alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
FREE DELIVERY OVER €25 & 100 DAYS FREE RETURNS

Miesten crossfit-kengät

 
[8]

MIESTEN CROSSFIT-KENGÄT

Tiesitkö, että Reebok oli ensimmäinen urheiluvälinevalmistaja, joka alkoi kehittää varta vasten CrossFit-harjoitteluun tarkoitettuja CrossFit-urheilukenkiä? Alkujaan amerikkalaisten poliisien, sotilaiden ja palomiesten suosimasta kuntoilumuodosta jalostunut CrossFit on intensiivinen laji, jonka harrastajamäärät ovat jatkuvassa kasvussa tehokkuutensa ja monipuolisuutensa ansiosta. Harjoitteluun voi kuulua melkeinpä mitä vain voimaa, nopeutta ja ketteryyttä kehittäviä treenejä: painonnostoa, voimisteluliikkeitä tai aerobisia harjoitteita, kuten juoksua ja soutua. CrossFit-salista löytyvät muun muassa käsipainot, leuanvetotangot, levytangot, kahvakuulat, voimistelurenkaat ja soutulaitteet.

Tekniset tossut tehotreeneihin

Reebokin CrossFit-kenkien teknisistä ominaisuuksista ei ole tingitty: Reebok CrossFit Nano -jalkineiden Dual Density -levy maksimoi vakauden kantapäässä ja lisää päkiän vaimennusta. Hyvin hengittävä verkkopäällinen tekee kengistä miellyttävät käyttää. Kenkien etuosan tehostettu iskunvaimennus helpottaa CrossFit-treenien juoksuosiota, ja selvästi jäykempi pohja ja jalkaholvin kohtaan lisätty RopePro-osan kuvio mahdollistavat entistä paremman pidon varsinkin köyttä kiivetessä.

Kenelle CrossFit sopii?

CrossFit on tehokas kuntoilulaji kaikentasoisille treenaajille iästä tai urheilutaustasta riippumatta, ja se parantaa kokonaisvaltaisesti fyysistä suorituskykyä ja kestävyyttä. Tehokkaat treenit tuottavat nopeasti näkyviä tuloksia.

Miten valita omiin treeneihin sopivimmat CrossFit-kengät?

Reebokin monikäyttöiset CrossFit-kengät sopivat kuntosalitreenaamisesta köysikiipeilyyn. Reebok CrossFit Nano 2.0 -kengät ovat superkevyet ja pehmeät CrossFit-jalkineet, joiden pito, tukevuus ja joustavuus ovat huippuluokkaa. Reebok Speed TR 2.0 -kengät sopivat puolestaan erinomaisesti allround-harjoitteluun ja ovat hyvä valinta etenkin sinulle, joka et mielellään vaihda CrossFit-kenkiä kesken kaiken, vaan haluat nostaa painoja ja juosta saman treenin aikana. Jalan liikkeeseen hyvin taipuvat ja vakaat Reebok CrossFit Nano 8.0 -kengät ovat taas yksi Reebokin suosituimmista CrossFit-yleisjalkineista alan harrastajien parissa. Ne vastaavat vaativimpienkin treenaajien odotuksiin ja sopivat tasaisuutensa takia myös rankimmille CrossFit-tunneille, niin painonnostoon kuin juoksuun. Erityisesti saliharjoitteluun ja lyhyille juoksumatkoille kannattaa valita malliston kevyemmät CrossFit-tossut, kun taas jäykempipohjaiset mallit sopivat etenkin nosto- ja voimaharjoitteluun ja isoja painoja ja nopeita käännöksiä sisältäviin harjoituksiin. Valitse Reebokin CrossFit-kengät juuri sinun tasosi ja tavoitteidesi mukaan: Reebokin laajasta valikoimasta löydät toiminnallisiin ja vaihteleviin harjoitteisiin täydellisesti soveltuvat CrossFit-kengät miehille ja naisille.