alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Skip to main content

Miesten shortsit

 
[169]

MID SEASON SALE SAVES

Get up to 50% OFF newest styles just added to the sale. REEnergise your wardrobe with offers that'll have you buzzing.
1 / 4
Page:of 4

MIESTEN SHORTSIT

Se, millaiset miesten urheilushortsit omaan harrastukseensa valitsee, voi vaikuttaa paljonkin treenien mukavuuteen ja harrastusintoon. Monet miehet ovat vannoutuneita shortsien käyttäjiä niin urheillessa kuin vapaa-ajalla, eikä ihme: niiden keveys ja ilmavuus tekevät niistä ihanteellisen vaatteen sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Kevyet ja monipuoliset miesten shortsit

Reebokin miesten treenishortsit soveltuvat mahdollisimman monipuoliseen liikkumiseen. Monissa malleissa on hyödynnetty Speedwick-teknologiaa, joka poistaa tehokkaasti kosteutta iholta kaikissa tilanteissa, myös kaikkein intensiivisimmissä treenisessioissa. Kevyiden shortsien vilvoittava ja hengittävä materiaali pitää treenaajan liikkeessä, kuten Reebokin Epic Lightweight Shorts -mallissa. Niiden lahkeet ulottuvat juuri polven yläpuolelle, ja Cordlock-kiristysnyöri vyötäröllä takaa shortsien hyvän istuvuuden kovassakin menossa. Juoksuun ja kestävyystreeneihin tarkoitetut miesten juoksushortsit painottavat puolestaan maksimaalista liikkuvuutta, joka on erityisen tärkeä ominaisuus varsinkin kestävyys-, nopeus- ja notkeusharjoitteissa. Suunnittelussa on kiinnitetty huomiota hengittävyyden lisäksi mukavuuteen: Reebokin 2-in-1 juoksushortseissa on ilmava päällyskangas ja pehmeä sisäkerros, jolloin voit huoleti juosta pitkiäkin lenkkejä tarvitsematta pelätä epämukavia hiertymiä. Hieman pidempilahkeiset Reebok-shortsit, kuten Reebok Combat Prime Boxing Shorts, on puolestaan tehty nimenomaan nyrkkeilyn harrastajille ja HIIT-treenaajille. Myös niissä on käytetty Speedwick-teknologiaa, joka pitää ihon miellyttävän viileänä.

Valitse kompressioshortsit aerobisiin treeneihin ja lihasvoimaharjoitteluun

Napakasti istuvat ja lihaksia lämmittävät miesten kompressioshortsit sopivat loistavasti Cross training-ryhmätunneille tai kuntosaliharjoitteluun etenkin jalkatreenipäivinä. Ne tehostavat verenkiertoa ja tukevat alaselkää, reisiä ja pakaroita. Lihaskuntotreenien ohella ne sopivat hyvin ulkona treenaamiseen lämpimillä säillä. Kompressioshortseja kannattaa käyttää siis myös lepopäivinä, koska ne vilkastuttavat aineenvaihduntaa ja tehostavat siten palautumista treenistä.

Onko rento ja urheilullinen tyyli sinun juttusi?

Reebokin valikoimassa on saatavilla runsaasti erilaisia shortseja miehille eripituisilla lahkeilla ja leikkauksilla, ja sieltä löydät myös suositun Super Nasty Boardshorts -mallistomme. Se on saanut vaikutteita kalifornialaisesta kuntoilu- ja surffauskulttuurista, jossa rentoon elämäntyyliin yhdistyy atleettisuus ja omasta kehosta huolehtiminen. Näissä miesten shortseissa neljään suuntaan joustava materiaali takaa erinomaisen liikkuvuuden lajissa kuin lajissa, eivätkä shortsit myöskään hierrä vahvistetun Kevlar-kangasmateriaalin ansiosta. Vettähylkivä DWR-teknologia takaa hyvän ilmavuuden. Lisäksi shortseissa käytetty Cordura-kangas on monin verroin kestävämpää kuin tavallinen nylonkangas.