alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Skip to main content

Miesten juoksukengät

 
[52]

MID SEASON SALE SAVES

Get up to 50% OFF newest styles just added to the sale. REEnergise your wardrobe with offers that'll have you buzzing.
1 / 2
Page:of 2

MIESTEN JUOKSUKENGÄT

Reebokin juoksukengät ovat ykkösvalinta sinulle, joka haluat pysyä liikkeessä ja nauttia siitä. Hyvät ja laadukkaat lenkkikengät ovat kaikkien juoksua harrastavien tärkein varuste niin vasta-alkajille kuin edistyneemmille juoksijoille – ne parantavat suoritusta, tekevät juoksemisesta mielekkäämpää ja ennen kaikkea turvallisempaa ehkäisemällä rasitusvammoja. Reebok-lenkkarit on suunniteltu vastaamaan kaikentasoisten juoksuharrastajien tarpeisiin kaikissa sää- ja maasto-olosuhteissa.

Mikä on juoksukenkien tärkein ominaisuus?

Oikeanlaisia juoksukenkiä valitessa on syytä kiinnittää huomiota erityisesti pronaatioon, eli nilkan luonnolliseen liikerataan, jonka tehtävänä on vaimentaa kehoon kohdistuvaa iskua kävelyn ja juoksun aikana. Reebok-juoksukengät on suunniteltu jalan eri pronaatiotyypit huomioiden, ja monipuolisesta jalkinemallistostamme löydät oman jalkasi joustoliikkeeseen sopivat mallit: vahvasti tuetut ja napakasti jalkaan istuvat miesten lenkkikengät ylipronaatioon (kun nilkat joustavat sisäänpäin), hyvin vaimennetut neutraalit miesten juoksukengät supinaatioon (kun nilkat kääntyvät ulospäin ja paino on jalan ulkosyrjällä), ja myös neutraalit tai kevyesti tuetut miesten lenkkarit neutraaliin askellukseen.

Juoksukengät pikapyrähdyksistä puolimaratoniin ja pidemmällekin

Harrastatko lyhyehköjä lenkkejä suhteellisen säännöllisesti? Onko tähtäimessäsi puolimaraton jo hyvin edistyneen juoksuharrastuksen seuraavana välietappina? Vai oletko extreme-juoksija, joka harrastaa ultrapitkiä juoksumatkoja? Reebokin suuri valikoima tarjoaa tavoitteisiisi sopivat miesten juoksukengät niin kevyille, pitkille kuin myös todella pitkille juoksumatkoille: löydät meiltä miesten lenkkikengät kevyemmille juoksulenkeille, nopeatempoisiin juoksuharjoitteisiin tai vaikkapa HIIT- ja boot camp -treeneihin (esimerkiksi Reebok Print Run 3.0, Print Smooth 2.0 ULTK ja Reebok Flexweave Run), pidemmille juoksumatkoille puolimaratonista ultrajuoksuihin (kuten Reebok Floatride -mallit), sekä erityisen haastaviin maastoihin ja seikkailujuoksuihin tarkoitetut omat huippujalkineensa (All Terrain -mallit).

Miten valita sinulle parhaat juoksukengät?

Mikä ikinä sinua motivoikaan juoksemaan, liikunnan ilo tai halu kehittyä ja ylittää itsesi, omaan juoksuharrastukseen parhaiten soveltuvat juoksulenkkarit ovat panostuksen arvoiset. Oman juoksutyylin ja askelluksen lisäksi on hyvä selvittää jalkineiden käyttötarkoitus: oletko vasta-alkaja vai kokeneempi juoksuharrastaja? Millaisia tavoitteita sinulla on? Miten pitkiä lenkkejä yleensä juokset ja kuinka usein? Millaisella alustalla tykkäät juosta – maanteillä, poluilla, sisäradoilla vai hiekkateillä? Kattava juoksukenkäkokoelmamme sisältää omat kategoriansa kaikkiin juoksutarkoituksiin ja olosuhteisiin – valitse sieltä omasi.