alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Skip to main content

Naisten asusteet

 
[149]

EXTRA 20% OFF THE MID SEASON SALE

Grab an extra 20% OFF when you spend over €40. It's enough to make you want that extra pair...
1 / 4
Page:of 4

NAISTEN ASUSTEET

Hankkiessasi Reebokin valikoimasta toimivat ja tyylikkäät treenivaatteet saat harjoittelusta parhaat tehot irti, kun täydennät treenivarustuksesi vielä tarpeisiin soveltuvilla asusteilla naisille, olipa laji mikä hyvänsä. Reebokin naisten asusteet ja Cross training-asusteet kattavat laajasti esimerkiksi salikassit, sukat, hansikkaat, laukut ja juomapullot.

Tyylikkäät ja käytännölliset naisten asusteet viimeistelevät treenityylisi

Treenaamaan on mukava lähteä ja itse harjoittelu on mielekkäämpää, kun varusteet ovat asusteita myöten kunnossa. Reebokin asustevalikoimassa on esimerkiksi erikokoisia laukkuja joka lähtöön. Meiltä löydät tyylikkäät ja tilavat salikassit, joissa on erilliset osastot kengille ja märille vaatteille, mutta myös esimerkiksi kannettavalle tietokoneelle. Lisäksi repuissamme kulkevat mukana niin läppärit kuin erillisiin taskuihin sujahtavat pikkutavaratkin. Erityisesti naisille suunniteltu näppärä Enhanced Active Imagiro Bag muuntuu vaikkapa käsilaukusta repuksi, ja siinä voit pitää kätevästi tarpeelliset pikkutavarat salilla mukana. Cross training-asusteisiin kuuluu muun muassa erityisesti Cross training-harrastajan tarpeisiin suunniteltu tilava Reebok Cross training Backpack -selkäreppu, jonka eri osastoissa varusteet pysyvät hyvässä järjestyksessä. Lisäksi kovissa treeneissä Cross training-hanskat pitävät kätesi kuivina Speedwick-teknologian ansiosta, mikä takaa lujan otteen harjoitusvälineistä, ja hanskojen kämmenpehmuste suojaa käsiä hiertymiltä. Muutenkin vauhdikkaiden kontaktilajien ystäville on tarjolla runsaasti kestäviä ja nahkaisia nyrkkeily- ja combat-hanskoja. Meiltä saat myös talvisiin ulko-olosuhteisiin tarkoitetut unisex-treenihanskat, joissa on heijastin ja erityinen etusormen pää, joka mahdollistaa kosketusnäytöllisten laitteiden käytön hanskaa riisumatta.

Kaikkea, mitä treenaamiseen tarvitset

Verkkokaupastamme voit tilata muun muassa juomapullot salille, niin korkealaatuisesta muovista valmistetut kuin metallisetkin. Pullojen erityisen suukappaleen ansiosta nestettä saa siemaistua helposti ja hygieenisesti kesken treenin, eikä neste vuoda laukun pohjalle, olivatpa pullot missä asennossa tahansa. Valikoimaamme kuuluu myös monipuolinen kattaus sporttisen naisellisia urheilukelloja, joista löytyy tarvittaessa toimintoja sykkeen ja kierrosaikojen seuraamiseen. Varustevalikoimamme sisältää mitä vain treenimatoista ja nyrkkeilyhanskoista käsipainoihin, pyyhkeisiin, päähineisiin ja aurinkolaseihin.

Mitä juuri sinä kaipaat ja haluat varusteiltasi?

Löydä etsimäsi naisten asusteiden kattavasta mallistostamme. Verkkosivuillamme voit helposti verrata eri tuotteita keskenään, tutustua tarkemmin niiden kuvauksiin ja koota juuri itsesi näköisen ja treeniohjelmaasi sopivan asuste- ja varustepaketin. Tutustu Reebokin upeaan asustevalikoimaan jo tänään!