alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Miesten trikoot

 
[5]
Men Cross Training Black Running Essentials Speedwick TightsMen Cross Training Black Running Essentials Speedwick Tights

Running Essentials Speedwick Tights

Men Cross Training

Men Studio Blue Les Mills® Compression TightsMen Studio Blue Les Mills® Compression Tights

Les Mills® Compression Tights

Men Studio

Men Hiking Black Workout Ready Compression TightsMen Hiking Black Workout Ready Compression Tights

Workout Ready Compression Tights

Men Hiking

Men Hiking Black Running Speedwick TightsMen Hiking Black Running Speedwick Tights

Running Speedwick Tights

Men Hiking

Men Hiking Black United By Fitness Compression TightsMen Hiking Black United By Fitness Compression Tights

United By Fitness Compression Tights

Men Hiking

MIESTEN TRIKOOT

Reebokin miesten urheilutrikoot siivittävät sinut huippusuorituksiin. Verkkokaupastamme löydät monikäyttöiset Reebok-trikoot miehille muun muassa fitness- ja kuntoharjoitteluun, juoksuun, korkeasykkeisiin ryhmäliikuntalajeihin kuten Cross training- ja HIIT-treeneihin – ja moneen muuhun. Saatavilla on pitkälahkeisia malleja, ¾-pituisia trikoita ja myös lyhyitä trikooshortseja.

Joustava materiaali hengittää eikä hierrä juoksulenkeillä

Jos harrastat juoksua, Reebokin kattava valikoima sisältää erinomaiset juoksutrikoot sekä pitkille lenkeille että pikaisille sprinteille (tutustu esimerkiksi Speedwick Compression Tights -malleihimme). Reebokin miesten juoksutrikoot ovat huippuluokkaa hengittävyydeltään ja käytettävyydeltään: antibakteerinen viimeistely pitää epämiellyttävät hajut loitolla, ja litteät saumat tekevät Reebokin urheilutrikoista erittäin mukavat jalassa. Kosteutta tehokkaasti poistava Speedwick-teknologia kuivattaa urheilutrikoot todella nopeasti, kun taas ACTIVCHILL-teknologia pitää ne viileinä koko treenin ajan. Pehmeästä ja hengittävästä Thermowarm Touch -kankaasta tehdyt miesten juoksutrikoot (esimerkiksi Compression Tights -malli) on kuin luotu pohjoisen vaihteleviin olosuhteisiin ja koleaan ilmastoon ja soveltuvat siksi täydellisesti kaikenlaisiin ulkoiluaktiviteetteihin. Talvijuoksuun tarkoitetut Running Thermowarm Touch Winter Tights -juoksutrikoot lämmittävät jalan lihaksia, suojaavat tuulelta ja tuntuvat erityisen mukavilta jalassa. Myös turvallisuuteen on kiinnitetty huomiota: heijastavilla elementeillä varustetut juoksutrikoot näkyvät maantiellä myös pimeässä.

Tuoreentuntuiset jalat treenin jälkeenkin

Suurin osa Reebokin treenitrikoista on kompressiotrikoita. Kompressio puristaa säärien lihaksia juuri oikeista kohdista verenkiertoa stimuloiden, mikä tekee harjoittelusta tehokkaampaa ja palautumisesta nopeampaa. Reebokin miesten kompressiotrikoot käyvät treenitrikoiksi niin intensiivisille ryhmäliikuntatunneille kuin miesten salitrikoiksi voimaharjoitteluunkin joustavuutensa ja napakkuutensa ansiosta: ne tukevat ja lämmittävät jalkojen lihaksia ja saavat askelluksen tuntumaan kevyeltä tavallista pidempään.

Virtaviivaiset miesten trikoot istuvat kuin nakutettu

Jos haluat löytää huippukevyet ja todella ohuet miesten treenitrikoot, jotka eivät silti näy läpi, tutustu esimerkiksi Reebok Cross training Compression Tights -malliin. Ne sulautuvat kehoosi kuin toinen iho ja sopivat tarvittaessa mainiosti myös aluskerrastoksi. Hyvien treenitrikoiden täytyykin olla joustavia ja mukautua monenlaiseen liikkumiseen, niin hikisiin plyometrisiin hyppytreeneihin ulkona kuin voimaharjoitteluun salille – tai kerrospukeutumiseen kylmille keleille. Kuten kaikki Reebokin trikoot, myös Cross trainingiin tarkoitetut miesten treenitrikoot edustavat Reebokille ominaista monikäyttöisyyttä, jossa treenivaatetus on alusta lähtien suunniteltu monipuoliseen liikkumiseen ja vaihteleviin olosuhteisiin.