alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Skip to main content

Miesten käsineet

 
[2]

MIESTEN KÄSINEET

Monissa urheilulajeissa hyvät treenikäsineet ovat välttämättömät, jotta suoritus onnistuisi. Reebokin laadukkaat urheilukäyttöön tarkoitetut miesten sormikkaat on kehitetty aktiivisille miehille, jotka harrastavat esimerkiksi kuntosalilla käyntiä, Cross trainingiä tai kamppailulajeja.

Oikeanlaiset miesten käsineet kehään ja salille

Meiltä saat niin monipuoliseen voimaharjoitteluun soveltuvat yleiskäyttöiset treenihanskat kuin erityisesti kamppailulajeihin ja kuntosalille kehityt miesten treenikäsineet. Esimerkiksi Leather Training Glove -hanskat ovat ihanteelliset miesten treenihanskat säkkitreeneihin ja sparraushanskoiksi. Korkealaatuinen nahkapäällinen tekee hanskoista kestävät, ja pehmustetut sisäosat pehmentävät iskuja. Tarrakiinnityksellä on helppo säätää ranteenympärys sopivaksi, ja nyöreillä saa viimeisteltyä ranteeseen sopivan kireyden. Jos taas haluat hyvät miesten käsineet kuntosalille, Reebokilta löydät nimenomaan voimaharjoitteluun kehitetyt salihanskat. Esimerkiksi Training Glove -malli suojaa käsiä hiertymiltä, ja hengittävä verkkopinta tuntuu miellyttävältä. Myös Strength Glove -treenihanskat ovat oiva valinta kuntosaliharrastajalle: lyhyessä mallissa sormet saavat liikkua vapaasti, mikä tehostaa hyvää tuntumaa. Tarranauhakiinnitys puolestaan lisää hanskan istuvuutta ja pitää hanskan jämäkästi paikoillaan raskaissakin nostoissa. Toinen hyvä vaihtoehto on hankkia kuntosalikäsineiksi Lifting Glove -salihanskat, jotka pitävät kätesi kuivina ja viileinä intensiivisissäkin treeneissä hengittävyytensä ansiosta.

Valitse sopivat käsineet suosikkilajiisi

Kun haluat intensiivisiin treeneihin täydellisesti soveltuvat miesten hanskat, tutustu esimerkiksi Reebok Cross training Mens -treenihanskoihin. Ne ovat nappivalinta niin Cross training-treeneihin, raskaisiin voimanostotreeneihin kuin kuntopiiriharjoitteluunkin. Niillä saat pitävän otteen mistä tahansa treenivälineestä, olipa kyseessä käsipainot tai köydet. Kamppailulajeihin ja suosittuun vapaaotteluun puolestaan löydät Reebokin laajasta valikoimasta niin MMA-hanskat, sparraushanskat kuin säkkihanskatkin. Esimerkiksi Reebokin Combat Leather MMA Glove -malli on erinomainen vaihtoehto vapaaotteluhanskoiksi, sillä ne kestävät kovaakin kulutusta kehässä kuin kehässä. Nahkasta valmistetut hanskat ovat miellyttävän tuntuiset kädessä.

Miksi hankkia treenikäsineet?

Hyvät treenikäsineet ovat järkevä valinta jokaiselle salilla kävijälle: laadukkaat kuntosalihanskat takaavat paremman otteen varsinkin painonnostoharjoitteissa, mikä lisää turvallisuutta ja ehkäisee hiertymien ja kovettumien syntymistä kämmeniin. Myös vauhdikkaissa kuntoilu- ja kamppailulajeissa turvallisuus on tärkeää: pehmusteet ja geelitoppaukset antavat lisäsuojaa käsillesi, kun taas napakka tarranauhakiinnitys tukee rannetta ja tekee harjoittelustasi entistä tehokkaampaa. Mikä tahansa tavoitteesi onkin, Reebok tarjoaa sinulle oikeanlaiset treenivarusteet kuntosaliharjoittelusta aina kamppailulajeihin.