alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Skip to main content

Miesten treenikengät

 
[81]
1 / 2
Page:of 2

MIESTEN TREENIKENGÄT

Reebokin miesten treenikengät ovat kattava kokoelma laadukkaita treenijalkineita kaikentasoisille liikkujille ja kaikkeen kuntoiluun, sekä miehille että naisille: näiltä sivuilta löydät juuri sinulle sopivimmat Reebokin treenikengät salille, ryhmäliikuntaan ja muuhun harjoitteluun.

Täydelliset Reebokin treenikengät sprintistä painonnostoon

Onko suosikkilajisi voimaa ja lihasten kestävyyttä parantava BodyPump vai perinteinen painonnosto? Vai vauhdikkaat ja korkeasykkeiset ryhmäliikuntatunnit, kuten BodyAttack, BodyCombat tai GRIT? Vai Cross training, jossa yhdistellään voimaa, nopeutta ja ketteryyttä atleettisin ja aerobisin liikkein? Reebokin kattavasta lajiportfoliosta löydät Reebok-treenikengät kaikkeen kuntoharjoitteluun, niin tehokkaisiin intervallitreeneihin kuin vaativiin voimaharjoitteisiin.

Mitä materiaaleja Reebokin treenikengissä käytetään?

Reebokin treenikengät ovat ihanteelliset monipuoliseen liikkumiseen ja vaihtelevaan treenaamiseen. Materiaalit on valittu huolella, ja niissä on panostettu etenkin hengittävyyteen ja kestävyyteen. Saatavilla on malleja, joiden päällinen on valmistettu joko kestävästä Cordura-materiaalista (kuten Reebok Speed TR 2.0 -jalkineissa) tai miellyttävästä Flexweave-materiaalista, jonka neulotuista osista koostuva muoto takaa päällisen dynaamisen liikkuvuuden lajista riippumatta. Se on hengittävää, synteettistä verkkomateriaalia, joka lisää istuvuutta ja pitoa. Lisäksi esimerkiksi Reebokin Nano- ja 3D Fusion -kenkien jalkaterän flex grooves -urat myötäilevät jalan liikettä ja tehostavat hyvää liikkuvuutta, joustavuutta ja tasapainoa. Välipohjan vaimentava EVA-vaahtomateriaali tekee kengistä pehmeät ja ultrakevyet ja antaa lisätehoa askeleeseen, kun taas ergonomisen ulkopohjan kumiosat lisäävät kenkien pitoa monenlaisilla alustoilla. Anatomisesti muotoillut lestit edistävät liikkuvuutta liikuntamuodosta riippumatta, ja useissa malleissa hyödynnetty Duracage-teknologia jalkineiden kantapäässä tuo lisää vakautta liikkumiseen.

Miten valita oikeat treenijalkineet monipuoliseen harjoitteluun?

Matalavartiset miesten treenikengät soveltuvat etenkin nopeita suunnanvaihdoksia sisältäviin treeneihin. Niiden joustavat päkiäosat ja pohjan hyvä pitävyys tekevät niistä täydelliset treenikengät vaihteleviin ja nopeatahtisiin treeneihin monilla eri alustoilla, niin punttien nosteluun salilla kuin energisiin nopeusharjoitteisiin. Reebokin LegacyLifter-sarja puolestaan on nimenomaan painonnostoon tarkoitettu miesten treenikenkä. Perforoitu eli rei’itetty nahkapäällinen lisää hengittävyyttä ja tekee kengistä vakaat, kun taas korkea kantaosa takaa parhaan mahdollisen asennon jalkakyykyissä. Tutustu kattavaan lajikirjoomme ja löydä omiin treeneihisi parhaiten sopivat Reebok-treenikengät! Saatavilla on useita eri värejä.