alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Miesten kengät

 
[668]
1 / 14

MIESTEN KENGÄT

Reebok lukeutuu johtaviin urheilukenkien valmistajiin, ja Reebok-kengät tunnetaankin maailmalla retrohenkisestä ja korkealaatuisesta designistaan sekä hyvästä istuvuudestaan. Kattavasta kenkämallistostamme löydät sopivat miesten jalkineet joka lähtöön, niin arkiliikuntaan kuin huippu-urheiluun, olipa haussa sitten miesten urheilukengät, miesten vapaa-ajan kengät, miesten tennarit tai miesten ulkoilukengät.

Klassista katumuotia ja urheilullista suorituskykyä

Miksi Reebokin miesten kengät ovat niin suosittuja? Ehkä siksi, että meillä on niin pitkä kokemus monenlaisten jalkineiden valmistamisesta ja tiedämme, millaisissa kengissä jalat viihtyvät. Kaikki alkoi jo vuonna 1895, kun Reebokin alkuperäisen yhtiön perustaja, englantilainen J. W. Foster, kehitteli idean ensimmäisistä piikkareista – keksinnön, joka myöhemmin mullistaisi koko yleisurheilun. Näistä varhaisista, uraauurtavista ajoista lähtien Reebok-kenkien ajaton tyyli ja moderni teknologia ovat yhdistyneet ikonisissa klassikkomalleissa ja toiminnallisissa urheilujalkineissa.

Reebok-kengät tuovat ilon liikkumiseen

Sanotaan, että hyvät kengät tunnistaa siitä, ettei niitä edes huomaa jalassaan. Hiertävät, hiostavat tai puristavat kengät aiheuttavat hankaumia ja rakkoja, ja voivat tehdä liikkumisesta yhtä tuskaa. Mutta mistä tunnistaa loistavat kengät? Siitä, että ne ajavat liikkeelle. Siitä, että ne ovat niin mukavat jalassa, että ne haluaakin tuntea. Olipa kyseessä hyötyliikunta tai tavoitteellisempi urheiluharrastus, kaikille liikkujille on ensiarvoisen tärkeää, että kengät istuvat omaan jalkaan täydellisesti ja tuntuvat sopivan hengittäviltä, pehmeiltä ja jalkaa tukevilta. Silloin liikkumisesta voi nauttia missä ja milloin vain – kaikkina vuodenaikoina.

Millainen liikkuja sinä olet? Valitse jalkineesi sen mukaan

Oletko vastikään aloittanut lenkkeilyharrastuksen vai onko juokseminen intohimosi? Tutustu laajaan valikoimaamme ja valitse omaan tasoosi, jalkasi muotoon ja juoksutekniikkaasi soveltuvat miesten juoksukengät. Jos harrastat aktiivisesti kuntoliikuntaa, esimerkiksi Cross trainingiä, löydät meiltä korkealaatuiset ja kestävät miesten urheilukengät sekä sisä- että ulkoliikuntaan. Jos taas olet enemmän kotonasi erämaisemissa samoillessa ja tykkäät käydä iltaisin reippaalla kävelylenkillä, silloin paras vaihtoehto on hankkia hyötyliikuntaan parhaiten sopivat miesten ulkoilukengät, joita meillä on tarjolla kaikkiin maastoihin ja sääolosuhteisiin. Vai ovatko Reebok-tennarit enemmän sinun juttusi? Miesten vapaa-ajan kengät ja miesten tennarimallimme henkivät urheilullista street-henkeä ja sopivat katukuvaan missä vain.