alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
FREE DELIVERY OVER €25 & 100 DAYS FREE RETURNS

Miesten kävelykengät

 
[34]

MIESTEN KÄVELYKENGÄT

Ovatko toivelistallasi urheilulliset ja moneen menoon sopivat miesten kävelykengät? Näiltä sivuilta löydät runsaan kokoelman Reebokin miesten ulkoilukenkiä, jotka ovat ihanteelliset jalkineet retkeilyyn ja pitkille kävelylenkeille niin kaupungissa kuin metsäpoluilla.

Kengät, jotka yhdistävät urheilun ja vapaa-ajan

Reebok-kävelykengät ovat oivallinen valinta yhtä lailla sporttiseen arkikäyttöön kuin vaativassa maastossa liikkumiseen. Reebokin kävelylenkkarit sopivat hyvin tyyliltään muutenkin trendikkääseen ”athleisure”-henkeen: se tulee englanninkielisistä sanoista ’athletic’ ja ’leisure’ (eli urheilullinen vapaa-aika), mikä kuvastaa hyvin Reebokille ominaista, urheilullista vapaa-ajan lookia.

Ominaisuuksiltaan huippuluokkaa

Monet Reebokin ulkoilukengät miehille on varustettu memory foam -pohjallisella (esimerkiksi Astro Walk 60 ja Walk Ultra 6 DMX Max RG -mallit), mikä korostaa pehmeyden tuntua ja tekee kengistä erityisen mukavat jalassa. Kevyet ja joustavat jalkineet soveltuvat mainiosti jokapäiväiseen käyttöön ja hyötyliikuntaan, vaikkapa työmatkakävelyyn tai kevyisiin treeneihin juoksumatolla. Tarranauhalliset Reebok Work N Cushion 3.0 KC -sneakerit miehille palvelevat puolestaan hyvin myös työkenkinä, sillä niiden vaimentavan ja joustavan EVA-välipohjan ansiosta jaksat seistä pitkiäkin päiviä.

Jos kaipaat haastavampiin patikointimaisemiin, valitse hankalakulkuisille reiteille ja märkiin olosuhteisiin varta vasten tehdyt Reebokin vaelluskengät miehille. Miesten ulkoilukenkämalleistamme esimerkiksi Reebok Sawcut 5.0 GTX, Reebok Astroride TRAIL GTX ja Trailgrip RS 5.0 GTX on suunniteltu profiililtaan epätasaiseen maastoon, jossa erityisesti kenkien hyvä pitävyys korostuu. Nämä hengittävät, tuulenpitävät ja vesitiiviit Gore-Tex-kengät antavat jaloillesi maksimaalista suojaa myös kovimmissa sääoloissa ja jouduttavat kulkemista karuilla vuoristopoluilla ja kivikkoisilla kallioilla.

Valitse miesten kävelykengät käyttötarkoituksen ja oman jalan mukaan

Mieti ensin, millaiseen ulkoilukäyttöön kävelykengät tulisivat – etsitkö miesten ulkoilukenkiä, jotka sopivat rentoon tyyliin ja reippaisiin kävelylenkkeihin? Vai miesten retkeilykenkiä, jotka sopivat täydellisesti vaeltamiseen kivisillä tuntureilla tai mutaisilla suoreiteillä? Kun olet valmis tilaamaan sinulle sopivimmat kävelykengät, miesten valikoimasta löydät runsaasti vaihtoehtoja. Muistathan, että päivän mittaan jalkaterä turpoaa, joten oikeaa kokoa valitessa varmista, että kenkään jää vähintään 1–1,5 cm varaa pisimmän varpaan mukaan. Tutustu Reebokin jalkinevalikoimaan ja löydä monikäyttöiset ja sporttiset miesten ulkoilukengät tyylikkääseen arkeen ja vapaa-aikaan.