alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Skip to main content

Miesten trikoot

 
[9]
Running Speedwick Tights
Reebok Blake Trunks
United By Fitness Compression Tights
Running Essentials Speedwick Tights

MIESTEN TRIKOOT

Reebokin miesten urheilutrikoot siivittävät sinut huippusuorituksiin. Verkkokaupastamme löydät monikäyttöiset Reebok-trikoot miehille muun muassa fitness- ja kuntoharjoitteluun, juoksuun, korkeasykkeisiin ryhmäliikuntalajeihin kuten Cross training- ja HIIT-treeneihin – ja moneen muuhun. Saatavilla on pitkälahkeisia malleja, ¾-pituisia trikoita ja myös lyhyitä trikooshortseja.

Joustava materiaali hengittää eikä hierrä juoksulenkeillä

Jos harrastat juoksua, Reebokin kattava valikoima sisältää erinomaiset juoksutrikoot sekä pitkille lenkeille että pikaisille sprinteille (tutustu esimerkiksi Speedwick Compression Tights -malleihimme). Reebokin miesten juoksutrikoot ovat huippuluokkaa hengittävyydeltään ja käytettävyydeltään: antibakteerinen viimeistely pitää epämiellyttävät hajut loitolla, ja litteät saumat tekevät Reebokin urheilutrikoista erittäin mukavat jalassa. Kosteutta tehokkaasti poistava Speedwick-teknologia kuivattaa urheilutrikoot todella nopeasti, kun taas ACTIVCHILL-teknologia pitää ne viileinä koko treenin ajan. Pehmeästä ja hengittävästä Thermowarm Touch -kankaasta tehdyt miesten juoksutrikoot (esimerkiksi Compression Tights -malli) on kuin luotu pohjoisen vaihteleviin olosuhteisiin ja koleaan ilmastoon ja soveltuvat siksi täydellisesti kaikenlaisiin ulkoiluaktiviteetteihin. Talvijuoksuun tarkoitetut Running Thermowarm Touch Winter Tights -juoksutrikoot lämmittävät jalan lihaksia, suojaavat tuulelta ja tuntuvat erityisen mukavilta jalassa. Myös turvallisuuteen on kiinnitetty huomiota: heijastavilla elementeillä varustetut juoksutrikoot näkyvät maantiellä myös pimeässä.

Tuoreentuntuiset jalat treenin jälkeenkin

Suurin osa Reebokin treenitrikoista on kompressiotrikoita. Kompressio puristaa säärien lihaksia juuri oikeista kohdista verenkiertoa stimuloiden, mikä tekee harjoittelusta tehokkaampaa ja palautumisesta nopeampaa. Reebokin miesten kompressiotrikoot käyvät treenitrikoiksi niin intensiivisille ryhmäliikuntatunneille kuin miesten salitrikoiksi voimaharjoitteluunkin joustavuutensa ja napakkuutensa ansiosta: ne tukevat ja lämmittävät jalkojen lihaksia ja saavat askelluksen tuntumaan kevyeltä tavallista pidempään.

Virtaviivaiset miesten trikoot istuvat kuin nakutettu

Jos haluat löytää huippukevyet ja todella ohuet miesten treenitrikoot, jotka eivät silti näy läpi, tutustu esimerkiksi Reebok Cross training Compression Tights -malliin. Ne sulautuvat kehoosi kuin toinen iho ja sopivat tarvittaessa mainiosti myös aluskerrastoksi. Hyvien treenitrikoiden täytyykin olla joustavia ja mukautua monenlaiseen liikkumiseen, niin hikisiin plyometrisiin hyppytreeneihin ulkona kuin voimaharjoitteluun salille – tai kerrospukeutumiseen kylmille keleille. Kuten kaikki Reebokin trikoot, myös Cross trainingiin tarkoitetut miesten treenitrikoot edustavat Reebokille ominaista monikäyttöisyyttä, jossa treenivaatetus on alusta lähtien suunniteltu monipuoliseen liikkumiseen ja vaihteleviin olosuhteisiin.