alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
FREE DELIVERY OVER €25 & 60 days FREE RETURNS

Naisten CrossFit-kengät

 
[2]

NAISTEN CROSSFIT-KENGÄT

Huippusuosittu CrossFit on äärimmäisen tehokas ja rankka laji, joka asettaa myös lajissa käytettäville varusteille kovat vaatimukset. Urheiluvälinevalmistajista Reebok on ollut eturivissä kehittämässä nimenomaan CrossFitiin suunnattuja urheiluvälineitä ja -varusteita, joista CrossFit-kengät ovat yhdet tärkeimmistä. CrossFit-kenkien on sovelluttava mahdollisimman monipuolisesti vaihteleviin CrossFit-harjoitteisiin.

Kengät, joihin voit luottaa rankimmillakin CrossFit-tunneilla

CrossFit-harjoitukset voivat sisältää muun muassa nopeita käännöksiä ja raskaiden painojen nostelua. Siksi hyvien CrossFit-kenkien täytyy olla tarpeeksi jämäkät ja antaa hyvä vastus monenlaisilla eri alustoilla. Erityisesti Reebok CrossFit Nano -sarjan mallit ovat varsinaisia tähtiä lajin harrastajien keskuudessa, eikä syyttä: Reebok Nano -treenikenkien tukevuus, joustavuus ja pito eri alustoilla ovat huippuluokkaa. Hyvin hengittävän verkkopäällisen ansiosta kengät tuntuvat miellyttävältä jalassa koko treenin ajan. Lisäksi Reebok CrossFit Nano 8 Flexweave -kengän CMEVA-materiaalista tehty vaimentava välipohja on mainio ominaisuus etenkin CrossFit-treenien juoksuosiota ajatellen, ja hieman jäykempi pohja ja joustourat päkiän alla tehostavat pitoa varsinkin köysiharjoitteissa.

Miten valita CrossFitiin sopivat kengät?
  • Kaikki Reebokin CrossFit-kengät ovat enemmän tai vähemmän allround-harjoitteluun suunniteltuja yleiskenkiä, joilla voi sekä nostaa painoja että juosta saman treenin aikana. Tässä muutamia seikkoja, jotka kannattaa huomioida jalkinetta valitessa:
  • Minkä mallinen jalkasi on? Reebok Nano 8.0 Flexweave -kengissä on hieman leveämpi lesti kuin muissa Nano-malleissa, joten ne sopivat hyvin niille, joilla on leveämpi jalka. Mihin tahansa tarkoitukseen oletkin hankkimassa treenikenkiä, on aina hyvä varmistaa, että jalkineissa on tarpeeksi tilaa varpaille.
  • CrossFit-kengän pitää aina suojata jalkaa, mutta jos olet viime aikoina panostanut enemmän esimerkiksi juoksuun kuin painonnostoon, valitse silloin kevyemmät kengät. Erityisesti saliharjoitteluun ja lyhyille juoksumatkoille superkevyet ja pehmeät Reebok CrossFit Nano 2.0 -kengät sopivat erinomaisesti.
  • Jos taas olet keskittynyt enemmän nosto- ja voimaharjoitteluun, valitse treeneihin jäykempipohjaiset mallit (esimerkiksi Reebok Legacy Lifter -sarjan CrossFit-kengät).
Mitkä Reebokin CrossFit-kengät ovat sinun suosikkisi?

Millainen CrossFit-treenaaja olet? Millaiset kengät sopivat parhaiten harjoittelurutiineihisi ja tavoitteisiisi? Crossfit-kokoelmassamme on runsaasti valinnanvaraa lukuisissa eri väreissä kaikentasoisille treenaajille – tutustu valikoimaamme ja tilaa omat suosikkisi!