alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Skip to main content

Miesten kuntoiluvälineet

 
[2]

MIESTEN KUNTOILUVÄLINEET

Haluatko varmistaa, että niinä päivinä, kun et ehdi salille tai ryhmäliikuntatunnille, voit treenata tarvittaessa myös kotona? Entä kaipaavatko Cross training-välineet ja Combat-treenivarusteet täydennystä, jotta intensiivinen harjoittelusessiosi sujuisi mahdollisimman hyvin? Reebokin verkkokaupasta löydät kätevät liikuntatarvikkeet ja tehokkaat kuntoiluvälineet, joiden avulla liikkumisesta tulee entistä motivoivampaa.

Täydellinen varustesetti kotitreeneihin

Usein tulee tilanteita, jolloin syystä tai toisesta et yksinkertaisesti ehdi tai pääse lähtemään kodin ulkopuolelle urheilemaan. Kun sinulla on käden ulottuvilla kelvolliset kuntoiluvälineet, voit tehdä joko pikaisen tai perusteellisen kotitreenin milloin tahansa oman aikataulusi ja vireystilasi mukaan. Muutamilla pienilläkin liikuntatarvikkeilla saat jo suuren hyödyn: kun kotoasi löytyy esimerkiksi hyppynaru, käsipainot, joogamatto tai treenimatto, tehokas koko kehon treeni on taattu. Näillä perusvälineillä voit kehittää niin kestävyyttä, voimaa kuin notkeuttakin, alku- ja loppuvenyttelyä unohtamatta. Pelkät käsipainot soveltuvat mainiosti koko kehon lihastreeniin, ja kun otat mukaan hyppynarun, rasvaa palaa, energiaa kuluu ja nivelet vahvistuvat. Treenimatto soveltuu erinomaisesti myös kehon omalla painolla harjoitteluun: kotona tehtävässä kuntopiirissä on monta liikettä, jotka onnistuvat tehokkaasti jumppamatolla, kuten vatsalihasliikkeet sekä erilaiset selkälihasliikkeet ja kylkiasennossa suoritettavat liikkeet. Kotitreenisession jälkeen on tärkeää muistaa myös venytellä hyvin.

Ota nämä treenivarusteet Cross training- ja Combat-tunneille mukaan

Reebokin monipuolisilla varusteilla voit varmistaa, että saat maksimaalisen hyödyn suosikkilajistasi. Cross training-kuntoilumuotoon kehitetyt Reebok Cross training Wristband -hikirannekkeet on tehty teknisestä COOLMAX®-kankaasta, joka pitää ihosi kuivana hikeä nostattavissa harjoitteissa. Asteittainen kompressio tukee ja suojaa ranteitasi treenien aikana ja nopeuttaa palautumista. Myös Reebok Cross training Wrist Wrap -rannesuojat on kehitetty Cross training-harjoituksiin tukemaan ranteita etenkin raskaissa nostoissa ja vääntöliikkeissä. Huippujoustavat Reebok Combat Hand Wrap -käsisiteet ovat puolestaan ehdoton Combat-varuste kehään kuin kehään ja tarjoavat kattavan suojan ranteelle ja kädelle.

Panosta laadukkaisiin liikuntavälineisiin

Cross training ja Combat ovat äärimmäisen rankkoja kuntoilumuotoja, ja siksi myös varusteilta vaaditaan paljon: kunnon välineet tekevät treeneistä tehokkaampia ja auttavat välttämään vammoja. Ja kun haluat treenata kotona, varmista, että kotitreenisetti on helposti saatavilla. Monipuolisten ja laadukkaiden Reebokin kuntoiluvälineiden avulla pystyt treenaamaan tehokkaasti ja turvallisesti silloin kuin se sinulle parhaiten sopii.