alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Skip to main content

Naisten vaatteet

 
[1863]
Reebok Lux Strappy Sports Bra
Lux High-Waisted Tights
Lux High-Waisted Colorblock Tights
Running Essentials High-Impact Bra
Les Mills® Oversized Graphic T-Shirt
Lux High-Waisted Colorblock Tights
Lux High-Waisted Tights
Les Mills® Graphic Tank Top
Burnout Tank Top
Running Two-in-One Shorts
Workout Ready Pant Program High Rise Leggings
Lux Racer Colorblocked Padded Bra
Workout Ready Sports Bra
Piping Cotton High-Rise Leggings
Lux High-Waisted Colorblock Tights
Classics Small Vector T-Shirt
Classics Brand Proud T-Shirt
Classics Natural Dye Legging Shorts
Classics Natural Dye Fleece Pants
Workout Ready ACTIVCHILL Tank Top
Les Mills® Style T-Shirt
Workout Ready Poly Shorts
Rib High-Rise Leggings
ACTIVCHILL+DREAMBLEND T-Shirt
Studio Vector Knit Crew Sweatshirt
Lux 2.0 Multi-Colored Speckle Leggings
Running Two-in-One Shorts
Workout Ready Baseball T-Shirt
Reebok Identity Zip-Up Hoodie
Studio Knit Pants
Workout Ready Pant Program Capri Tights
United By Fitness Perforated Tank Top
ACTIVCHILL+DREAMBLEND Tank Top
Les Mills® Ribbed Short Leggings
Reebok Identity Fitted Logo Shorts
Quirky T-Shirt
ACTIVCHILL+DREAMBLEND Tank Top
Lux High-Waisted Tights
Reebok Identity Fitted Logo Shorts
Training Essentials Graphic Tee
Workout Ready ACTIVCHILL Tank Top
Workout Ready Mesh Capri Tights
Lux High-Waisted Tights

NAISTEN VAATTEET

Jos nautit urheilullisesta elämäntyylistä ja liikkuminen on sinulle kuin toinen luonto, Reebokilta löydät tyylikkäät ja toiminnalliset naisten treenivaatteet päästä varpaisiin. Reebokin naisten vaatteet on suunniteltu naisille, joille omasta kunnosta ja hyvinvoinnista huolehtiminen on keskeinen osa elämää.

Laadukkaita vaatteita naisille arkeen ja aktiviteetteihin

Jos etsit naisten vaatteita verkosta tiettyyn urheiluharrastukseen, kiinnitä huomiota vaatteiden materiaaleihin. Esimerkiksi tekniset urheiluvaatteet reagoivat kehon lämpötilaan, kuten Reebokin ACTIVCHILL-teknologialla varustetut treenivaatteet naisille. Intensiivisistä hikitreeneistä huolimatta ne pitävät olosi miellyttävän viileänä ja siirtävät nimensä mukaisesti aktiivisesti kosteutta pois iholta. Siksi ne sopivat mainiosti myös vapaa-ajalle eritoten lämpimiin olosuhteisiin. Teknisten vaatteiden lisäksi löydät Reebokin verkkokaupasta juuri omaan tapaasi liikkua soveltuvat Reebok-vaatteet – niin t-paidat, urheilutopit, treenitrikoot, urheilurintaliivit kuin verkkapuvutkin – ja paljon muuta.

Pukeudu oikein treeneihin

Miten sinä liikut? Onko lajisi kuntosali, ryhmäliikunta, Cross training, juoksu, BodyCombat, tanssi, jooga tai ulkoilu? Mitä ikinä harrastatkin, on tärkeää, että vaatteesi sopivat käyttötarkoitukseen. Kun tiedät, miten pukeutua treeneihin, motivaatiosi liikkua kasvaa. Tässä muutamia vinkkejä laadukkaiden naisten urheiluvaatteiden hankintaan:

Valitse vaatteen väljyys oikein lajisi mukaan. Kuntosalilla ja tanssitunneilla voi olla miellyttävämpää pitää esimerkiksi hieman väljempiä paitoja, mutta liian löysät säkkimäiset vaatteet ovat tiellä.Tietyissä lajeissa, esimerkiksi juoksussa ja pyöräilyssä, napakka istuvuus on eduksi. Näissä lajeissa monet suosivat kompressiovaatteita niiden verenkiertoa edistävien ominaisuuksien vuoksi, sillä ne lämmittävät lihaksia jo ennen treenejä ja nopeuttavat myös palautumista.Treenivaatteen pitää olla hengittävä. Käytä puuvillan sijasta synteettisiä, nopeasti kuivuvia materiaaleja, jotka eivät ime kosteutta itseensä. Reebokin ACTIVCHILL-vaatteet käyvät tähän tarkoitukseen mainiosti: kun vaate on hikeä siirtävää materiaalia, siitä on hyötyä sykettä nostattavissa lajeissa, joissa hiki virtaa.Jos harrastat esimerkiksi talvijuoksua, kerrospukeutuminen on kaiken a ja o. Myös pää on hyvä suojata talviurheiluun tarkoitetulla pipolla ja kädet juoksuun tai hiihtoon tarkoitetuilla käsineillä.
Valitse vaatteet, joissa on mukava olla

Oli kyse millaisesta liikuntamuodosta tahansa, tärkeintä on, että viihdyt treenivaatteissa. Tutustu Reebok-vaatteiden ominaisuuksiin verkkokaupassamme ja tilaa omaan harrastukseesi parhaiten sopivat naisten vaatteet netistä.