alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Skip to main content

Naisten laukut ja reput

 
[104]
Classics Crossbody Bag
Active Core Grip Duffel Bag Small
Classics Premium Backpack
Active Core Grip Duffel Bag Medium
Classics Foundation Small Sling Bag
Act Core Graphic Waist Bag
Training Essentials Gym Sack
Act Core LL Graphic Backpack
Act Core Graphic Grip Bag
Training Essentials Gym Sack
Training Essentials Gym Sack
Training Essentials Gym Sack
MYT Backpack
Classics Foundation Backpack
MYT Waist Bag
Workout Ready Grip Bag
Active Core Large Logo Backpack
Training Essentials Backpack Medium
Active Core Backpack Medium
Metal City Bag
Classics Foundation Shopper Tote Bag
Act Core LL City Bag
Active Core Backpack Medium
Training Essentials Gym Sack
Active Core Graphic Backpack Medium
Active Core Large Logo Backpack
Victoria Beckham Backpack
Training Essentials Zip Waist Bag
Training Essentials Grip Bag Medium
Active Core Backpack Medium
Classics Foundation Backpack
Active Core Graphic Backpack Medium
Workout Ready Graphic Backpack
Active Core Backpack Medium
Classics Foundation Waist Bag
MYT Backpack
Classics Leather Bag
Classics Leather Bag
Classics Leather Bag
Act Core LL Graphic Backpack
Classics Crossbody Bag
Style Foundation Cylinder Bag
Classics Camping Archive Backpack
1 / 3
Page:of 3

NAISTEN LAUKUT JA REPUT

Vaikka Reebokin naisten laukut on suunniteltu etenkin liikunnan harrastajille ja sporttisen tyylin ystäville, ne sopivat ihan yhtä hyvin mihin tahansa vapaa-ajan käyttöön, niin retkeilyyn kuin kaupungillekin. Tilavien urheilukassien lisäksi löydät meiltä keskikokoiset urheilulaukut, tyylikkäät naisten olkalaukut, kätevät naisten reput sekä näppärän pienikokoiset vyölaukut, joista on suuresti hyötyä.

Ota mukaan kaikki tarvittava – ja vähän enemmän

Pidemmille kilpailureissuille tai turnausviikonloppuihin tilavat urheilukassit ovat kätevin vaihtoehto ja kestävät kovassakin menossa mukana jämäkän CORDURA®-kankaan ansiosta. Esimerkiksi Reebok Cross training Grip -urheilulaukku ja Reebok Cross training 'Grab and Go' Duffle Bag -urheilukassi ovat aktiiviliikkujan luottolaukkuja, joihin mahtuu reilusti mukaan kaikki oleellinen ja paljon muutakin. Mukana kulkevat niin urheilukamppeet, eväät kuin pari ylimääräistä vaatekertaakin, ja treenien jälkeen voit pakata treenikengät ja -vaatteet kosteille varusteille tarkoitettuihin erillisiin lokeroihin ja napata juomapullon esiin nopeasti omasta taskustaan. Ja jos kuljet treeneissä suoraan töistä, tabletti tai läppäri säilyvät suojassa omissa vetoketjutaskuissaan.

Kätevät naisten reput kulkevat mukana joka päivä

Selkäreppu on ajaton kestosuosikki urheilulaukkumallien joukossa, eikä ihme. Reebokin naisten repuissa on lukuisia erikokoisia taskuja ja lokeroita, joiden avulla tavarat pysyvät järjestyksessä. Esimerkiksi reilunkokoinen Reebok Cross training Backpack -reppu naisille sopii jokapäiväiseen käyttöön niin urheilukassiksi kuin retkirepuksikin. Innokkaat treenaajat voivat pakata tähän kätevään naisten reppuun sekä treenikamppeet, suihkuvaatteet että läppärin ja suunnata suoraan aamutreeneistä töihin tai töistä treeneihin. Active Enhanced Backpack Medium on puolestaan keskikokoinen naisten reppu, jonka erillinen, hengittävä kenkälokero on erityisen käytännöllinen urheileville naisille.

Sopiva laukku vapaa-aikaan ja treenikassiksi

Kun treeneihin ei tarvitse ottaa muuta mukaan kuin ne kaikkein olennaisimmat – juomapullo, treenikengät, pyyhe – pakkaat ne kätevästi kevyen kompaktiin naisten olkalaukkuun tai esimerkiksi nyörilliseen Active Enhanced Gymsack -jumppakassiin. Vyölaukuissa, kuten Printemps and Été Waistbag -mallissa, kuljetat mukanasi tärkeimmät tavarat, olitpa sitten lähdössä juoksu-, hiihto- tai pyörälenkille tai vaikkapa tutustumaan kävellen uuteen kohteeseen lomamatkalla. Mihin tahansa käyttöön laukkua etsitkin, Reebokilta löydät laukut naisille – aina naisten olkalaukuista selkäreppuihin ja urheilukasseista vyölaukkuihin.