alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Miesten lippikset ja pipot

 
[35]

MIESTEN PÄÄHINEET

Miesten päähineet ovat tärkeitä miehen asusteita, joilla voit viimeistellä urheilullisen tyylisi. Ne kuuluvat jokaiseen vuodenaikaan: kylmän talven jälkeen pipo vaihtuu kevyempään lippikseen, joka kesällä suojaa päätäsi porottavalta helteeltä, kun taas koleassa syyssäässä on hyvä vaihtaa takaisin lämpimämpään päähineeseen. Reebokin verkkokaupasta voit tilata korkealaatuiset urheilupäähineet ja miesten lakit kaikille keleille.

Reebok-pipo on tyylikäs hyötyvaate vailla vertaa

Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa hyvin lämmittävä pipo on jokaisen ulkoilijan välttämätön varuste. Pään lisäksi pipo suojaa hyvin korvia ja niskaa niin syksyn viimoilla kuin talven pakkasillakin ja auttaa siten pitämään koko kehon lämpimänä. Kun etsit sopivaa miesten päähinettä erityisesti talvisiin treeneihin, Speedwick-teknologialla varustettu tekninen Active Enhanced Winter Beanie -talvipipo sekä hengittää että lämmittää. Mutta pipot ovat paljon muutakin kuin vain lämmin hyötyvaate: niillä voi helposti täydentää omaa sporttityyliä lempiurheilulajille ominaista vaatetusta mukaillen. Jos siis trendikäs beanie-pipo on suosikkisi, saat meiltä sekä käännetyllä reunuksella olevat pipomallit että suoranmalliset muodikkaat miesten pipot säähän kuin säähän.

Saako olla perinteistä baseball-henkeä vai urbaania hiphop-tyyliä?

Reebokin miesten lippikset ovat värikäs kattaus erilaisia malleja ja tyylejä: verkkokaupastamme löydät sekä trendikkäät miesten lippalakit tasaisella lipalla (niin sanottu snapback-malli) että klassiset kestosuosikit käyrällä lipalla. Snapback on suosittu miesten lippalakkimalli, jota näkyy paljon etenkin hip hopissa ja katumuodissa. Näyttävät Reebokin snapback-lippikset ovat säädettävyytensä ansioista erityisen hyvin istuvia ja tuntuvat mukavalta päässä. Perinteisempää tyyliä edustava baseball-henkinen lippis on puolestaan ajaton valinta ja aina tyylikäs miesten päähine. Valikoimastamme löydät molempia tyylisuuntia edustavat Reebok-lippikset niin vapaa-ajan käyttöön kuin varta vasten treenaamiseen kehitetyt mallit. Ja jos haet erityisesti treenaamiseen soveltuvaa lippistä, tutustu esimerkiksi Running Graphic Perforated Cap -malliin: se on nimenomaan juoksun harrastajille tehty miesten lippalakki, joka poistaa tehokkaasti kosteutta Speedwick-teknologian avulla.

Millainen Reebok-lippis tai Reebok-pipo sopii sinun tyyliisi?

Miesten lippikset ja pipot kuuluvat urheilijoiden ja aktiiviliikkujien suosikkipäähineisiin. Reebokin monipuolisesta valikoimasta voit valita omaa suosikkilajiasi kuvastavan tai omaan harrastukseesi sopivan päähineen lukuisten vaihtoehtojen joukosta.