alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Miesten takit

 
[63]
1 / 2
Page:of 2

MIESTEN TAKIT

Jos vietät aktiivista ulkoilmaelämää tai nautit urheilullisesta elämäntyylistä, Reebokin miesten takit ovat oivallinen valinta. Ne sopivat trendikkääseen athleisure-tyyliin, jossa nimensä mukaisesti yhdistyy urheilu ja vapaa-aika (’athletic leisure’), ja sellaisia Reebokin miesten urheilutakit ja miesten vapaa-ajan takit juuri ovat: tehty miehille, joille liikkuminen on elämäntapa ja jotka haluavat ilmentää sporttisuuttaan myös vapaa-ajallaan.

Millaisia ominaisuuksia Reebokin miesten takit sisältävät?

Reebokin miesten takit on suunniteltu pohjoisen vaihtelevaa ilmastoa ajatellen ja niiden monikäyttöisyyttä eri vuodenaikoina korostaen. Laaja valikoimamme tarjoaa säänkestävät miesten ulkoilutakit reippaille ulkoilmatyypeille sekä trendikkäät miesten vapaa-ajan takit nostalgista retrotyyliä kaipaaville. Reebok-juoksutakki on kehitetty erityisesti lenkkeilyn ja muiden ulkolajien ystäville, joille takkien tekniset ominaisuudet ovat tärkeitä, etenkin hengittävyys, istuvuus ja joustavuus. Kylmempiin olosuhteisiin tarkoitetut miesten talvijuoksutakit on tehty lämpöä eristävistä materiaaleista (esimerkiksi Thermowarm Deltapeak) kerrospukeutumista varten. Lämpimiin säihin kannattaa valita Reebokin ohuempi, huippukevyt miesten juoksutakki, joka kuivuu nopeasti Speedwick-teknologian ansiosta. Lisäksi juoksutakeissa on heijastavia elementtejä paremman näkyvyyden takaamiseksi.

Miesten takit tyylikkääseen ja aktiiviseen arkeen

Kun olet menossa treeneihin, Reebokin vettähylkivät miesten tuulitakit pitävät sinut lämpimänä koleassa säässä ja sateen yllättäessä. Miesten ulkoilutakit on luotu raittiissa ulkoilmassa viihtyville ja miesten toppatakit puolestaan talvisempiin maisemiin. Valikoimastamme löydät myös miellyttävät ja pehmeälaatuiset miesten hupparitakit ja miesten fleecetakit – ne ovat omiaan lepopäiviin, kun haluat keskittyä palautumiseen ja ottaa rennosti. Vai onko mielessäsi ennemmin mahdollisimman moneen tilanteeseen sopiva miesten vapaa-ajan takki? Silloin kannattaa vilkaista Reebokin lyhyet, pusakkamalliset miesten pilottitakit eli klassiset lentäjäntakit. Ne sopivat erinomaisesti menevään vapaa-ajan tyyliin ja retrohenkeen. Jos haet rennompaa trendikästä ilmettä ja sinua inspiroi esimerkiksi street-muoti, nykyaikaan päivitetty klassinen baseball-henkinen verkkatakki 1980-luvun tyyliin tai sporttinen anorakki on kuin luotu sinulle.

Millainen miesten urheilutakki tai vapaa-ajan takki sopii sinulle?

Reebok-takit tarjoavat runsaasti monipuolisia vaihtoehtoja eri olosuhteisiin ja käyttötarpeisiin: treenaamiseen, ulkoiluun, juoksuun ja tyylikkääseen vapaa-aikaan. Reebok-takki on loistovalinta sinulle, joka arvostat mukavia, hyvännäköisiä vaatteita, joiden materiaalivalinnat on tehty huolella. Löydä oma suosikkitakkisi verkkokauppamme runsaista vaihtoehdoista!