alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Miesten urheilusukat

 
[61]
1 / 2
Page:of 2

MIESTEN SUKAT

Yksi aktiiviliikkujan tärkeimmistä asusteista on korkealaatuiset urheilusukat, jotka istuvat täydellisesti jalkaan. Harrastitpa juoksua, patikointia tai hiihtoa, Reebokilta löydät kaikkiin eri harrastuksiin ja vaihteleviin sääoloihin sopivat miesten sukat, jotka suojaavat jalkoja rakoilta ja hiertymiltä.

Laadukkaat kompressiosukat poistavat kosteutta

COOLMAX-teknologialla varustetut kompressiosukat (kuten pitkävartiset Reebok Cross training Competition Camo Knee Sock ja Reebok Cross training Competition Camo Knee Sock -sukkamallit) hylkivät kosteutta ja saavat jalkasi tuntumaan kuivilta hikoilusta huolimatta. Siksi ne ovat erinomaiset treenisukat esimerkiksi Cross trainingin ja muiden intensiivisten lajien harrastajille, joissa lihakset kaipaavat tukea. Kompressiosukkien anatominen muotoilu huomioi sekä vasemman että oikean jalan muodon ja tukee nilkkoja ja jalkojen kaarta niin kovatempoisissa harjoitteissa kuin kuntosalitreenien raskaissa nostoissa. Lisäksi kompressio toimii tukisukan tapaan sääri- ja pohjelihaksia tukien, mikä edistää jalkojen verenkiertoa ja vähentää turvotusta. Näin kompressiosukat nopeuttavat jalkalihasten palautumista yhtä lailla urheilusuorituksen tai rasituksen jälkeen kuin työ- ja matkustuskäytössä. Jos siis etsit sekä vapaa-ajalle että aktiiviurheiluun sopivia sukkia, Reebokin kevyet ja ergonomisesti suunnitellut kompressiosukat ovat mainio hankinta. Niissä yhdistyvät perinteisten juoksusukkien ja terveyskäyttöön tarkoitettujen tukisukkien parhaat ominaisuudet.

Millaiset ovat hyvät treenisukat?

Liikkumiseen ja urheiluun kannattaa valita sellaiset treenisukat, jotka antavat jalalle riittävästi tukea. Hyvät juoksusukat imevät kosteutta, istuvat napakasti, ovat hengittävät ja tuntuvat mukavalta jalassa. Tennissukat kuuluvat erottamattomasti urheilukentille ja ulkoiluun, ja ne ovatkin monen urheiluharrastajan ja kuntoilijan perusasusteita. Kesäisin ja lämpimissä olosuhteissa lyhytvartiset miesten nilkkasukat (esimerkiksi huippukevyet ja pehmeät Reebok ONE Series Socks -sukat) käyvät hyvin juoksukenkiin, kun taas varrettomat sukat (esimerkiksi Classics Foundation Unisex No Show Sock -sukat) ovat trendikäs valinta lenkkareihin tai tennareihin yhdessä shortsien kanssa. Talvella on hyvä valita pitkät urheilusukat, sillä viileissä sääolosuhteissa paksummat, pitkävartiset polvisukat suojaavat sääriä ja lämmittävät koko jalkaa etenkin talvilajeissa.

Kenelle Reebokin urheilusukat on tehty?

Reebokin miesten sukat on tehty paljon liikkuvalle miehelle, joka tarvitsee monta paria kovaa kulutusta ja lukuisia pesukertoja kestäviä sukkia. Tutustu siis verkkokauppamme monipuoliseen tarjontaan ja löydä sukat, jotka sopivat parhaiten juuri sinun menoihisi.