alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Skip to main content

Naisten laukut ja reput

 
[68]
Classics Camping City Bag
Classics Camping Archive Backpack
UBF Backpack Large
UBF Grip Bag Large
Active Core Graphic Backpack Medium
Training Essentials City Bag
Training Essentials Gym Sack
Metal City Bag
Classics Camping City Bag
Training Essentials Grip Bag Small
Active Core Backpack Medium
UBF Backpack Extra-Large
Workout Ready City Bag
Training Essentials Gym Sack
Active Core Backpack Medium
Classics Crossbody Bag
Active Core Backpack Medium
Training Essentials Gym Sack
Active Core Grip Duffel Bag Medium
Training Essentials Gym Sack
MYT Waist Bag
MYT City Bag
Act Core Graphic Grip Bag
Classics Foundation Waist Bag
UBF Grip Bag Medium
Classics Foundation Waist Bag
Tech Style Fashion Bag
Workout Ready Grip Bag
Act Core LL City Bag
MYT Backpack
Training Essentials Zip Waist Bag
Active Core Large Logo Backpack
Training Essentials Backpack Medium
Classics Foundation JWF 2 Backpack
Workout Ready Graphic Backpack
MYT Backpack
Act Core LL Graphic Backpack
Act Core LL Waist Bag
Active Core Large Logo Backpack
Act Core Graphic Waist Bag
Classics Foundation Backpack
Classics Foundation Backpack
Active Core Grip Bag Medium
1 / 2
Page:of 2

NAISTEN LAUKUT JA REPUT

Vaikka Reebokin naisten laukut on suunniteltu etenkin liikunnan harrastajille ja sporttisen tyylin ystäville, ne sopivat ihan yhtä hyvin mihin tahansa vapaa-ajan käyttöön, niin retkeilyyn kuin kaupungillekin. Tilavien urheilukassien lisäksi löydät meiltä keskikokoiset urheilulaukut, tyylikkäät naisten olkalaukut, kätevät naisten reput sekä näppärän pienikokoiset vyölaukut, joista on suuresti hyötyä.

Ota mukaan kaikki tarvittava – ja vähän enemmän

Pidemmille kilpailureissuille tai turnausviikonloppuihin tilavat urheilukassit ovat kätevin vaihtoehto ja kestävät kovassakin menossa mukana jämäkän CORDURA®-kankaan ansiosta. Esimerkiksi Reebok Cross training Grip -urheilulaukku ja Reebok Cross training 'Grab and Go' Duffle Bag -urheilukassi ovat aktiiviliikkujan luottolaukkuja, joihin mahtuu reilusti mukaan kaikki oleellinen ja paljon muutakin. Mukana kulkevat niin urheilukamppeet, eväät kuin pari ylimääräistä vaatekertaakin, ja treenien jälkeen voit pakata treenikengät ja -vaatteet kosteille varusteille tarkoitettuihin erillisiin lokeroihin ja napata juomapullon esiin nopeasti omasta taskustaan. Ja jos kuljet treeneissä suoraan töistä, tabletti tai läppäri säilyvät suojassa omissa vetoketjutaskuissaan.

Kätevät naisten reput kulkevat mukana joka päivä

Selkäreppu on ajaton kestosuosikki urheilulaukkumallien joukossa, eikä ihme. Reebokin naisten repuissa on lukuisia erikokoisia taskuja ja lokeroita, joiden avulla tavarat pysyvät järjestyksessä. Esimerkiksi reilunkokoinen Reebok Cross training Backpack -reppu naisille sopii jokapäiväiseen käyttöön niin urheilukassiksi kuin retkirepuksikin. Innokkaat treenaajat voivat pakata tähän kätevään naisten reppuun sekä treenikamppeet, suihkuvaatteet että läppärin ja suunnata suoraan aamutreeneistä töihin tai töistä treeneihin. Active Enhanced Backpack Medium on puolestaan keskikokoinen naisten reppu, jonka erillinen, hengittävä kenkälokero on erityisen käytännöllinen urheileville naisille.

Sopiva laukku vapaa-aikaan ja treenikassiksi

Kun treeneihin ei tarvitse ottaa muuta mukaan kuin ne kaikkein olennaisimmat – juomapullo, treenikengät, pyyhe – pakkaat ne kätevästi kevyen kompaktiin naisten olkalaukkuun tai esimerkiksi nyörilliseen Active Enhanced Gymsack -jumppakassiin. Vyölaukuissa, kuten Printemps and Été Waistbag -mallissa, kuljetat mukanasi tärkeimmät tavarat, olitpa sitten lähdössä juoksu-, hiihto- tai pyörälenkille tai vaikkapa tutustumaan kävellen uuteen kohteeseen lomamatkalla. Mihin tahansa käyttöön laukkua etsitkin, Reebokilta löydät laukut naisille – aina naisten olkalaukuista selkäreppuihin ja urheilukasseista vyölaukkuihin.