alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube

Cyber Monday: juoksukengät

 
[221]
1 / 5
Page:of 5

Juoksukengät Black Friday -hintaan

Vuoden paras shoppailupäivä Black Friday on taas täällä, ja siksi myös Reebokin verkkokauppa on täynnä huikeita tarjouksia. Nyt kannattaa hankkia uudet juoksukengät, olitpa aloitteleva lenkkeilijä, juoksuharrastukseen hurahtanut tai jotakin siltä väliltä. Reebokin juoksukengistä voit valita omaan jalkaasi, tyyliisi ja juoksumaastoosi sopivat kengät, joilla matka taittuu kevyesti. Reebokilla on nyt tarjouksessa runsaasti malleja niin miehille kuin naisillekin, eikä lapsiakaan ole unohdettu. Tutustu ja tee löytöjä!

Juoksukengillä on väliä

Hyvät jalkineet ovat välttämättömät kaikessa liikkumisessa, eikä juokseminen tee siitä poikkeusta. Nyt kannattaa siis hyödyntää Reebokin Black Friday -tarjoukset ja hankkia kunnon juoksukengät, juoksitpa mieluiten asfaltilla, metsäpoluilla tai sorateillä. Tunnetko jo Reebokin malleja? Naisten malleista esimerkiksi Reebok EnergyLux 2.0 ja Reebok Runner 4.0 ovat kevyitä juoksukenkiä, jotka siivittävät askeleitasi kuin huomaamatta. Miesten Floatride Energy Symmetros puolestaan on monipuolinen kenkä, joka soveltuu juoksemiseen yhtä lailla juoksuradalla kuin kaupungin kaduilla. Liquifect 180 2 SPT -mallissa taasen kantavaimennus ja pitävä pohjakuviointi tekevät juoksemisesta miellyttävää.Tutustu tarjouksiin ja löydä oma suosikkisi!

Reebokin lenkkikengät tahdin ja tyylin mukaan

Kaipaako kuntosi kohottamista? Juoksemalla se onnistuu tehokkaasti, kunhan maltat ennen lenkille lähtöä hankkia laadukkaat juoksukengät. Olitpa siis aloittamassa juoksuharrastusta tai jo pidempään kuntoillut juoksemalla, paras aika ostaa uudet lenkkikengät on nyt, sillä Reebokin Black Friday -tarjouksia ei kannata jättää hyödyntämättä. Myös polkujuoksun harrastajat löytävät Reebokilta jalkineet, joilla pysyy pystyssä epätasaisessa ja lehtien liukastamassa maastossa. Hyvä vaihtoehto on esimerkiksi Lavante Trail, josta on sekä miesten että naisten malli. Rauhallisempaan tahtiin luonnossa liikkuville sopii puolestaan Lavante Terrain, jossa myös on kokoja niin naisille kuin miehillekin. Juostessa ei tarvitse tinkiä myöskään tyylistä: sujauta jalkaan Sole Fury X Boost ja erotut joukosta eduksesi. Siitä vain valitsemaan itselle paras vaihtoehto!