alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Skip to main content

Naisten vaatteet

 
[1766]
Workout Ready Commercial T-Shirt
Lux Leggings
Lux High-Waisted Colorblock Tights
Workout Ready Activchill T-Shirt
ACTIVCHILL Graphic Tank Top
Lux High-Waisted Tights
Running Two-in-One Shorts
Burnout Tank Top
Burnout T-Shirt
DreamBlend Cotton Knit Pants
Lux High-Waisted Colorblock Tights
Workout Ready Baseball T-Shirt
Doorbuster Reebok Identity Vector Fleece Track Suit
Reebok Identity Leggings
Lux Perform High-Rise Leggings
Reebok Classics Cropped Fitted Jersey Tank Top
Classics Vector Track Jacket
Reebok Classics French Terry Pants
Classics Franchise Track Pants
Yoga Long Tank Top
Yoga Long Tank Top
Lux High-Waisted Tights
Yoga High-Waisted Performance Rib Leggings
Classics Cotton Long Sleeve T-Shirt
Classics Varsity Crew Sweatshirt
Reebok Identity Joggers
Lux Perform Leggings
Classics Wardrobe Essentials Hoodie
Classics Varsity Polo Shirt
Yoga High-Waisted Performance Rib Leggings
Lux Perform Leggings
Classics Wardrobe Essentials Long Sleeve T-Shirt
Classics Oversized Long Zip-Up Hoodie
Reebok Identity Fleece Pants
Modern Safari Joggers
Classics Wardrobe Essentials Hoodie
Workout Ready Activchill Tank Top
Yoga High-Waisted Performance Rib Leggings
Lux High-Waisted Tights
Workout Ready Mesh Back Tank Top
DreamBlend Cotton Midlayer Sweatshirt
Yoga High-Waisted Performance Rib Leggings
Lux Vector Leggings

NAISTEN VAATTEET

Jos nautit urheilullisesta elämäntyylistä ja liikkuminen on sinulle kuin toinen luonto, Reebokilta löydät tyylikkäät ja toiminnalliset naisten treenivaatteet päästä varpaisiin. Reebokin naisten vaatteet on suunniteltu naisille, joille omasta kunnosta ja hyvinvoinnista huolehtiminen on keskeinen osa elämää.

Laadukkaita vaatteita naisille arkeen ja aktiviteetteihin

Jos etsit naisten vaatteita verkosta tiettyyn urheiluharrastukseen, kiinnitä huomiota vaatteiden materiaaleihin. Esimerkiksi tekniset urheiluvaatteet reagoivat kehon lämpötilaan, kuten Reebokin ACTIVCHILL-teknologialla varustetut treenivaatteet naisille. Intensiivisistä hikitreeneistä huolimatta ne pitävät olosi miellyttävän viileänä ja siirtävät nimensä mukaisesti aktiivisesti kosteutta pois iholta. Siksi ne sopivat mainiosti myös vapaa-ajalle eritoten lämpimiin olosuhteisiin. Teknisten vaatteiden lisäksi löydät Reebokin verkkokaupasta juuri omaan tapaasi liikkua soveltuvat Reebok-vaatteet – niin t-paidat, urheilutopit, treenitrikoot, urheilurintaliivit kuin verkkapuvutkin – ja paljon muuta.

Pukeudu oikein treeneihin

Miten sinä liikut? Onko lajisi kuntosali, ryhmäliikunta, Cross training, juoksu, BodyCombat, tanssi, jooga tai ulkoilu? Mitä ikinä harrastatkin, on tärkeää, että vaatteesi sopivat käyttötarkoitukseen. Kun tiedät, miten pukeutua treeneihin, motivaatiosi liikkua kasvaa. Tässä muutamia vinkkejä laadukkaiden naisten urheiluvaatteiden hankintaan:

Valitse vaatteen väljyys oikein lajisi mukaan. Kuntosalilla ja tanssitunneilla voi olla miellyttävämpää pitää esimerkiksi hieman väljempiä paitoja, mutta liian löysät säkkimäiset vaatteet ovat tiellä.Tietyissä lajeissa, esimerkiksi juoksussa ja pyöräilyssä, napakka istuvuus on eduksi. Näissä lajeissa monet suosivat kompressiovaatteita niiden verenkiertoa edistävien ominaisuuksien vuoksi, sillä ne lämmittävät lihaksia jo ennen treenejä ja nopeuttavat myös palautumista.Treenivaatteen pitää olla hengittävä. Käytä puuvillan sijasta synteettisiä, nopeasti kuivuvia materiaaleja, jotka eivät ime kosteutta itseensä. Reebokin ACTIVCHILL-vaatteet käyvät tähän tarkoitukseen mainiosti: kun vaate on hikeä siirtävää materiaalia, siitä on hyötyä sykettä nostattavissa lajeissa, joissa hiki virtaa.Jos harrastat esimerkiksi talvijuoksua, kerrospukeutuminen on kaiken a ja o. Myös pää on hyvä suojata talviurheiluun tarkoitetulla pipolla ja kädet juoksuun tai hiihtoon tarkoitetuilla käsineillä.
Valitse vaatteet, joissa on mukava olla

Oli kyse millaisesta liikuntamuodosta tahansa, tärkeintä on, että viihdyt treenivaatteissa. Tutustu Reebok-vaatteiden ominaisuuksiin verkkokaupassamme ja tilaa omaan harrastukseesi parhaiten sopivat naisten vaatteet netistä.