alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Black Friday : kengät

 
[1064]

Cyber Monday : Reebok-kengät huipputarjouksessa

Vuoden paras shoppailupäivä Cyber Monday on taas täällä, ja siksi myös Reebokin verkkokauppa on täynnä huikeita tarjouksia. Nyt kannattaa päivittää kengät kaikkeen liikkumiseen: salille, ryhmäliikuntaan, tanssitreeneihin, lenkkeilyyn ja kävelyyn, vapaa-aikaa unohtamatta. Olitpa liikuntaharrastusta aloittava tai liikuntakärpäsen jo pysyvästi puraisema, Reebokin kenkävalikoimassa riittää valinnanvaraa niin miehille kuin naisille. Anna Reebokin kenkien inspiroida liikkumistasi ristikoulutuksesta retkeilyyn, kahvakuulasta kävelyyn ja punttisalilta polkujuoksuun. Valitse sopivat kengät, lähde liikkeelle ja löydä liikunnan ilo! Liikuitpa missä muodossa tahansa, treenin jälkeen voit sitten sujauttaa jalkaasi mukavat Reebokin vapaa-ajan kengät, joissa tyylivaihtoehtoja riittää klassikoista trendikkäisiin.

Kenkiä eri harrastuksiin

Reebokilla on nyt huipputarjouksia moneen liikuntamuotoon sopivista kengistä. Jos liikuntaharrastuksen aloittamista on haitannut sopivien kenkien puute, nyt on hyvä aika korjata tilanne. Salilla treenaaville on monia vaihtoehtoja, esimerkiksi Flexagon Energy TR 2.0 miehille ja Nano X naisille. Juoksun harrastajat voivat valita pimeässäkin näkyvän Forever Floatride Energy 2 RFT -mallin, jossa on heijastavat yksityiskohdat. Jos pidät ulkoilmassa liikkumisesta hieman juoksua rauhallisempaan tahtiin, kannattaa tutustua ulkoiluun, kävelyyn ja patikointiin sopiviin malleihin, joita ovat esimerkiksi miesten At Craze 2.0 ja naisten Ridgerider 5.0.

Urheilun ja vapaa-ajan kengät

Kenkävalinta vaikuttaa paljon siihen, miltä liikkuminen tuntuu. Älä siis anna huonosti istuvien kenkien pilata liikuntaharrastustasi, vaan hyödynnä Reebokin Cyber Monday -tarjoukset ja nappaa sopivat kengät omaan liikuntamuotoosi, olipa se salitreeni, ryhmäliikunta, juoksu tai kävely. Reebok kannattaa pitää mielessä myös vapaa-ajan kenkävalinnoissa. Vaikka treenisali tai juoksulenkki jäisi väliin, urheilullisesta ilmeestä ei silti tarvitse tinkiä: sujauta jalkaan Reebokin pitkästä perinteesta inspiraationsa saaneet Classic Leather Legacy -kengät tai katu-uskottavat Legacy Court -kengät. Mallista riippumatta voit olla varma siitä, että Reebokin kengät jalassa sporttinen vaikutelma on taattu.