alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Skip to main content

Naisten vaatteet

 
[1514]

MID SEASON SALE SAVES

Get up to 50% OFF newest styles just added to the sale. REEnergise your wardrobe with offers that'll have you buzzing.

NAISTEN VAATTEET

Jos nautit urheilullisesta elämäntyylistä ja liikkuminen on sinulle kuin toinen luonto, Reebokilta löydät tyylikkäät ja toiminnalliset naisten treenivaatteet päästä varpaisiin. Reebokin naisten vaatteet on suunniteltu naisille, joille omasta kunnosta ja hyvinvoinnista huolehtiminen on keskeinen osa elämää.

Laadukkaita vaatteita naisille arkeen ja aktiviteetteihin

Jos etsit naisten vaatteita verkosta tiettyyn urheiluharrastukseen, kiinnitä huomiota vaatteiden materiaaleihin. Esimerkiksi tekniset urheiluvaatteet reagoivat kehon lämpötilaan, kuten Reebokin ACTIVCHILL-teknologialla varustetut treenivaatteet naisille. Intensiivisistä hikitreeneistä huolimatta ne pitävät olosi miellyttävän viileänä ja siirtävät nimensä mukaisesti aktiivisesti kosteutta pois iholta. Siksi ne sopivat mainiosti myös vapaa-ajalle eritoten lämpimiin olosuhteisiin. Teknisten vaatteiden lisäksi löydät Reebokin verkkokaupasta juuri omaan tapaasi liikkua soveltuvat Reebok-vaatteet – niin t-paidat, urheilutopit, treenitrikoot, urheilurintaliivit kuin verkkapuvutkin – ja paljon muuta.

Pukeudu oikein treeneihin

Miten sinä liikut? Onko lajisi kuntosali, ryhmäliikunta, Cross training, juoksu, BodyCombat, tanssi, jooga tai ulkoilu? Mitä ikinä harrastatkin, on tärkeää, että vaatteesi sopivat käyttötarkoitukseen. Kun tiedät, miten pukeutua treeneihin, motivaatiosi liikkua kasvaa. Tässä muutamia vinkkejä laadukkaiden naisten urheiluvaatteiden hankintaan:

Valitse vaatteen väljyys oikein lajisi mukaan. Kuntosalilla ja tanssitunneilla voi olla miellyttävämpää pitää esimerkiksi hieman väljempiä paitoja, mutta liian löysät säkkimäiset vaatteet ovat tiellä.Tietyissä lajeissa, esimerkiksi juoksussa ja pyöräilyssä, napakka istuvuus on eduksi. Näissä lajeissa monet suosivat kompressiovaatteita niiden verenkiertoa edistävien ominaisuuksien vuoksi, sillä ne lämmittävät lihaksia jo ennen treenejä ja nopeuttavat myös palautumista.Treenivaatteen pitää olla hengittävä. Käytä puuvillan sijasta synteettisiä, nopeasti kuivuvia materiaaleja, jotka eivät ime kosteutta itseensä. Reebokin ACTIVCHILL-vaatteet käyvät tähän tarkoitukseen mainiosti: kun vaate on hikeä siirtävää materiaalia, siitä on hyötyä sykettä nostattavissa lajeissa, joissa hiki virtaa.Jos harrastat esimerkiksi talvijuoksua, kerrospukeutuminen on kaiken a ja o. Myös pää on hyvä suojata talviurheiluun tarkoitetulla pipolla ja kädet juoksuun tai hiihtoon tarkoitetuilla käsineillä.
Valitse vaatteet, joissa on mukava olla

Oli kyse millaisesta liikuntamuodosta tahansa, tärkeintä on, että viihdyt treenivaatteissa. Tutustu Reebok-vaatteiden ominaisuuksiin verkkokaupassamme ja tilaa omaan harrastukseesi parhaiten sopivat naisten vaatteet netistä.