Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.

Miesten kellot

2 Products
Price
€ 79 - € 85

MIESTEN KELLOT

Haluatko tietää, miten tehokkaita treenisi ovat? Tai viimeistellä oman tyylisi elegantin sporttisella asusteella? Rannekello on usein miesten näkyvin ja hyödyllisin asuste, ja juuri siksi oikeanlainen, omaan makuun ja harrastuksiin sopiva miesten kello on tärkeä hankinta. Sivustoltamme löydät sekä trendikkäät miesten rannekellot että urheilukellot, joilla voit seurata muun muassa kierrosaikoja ja sydämensykettä.

Analogiset miesten kellot konttorilta kuntosalille

Oletko perinteisen viisarinäytön ystävä, mutta kaipaat rannekelloosi myös sporttista särmää? Reebokin analogiset rannekellot ovat tyylikäs valinta miehelle, joka arvostaa toisaalta ajatonta designia mutta myös modernia käytännöllisyyttä. Vaikka vedenpitävät ja ruostumattomasta teräksestä tehdyt viisarikellomme ovat lujaa ja jämäkkää tekoa (esimerkiksi Impact ja Dropsnatch), niiden huippulaadukas silikoniranneke erityispinnoitteella tuntuu silti ranteessa samettisen pehmeältä. Kun haluat tehdä vaikutuksen virtaviivaisen selkeillä mutta vahvoilla linjoilla, valitse ranteeseesi esimerkiksi tyylikäs Nato Watch. Sen pestävä nylonkankainen ranneke antaa ihon hengittää, minkä vuoksi se sopii erinomaisesti helteiseen ilmastoon ja kesään. Uppercut-rannekellon jämerän kulmikas design heijastaa puolestaan kamppailulajien henkeä: se on saanut nimensä nyrkkeilystä ja vapaaottelusta tutusta lyönnistä, missä ’uppercut’ tarkoittaa ala- tai kohokoukkua.

Digitaaliset urheilukellot tuovat lisää potkua liikkumiseen

Jos harrastat juoksua ja haluat parantaa suorituksiasi, Reebokilla on useita lajiin sopivia juoksukelloja. Digitaalisella näytöllä olevia mallejamme ovat muun muassa Runtime Watch, Runtime sekä Pulse Steel + Heart Rate Monitor -sykemittari. Kellonajan näytön lisäksi niissä on monia hyödyllisiä ominaisuuksia, joiden avulla aktiiviliikkuja voi seurata urheilusuoritustensa kehitystä: ajanotto, hälytys, sekuntikello kierrosaikojen mittaamiseen ja kellonajan näyttö toisesta aikavyöhykkeestä. Reebokin AllTerrain-urheilukello on tehty puolestaan mahdollisimman monipuoliseen liikkumiseen mitä vaihtelevimmissa olosuhteissa ja maastoissa, olipa kyse aavikkojuoksusta, metsässä hölkkäämisestä tai tuntureilla patikoimisesta.

Millainen kello sopii sinulle?

Rannekelloa hankittaessa kannattaa miettiä, onko tarkoituksena ostaa kello urheilukäyttöön vai vapaa-ajan asusteeksi. Haetpa ajatonta klassikkoa tai viimeisimpien urheilutrendien mukaista kelloa, meiltä löydät täydellisesti sopivat rannekellot aktiivisesti liikkuvan miehen rennon tyylikkääseen makuun. Tärkeintä on, että valitset kellon juuri oman tyylisi ja käyttötarpeesi mukaan. Tutustu Reebokin monipuoliseen mallistoon ja tilaa uusi kello joko itsellesi tai lahjaksi.