alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Miesten verkkarit

 
[18]

MIESTEN VERRYTTELYASUT

Reebokin miesten verkkarit kuuluvat olennaisena osana miesten rentoihin ja urheilullisiin arkivaatteisiin. Verkkokaupastamme löydät värikkään valikoiman sekä sporttisempia miesten verryttelypukuja että perinteisempiä miesten verkkatakkeja moneen makuun ja käyttötarkoitukseen.

Tyylikkäästi treeneihin

Hengittävästä ja pehmeästä trikookankaasta valmistetut Reebok-verkkarit, esimerkiksi Tricot Tracksuit -verryttelypuku, ovat tyylikäs valinta niin kuntosalille, juoksuradoille kuin huolettomaan vapaa-aikaan. Reebokin verkkatakeissa on yleensä kokopitkät vetoketjut ja avotaskut, joissa pienet tavarat kulkevat kätevästi mukana. Tech Woven Tracksuit on puolestaan 100-prosenttisesta polyesteristä valmistettu hyvin istuva ja kehon liikkeisiin mukautuva miesten verryttelyasu, joka sopii teknisen materiaalinsa ansiosta hyvin niin juoksuun ja jalkapalloon kuin lämmittelyvaatteeksi ennen ja jälkeen treenien. Materiaalissa käytetty Speedwick-teknologia haihduttaa tehokkaasti kosteutta pois keholta ja pitää sinut kuivana koko treenien ajan.

Vietä rennon urheilullista vapaa-aikaa

Trendikkäät Reebok-verkkatakit miehille sopivat erinomaisesti ”athleisure”-lookiin eli urheilulliseen vapaa-ajan tyyliin. Tyylikäs ja hyvin istuva miesten verkkatakki käy yläosaksi moniin asukokonaisuuksiin, joita voit helposti yhdistellä tyylisi mukaan. Esimerkiksi Classics Vector Tracktop on pystykauluksinen miesten verryttelytakki, jonka alaosaksi käy mainiosti farkut, jogging-housut tai kesäisin shortsit. Jos taas hillitympi tyyli miellyttää sinua, raglanhihainen Classics Foundation Track Jacket -verkkatakki on elegantti laivastonsininen valinta, joka sopii melkein mihin tahansa tilanteeseen. Tilaamalla verkkatakin kaveriksi Classics Foundation Track Trousers -verkkahousut asusta muodostuu kokonainen miesten verryttelypuku, jossa pieni Reebok-logo viimeistelee huolitellun kokonaisuuden. Vai pidätkö enemmän retrohenkisistä verkkatakeista, joihin inspiraatiota on haettu 1980-luvun verkkapuvuista? Tutustu silloin Reebokin Classics-verryttelytakkeihin. Väljemmät ja kuviolliset mallit miellyttävät mukavuudellaan perinteisempien miesten verkkapukujen ystäviä (kuten Reebok Classics Franchise Track Top -verkkatakki). Hihansuiden joustavat resorit antavat takeille hyvän istuvuuden, ja ne sopivat hyvin lämmittelyyn ennen treenejä ja muutenkin viileään säähän päällystakiksi.

Miesten verkkapuku on arkivaatteiden ykkönen

Jos etsit monikäyttöisiä, kestäviä ja miellyttävän tuntuisia vaatteita, Reebokin miesten verryttelypuvut sopivat erinomaisesti jokapäiväiseen käyttöön kaikkina vuodenaikoina – joko treenaamiseen sisällä tai ulkona tai mukavaksi oloasuksi kiireettömiin koti-iltoihin. Suuresta valikoimastamme löydät ajattoman tyylikkäät Reebokin miesten verryttelyasut useissa eri väreissä – valitse oma suosikkisi, joka täydentää urheilullista tyyliäsi.