alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Skip to main content

Miesten housut

 
[104]

EXTRA 20% OFF THE MID SEASON SALE

Grab an extra 20% OFF when you spend over €40. It's enough to make you want that extra pair...
Classics Black Smiley PantsClassics Black Smiley Pants

Smiley Pants

Classics

1 / 3
Page:of 3

MIESTEN HOUSUT

Oletko suunnitellut hankkivasi moneen eri tilanteeseen ja urheilulajiin sopivat miesten housut? Reebokin suuresta valikoimasta löydät korkealaatuiset miesten treenihousut sekä sisä- että ulkoliikuntaan, samoin kuin ulkoiluun ja jokapäiväiseen vapaa-ajan käyttöön täydellisesti sopivat miesten collegehousut ja Reebok-verkkarit.

Mitä ominaisuuksia Reebok-treenihousut sisältävät?

Reebokin miesten urheiluhousut mukautuvat mainiosti eri urheilulajeihin korkealaatuisten materiaaliensa ja teknisten ominaisuuksiensa ansiosta. Ulkoliikuntaa ja etenkin juoksua harrastaville miehille oikeanlaiset miesten juoksuhousut ovat tärkeä valinta, sillä niillä on suuri vaikutus suorituksen onnistumiseen ja ylipäänsä harrastuksen mielekkyyteen. Treenihousujen on sopeuduttava kehon liikkeeseen ja pysyttävä menossa mukana pitkäkestoisissakin harjoituksissa, jolloin napakka istuvuus on erityisen tärkeää. Hyvän leikkauksen lisäksi Reebokin urheiluvaatteissa on panostettu niiden hengittävyyteen: monissa urheiluhousumalleissa on hyödynnetty Speedwick- ja PlayDry-teknologiaa (esimerkiksi malleissa Workout Ready Trackster Pant ja Speedwick Knitted Trackster), jotka siirtävät kosteutta tehokkaasti pois iholta ja pitävät olosi miellyttävänä hikisimmissäkin treeneissä. Lisäksi monissa malleissa on syvät, vetoketjulliset taskut, jotka mahdollistavat esimerkiksi avainten pysymisen mukana juoksun aikana. Jos harrastat myös talvijuoksua, valitse Reebokin vaihteleviin sääolosuhteisiin tarkoitetut miesten treenihousut, jotka on valmistettu lämpöä eristävistä materiaaleista (Thermowarm Deltapeak -teknologia). Hieman koleammilla keleillä kannattaa valita tuulenkestävät miesten ulkoiluhousut, jotka pitävät kehosi lämpimänä (tutustu esimerkiksi Reebok Cross training Thermal Joggers -malliin).

Mitkä miesten housut kannattaa valita sisäliikuntaan?

Jos haluat erityisesti sisälajeihin ja ryhmäliikuntatunneille sopivat tyylikkäät housut, voit valita lukuisista eri malleista suosikkisi omien mieltymystesi ja käyttötarpeidesi mukaan. Reebokin kokoelmista voit tilata vartaloa myötäilevät miesten treenihousut esimerkiksi fitness- ja kuntoharjoitteluun, kamppailulajeihin tai Cross training-tunneille, ja väljemmät miesten salihousut punttisalille lihasvoimaa kehittäviin harjoituksiin.

Tyylikkäästi vapaalle Reebokin kanssa

Treenien välissä pehmeät miesten collegehousut ja fleeceä sisältävät housut lämmittävät erityisesti vapaapäivinä ja viikonloppuisin, kun haluat ottaa levon kannalta ja palautua treenaamisesta (esimerkiksi French Terry Cuffed Pant -housumalli). Klassiset Reebok-verkkarit ovat puolestaan mainio valinta sinulle, joka pidät retrohenkisestä katutyylistä. Tyylitietoisille ja urheilullisille miehille suunnatun Reebok Classics -malliston vaatteet ovat saaneet innoituksensa muun muassa perinteisestä koristyylistä, ja ne sopivat saumattomasti sekä treeneihin että urheilulliseen vapaa-aikaan.