alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Naisten Classics-kengät

 
[713]
1 / 15

NAISTEN CLASSIC-KENGÄT

Naisten urheilukenkien valmistajana Reebok on omaa luokkaansa ja alan todellinen pioneeri: vuonna 1982 Reebok kehitti Reebok Freestyle -aerobic-kengät, jotka olivat maailman ensimmäiset nimenomaan naisille tarkoitetut treenikengät. Myöhemmin lajivalikoima laajentui tennis- ja aerobic-kengistä muun muassa juoksuun ja koripalloon. Tämän päivän Reebokin naisten vapaa-ajan kengät ovatkin kunnianosoitus Reebokin perinteille ja ajattomalle tyylille: Reebokin Classics-mallisto on saanut innoituksensa juuri noista ajoista, 1980-luvun kuntoiluhuumasta ja 1990-luvun värikkäistä kuoseista. Nahkaiset Freestyle-varsilenkkarit ovat edelleen suosituimpia klassikkotennareitamme, jotka viehättävät pelkistetyn sporttisella ulkomuodollaan. Niissä on kaikki Reebokin kenkien tärkeimmät ominaisuudet – ne ovat hyvin istuvat, kevyet tennarit, jotka sopivat yhtä lailla trendikkääseen retrolookiin, rentoon vapaa-aikaan kuin siistiin arkipukeutumiseenkin.

Sporttista street-tyyliä huippuominaisuuksin

Reebokin jalkineissa on aina panostettu ergonomisuuteen: esimerkiksi Hexalite-teknologiaan perustuva vaimennus tai EVA-välipohjat tuovat askellukseen pehmeyttä ja saavat jalkineet tuntumaan miellyttävältä jalassa koko päivän. Kestävät nahkapäälliset takaavat kenkien hyvän istuvuuden kovassakin käytössä. Myös kangas ja synteettiset pintamateriaalit tekevät Reebokin kengistä joustavia ja hengittäviä, ja siksi ne soveltuvat erinomaisesti jokapäiväiseen käyttöön.

Reebokin ajattomassa tyylissä olet muodikas aina

Yksi Reebok Classics -kenkämalliston parhaita puolia on kenkien monikäyttöisyys: Reebokin naisten tennareiden urheilullisen sulavat linjat ja raikkaat värit sopivat yhtä lailla verkkareiden kuin farkkujenkin kaveriksi. Klassisten vapaa-ajan kenkien elegantit yksiväriset mallit sulautuvat myös mitä erilaisimpiin asukokonaisuuksiin ja huoliteltuun arkipukeutumiseen niin työssä kuin vapaa-ajalla. Reebok Classics -kategoriasta löydät Freestyle- ja Reebok Classic Leather -kokoelmien lisäksi muutkin Reebokin ikonisimmat urheilu- ja katukenkämallit sekä legendaariset naisten tennarit päivitettyyn old school -tyyliin, kuten Court, Club C, Classic Workout, Classic Nylon, Freestyle, Royal Series, '90s Roots, Vintage ja monet muut.

Ainutlaatuiset kengät juuri sinulle

Tiesitkö, että Reebok Classics -mallistossa on useita naisten vapaa-ajan kenkiä ja naisten tennareita, joihin voit lisätä oman tekstisi? Voit tilata suosikkimalliisi esimerkiksi oman nimesi, pelinumerosi, suosikkilausahduksesi tai idolisi nimen – ilman ylimääräisiä kuluja. Näin voit viimeistellä rennon retrotyylisi persoonallisella lisäsäväyksellä. Reebokin klassikkotennareissa riittää valinnanvaraa – tutustu valikoimaamme ja valitse sieltä omat suosikkisi.