harjoitteet parantavat tasapainoa, reaktiokykyä, nivelten liikkuvuutta ja lihaskestävyyttä
  • poltat kaloreita samalla kun opit uusia tanssiliikkeitä
  • säännöllinen harjoittelu parantaa fyysistä vointia, antaa energiaa ja pudottaa painoa
  • saat ilmaista itseäsi oman kehon kautta.

Reebok tarjoaa täydelliset naisten tanssikengät sekä tanssia rakastaville että niille, jotka haluavat kehittää kokonaisvaltaista kehonhallintaa ja nostaa peruskuntoa lähes huomaamatta. Tutustu korkealaatuiseen tanssikenkämallistoomme Reebokin verkkokaupassa!