alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
FREE DELIVERY OVER €25 & 60 days FREE RETURNS

Naisten Crossfit-vaatteet

 
[47]

NAISTEN CROSSFIT-VAATTEET

CrossFit on erittäin tehokas laji, jossa tavoitteena on kehittää erilaisia fyysisiä ominaisuuksia mahdollisimman monipuolisesti koko kehoa vahvistaen. Myös CrossFit-vaatteilta vaaditaan monipuolisia ominaisuuksia, jotta ne pysyvät vauhdissa toimivina ja miellyttävän tuntuisina. Reebokilta löydät CrossFit-vaatteet, jotka täyttävät vaativankin liikkujan odotukset ja antavat sinun keskittyä treenaamiseen.

CrossFit-urheiluvaatteiden edelläkävijä

Reebok on ollut urheiluvälinevalmistajista ensimmäisten joukossa kehittämässä nimenomaan CrossFitiin tarkoitettuja funktionaalisia treenituotteita. Laajasta Reebok CrossFit -valikoimasta löydät juuri oikeaan tarkoitukseen sopivat naisten CrossFit-vaatteet, kuten CrossFit-housut, lyhythihaiset CrossFit-t-paidat, pitkähihaiset CrossFit-paidat ja CrossFit-shortsit.

Reebokin CrossFit-vaatteissa ylität itsesi

CrossFit on kovan intensiteetin kuntoilua, joka vaatii harrastajiltaan venymistä. Sama pätee CrossFit-vaatteisiin: niiden on mukauduttava nopeisiin suunnanvaihdoksiin ja toimittava hikisimmissäkin tilanteissa. Liikuntaa harrastaessa hiertävät ja ihoon liimautuvat vaatteet voivat tehdä treenaamisesta todella epämukavaa. Reebokin CrossFit-vaatteet ovat niin joustavia ja kevyitä, ettet juuri edes tunne niitä ylläsi. Speedwick-teknologian ansiosta CrossFit-vaatteemme pysyvät kuivina ja hengittävinä hikisimmissäkin suoritteissa, jolloin voit päästä entistä parempiin tuloksiin. Naisille CrossFitin harrastamisessa on erityisen tärkeää se, että urheiluliivit antavat jämäkän tuen ja pysyvät paikoillaan, suuntautuipa liike mihin tahansa. CrossFit Front Rack -urheiluliivimme on hyvä esimerkki Reebokin CrossFit-urheiluliiveistä, jotka pysyvät vauhdissa mukana kovimmissakin treeneissä. Tämä liivi on suunniteltu nimenomaan CrossFit-harrastajien tarpeisiin. Vaatteen kuivana pitävän Speedwick-teknologian lisäksi liivin ominaisuuksiin kuuluu mikrobien syntymistä ehkäisevä kangas, joka estää hajujen muodostumista. Kirkkaiden värivaihtoehtojen ansiosta voit valita jokaiseen WODiin (’workout of the day’ eli päivän treeni) eri tyylin suorituskyvystä tinkimättä. Myös laadukkaista ja kestävistä naisten CrossFit-paidoista on saatavana useita värejä ja malleja, joiden ACTIVCHILL-ominaisuus pitää kankaan viileänä ja hengittävänä kuumalla säällä ja kovissa treeneissä. Myös naisten CrossFit-housut ja CrossFit-shortsit on valmistettu samoja teknologioita hyödyntäen niin joustaviksi, kestäviksi ja huomaamattoman miellyttäviksi, että voit unohtaa ne treenin tuoksinassa ja keskittyä panemaan parastasi.

Laajasta CrossFit-vaatteiden mallistostamme löydät etsimäsi

Koostuipa CrossFit-treeniohjelmasi millaisista harjoitteista tahansa, Reebokin mallisto tarjoaa niihin sopivat CrossFit-vaatteet – päästä varpaisiin. Reebokin korkealaatuiset tekniset treenivaatteet takaavat sen, että CrossFitiä harrastavat naiset saavat keskittyä täysillä itse kuntoiluun ja nauttia harrastuksestaan.