alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Naisten laukut ja reput

 
[160]
1 / 4
Page:of 4

NAISTEN LAUKUT JA REPUT

Vaikka Reebokin naisten laukut on suunniteltu etenkin liikunnan harrastajille ja sporttisen tyylin ystäville, ne sopivat ihan yhtä hyvin mihin tahansa vapaa-ajan käyttöön, niin retkeilyyn kuin kaupungillekin. Tilavien urheilukassien lisäksi löydät meiltä keskikokoiset urheilulaukut, tyylikkäät naisten olkalaukut, kätevät naisten reput sekä näppärän pienikokoiset vyölaukut, joista on suuresti hyötyä.

Ota mukaan kaikki tarvittava – ja vähän enemmän

Pidemmille kilpailureissuille tai turnausviikonloppuihin tilavat urheilukassit ovat kätevin vaihtoehto ja kestävät kovassakin menossa mukana jämäkän CORDURA®-kankaan ansiosta. Esimerkiksi Reebok Cross training Grip -urheilulaukku ja Reebok Cross training 'Grab and Go' Duffle Bag -urheilukassi ovat aktiiviliikkujan luottolaukkuja, joihin mahtuu reilusti mukaan kaikki oleellinen ja paljon muutakin. Mukana kulkevat niin urheilukamppeet, eväät kuin pari ylimääräistä vaatekertaakin, ja treenien jälkeen voit pakata treenikengät ja -vaatteet kosteille varusteille tarkoitettuihin erillisiin lokeroihin ja napata juomapullon esiin nopeasti omasta taskustaan. Ja jos kuljet treeneissä suoraan töistä, tabletti tai läppäri säilyvät suojassa omissa vetoketjutaskuissaan.

Kätevät naisten reput kulkevat mukana joka päivä

Selkäreppu on ajaton kestosuosikki urheilulaukkumallien joukossa, eikä ihme. Reebokin naisten repuissa on lukuisia erikokoisia taskuja ja lokeroita, joiden avulla tavarat pysyvät järjestyksessä. Esimerkiksi reilunkokoinen Reebok Cross training Backpack -reppu naisille sopii jokapäiväiseen käyttöön niin urheilukassiksi kuin retkirepuksikin. Innokkaat treenaajat voivat pakata tähän kätevään naisten reppuun sekä treenikamppeet, suihkuvaatteet että läppärin ja suunnata suoraan aamutreeneistä töihin tai töistä treeneihin. Active Enhanced Backpack Medium on puolestaan keskikokoinen naisten reppu, jonka erillinen, hengittävä kenkälokero on erityisen käytännöllinen urheileville naisille.

Sopiva laukku vapaa-aikaan ja treenikassiksi

Kun treeneihin ei tarvitse ottaa muuta mukaan kuin ne kaikkein olennaisimmat – juomapullo, treenikengät, pyyhe – pakkaat ne kätevästi kevyen kompaktiin naisten olkalaukkuun tai esimerkiksi nyörilliseen Active Enhanced Gymsack -jumppakassiin. Vyölaukuissa, kuten Printemps and Été Waistbag -mallissa, kuljetat mukanasi tärkeimmät tavarat, olitpa sitten lähdössä juoksu-, hiihto- tai pyörälenkille tai vaikkapa tutustumaan kävellen uuteen kohteeseen lomamatkalla. Mihin tahansa käyttöön laukkua etsitkin, Reebokilta löydät laukut naisille – aina naisten olkalaukuista selkäreppuihin ja urheilukasseista vyölaukkuihin.