Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.

Miesten aurinkolasit

9 Products
Price
€ 64 - € 65

MIESTEN AURINKOLASIT

Jos harrastat aktiivista ulkoilmaelämää, laadukkaat aurinkolasit ovat ehdottoman tärkeä varuste silmien suojaamiseksi. Kun lähdet esimerkiksi juoksu- tai pyörälenkille tai muuten vain ulkoilemaan, on hyvä muistaa, että UV-säteilylle voi altistua myös pilvisellä säällä. Kun etsit korkealaatuisia ja tyylikkäitä miesten aurinkolaseja, joissa on huomioitu myös silmien turvallisuus, valitse Reebokin kevyet ja kestävät miesten aurinkolasit. Ne on varta vasten suunniteltu monenlaiseen urheiluun ja olosuhteisiin, joissa on hyvä varautua suojaamaan silmät.

Kestävät ja kevyet aurinkolasit silmiesi turvaksi

Kaikissa Reebokin miesten aurinkolaseissa on polykarbonaattilinssit, jotka suojaavat silmiäsi auringon vahingollisilta säteiltä. Polykarbonaatti on yleensä paras vaihtoehto aurinkolasien ja urheilulasien linssien materiaaliksi. Alun perin 1970-luvulla avaruusteknologian tarpeisiin kehitettyä polykarbonaattia alettiin käyttää silmälaseissa 1980-luvun alussa, kun tarvittiin kevyitä ja kestäviä linssejä. Siitä lähtien polykarbonaattilinssit ovat olleet yksi yleisimmistä materiaaleista suojalaseissa, urheilulaseissa ja lasten silmälaseissa. Iskunkestävyytensä ansiosta ne eivät rikkoudu niin helposti kuin tavalliset muovilinssit, vaan ovat jopa 10 kertaa kestävämpiä ja myös huomattavasti ohuempia ja kevyempiä. Lisäksi polykarbonaattilinssit on varustettu 100 %:n suojauksella haitallista UV-säteilyä vastaan, mikä tekee niistä parhaan vaihtoehdon nimenomaan urheiluaurinkolaseihin.

Sporttiset aurinkolasit ja tyylikkäät klassikkopokat menevälle miehelle

Kun etsit sporttiseen käyttöön soveltuvia miesten aurinkolaseja, tutustu esimerkiksi Reebokin RSK 1 Sunglasses -malliin. Ne sopivat erinomaisesti juoksulenkeille, pyöräilyyn, vaeltamiseen tai vaikkapa keväisille hiihtoladuille – mihin tahansa olosuhteisiin, joissa voi altistua UV-säteilyille tai joissa häikäisevä valo voi häiritä näkemistä. Kevyemmät mallimme, esimerkiksi RBS 4 Sunglasses ja pilottihenkiset RBS 7 Sunglasses -aurinkolasit, täydentävät etenkin kesäisen rentoa tyyliä, johon haluat silti ripauksen sporttisuutta mukaan. Retro Revival -mallistomme aurinkolasit miehille edustavat puolestaan klassista retrohenkeä 1980-luvun tapaan.

Miksi aurinkolaseja kannattaa käyttää?

UV-säteilylle altistutaan aina ulkoillessa ja jopa sisätiloissa, mikä voi nopeuttaa harmaakaihin syntyä ja silmän verkkokalvon rappeutumista. Siksi silmät kaipaavat aurinkolaseja suojakseen olosuhteissa, joissa UV-säteily voi olla erityisen runsasta, kuten kirkkailla keväthangilla tai vesillä liikkuessa. Reebokin kattavasta asustevalikoimasta löydät sekä tyylikkäät että turvalliset aurinkolasit miehille niin urheilullisen rentoa vapaa-ajan lookia täydentämään kuin aurinkoisten päivien suojaksi.