alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
FREE DELIVERY OVER €25 & 100 DAYS FREE RETURNS

Miesten CrossFit-vaatteet

 
[82]
1 / 2
Page:of 2

MIESTEN CROSSFIT-VAATTEET

CrossFit on yksi maailman tehokkaimmista toiminnallisista kuntoilumuodoista, jossa yhdistyvät monien eri lajien parhaat puolet ja kuntoa kohottavimmat osa-alueet. Siksi myös CrossFit-tunneilla käytettävien vaatteiden on sovelluttava mitä erilaisimpiin energisiin harjoitteisiin. Ja juuri sellaisia Reebokin CrossFit-vaatteet ovat: ne antavat sinun huoleti keskittyä treenaamiseen, eikä sinun tarvitse kesken kaiken vaihtaa treenivaatteita.

Toiminnallisten treenivaatteiden ydinosaamista

Reebok on jo vuosia valmistanut treenituotteita varta vasten tähän intensiiviseen lajiin, ja olemme olleet ensimmäisten joukossa kehittämässä funktionaalisia CrossFit-vaatteita. Uudistetusta Reebok CrossFit -mallistostamme löydät entistä monipuolisemmat CrossFit-vaatteet miehille kaikkiin eri harjoitteisiin ja sääolosuhteisiin, niin CrossFit-housut (verkkarit, trikoot ja jogging-housut), CrossFit-paidat (treenipaidat, treenitopit, hupparit ja collegepuserot) kuin CrossFit-shortsit.

Reebokin CrossFit-vaatteissa saavutat tavoitteesi

Vaikka CrossFitissä treenipäivät voivat olla keskenään hyvinkin erilaisia, tavoite on aina sama: kehittää tasaisesti kaikkia fyysisiä ominaisuuksia ja ylläpitää arkielämän toimintakykyä. Se on myös kaikkien Reebok CrossFit -tuotteiden tarkoitus – auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi. CrossFit-vaatteet on suunniteltu lajin monipuolisuutta ja haastavuutta silmällä pitäen: materiaaleissa on panostettu etenkin niiden joustavuuteen ja ergonomisuuteen, jotta ne mukautuvat kehon liikkeeseen ja antavat sinulle tilaa liikkua, teitpä sitten lämmittelytreeniä soutulaitteella, voimaharjoitteluja maastavedoin tai loikkaharjoituksia. Lisäksi Speedwick-teknologia varmistaa, että pysyt kuivana hikisimmissäkin treeneissä, kun taas ACTIVCHILL-teknologia pitää olosi viileänä. Esimerkiksi Reebok CrossFit Speedwick F.E.F. Graphic Tee on laadukas ja suosittu miesten CrossFit-paita siksi, että se on todella kevyttä ja hengittävää materiaalia. Se sopii erityisen hyvin monipuolisiin WOD-treeneihin (nimi tulee sanoista ’workout of the day’, eli päivän treeni), joihin ohjatut CrossFit-tunnit usein huipentuvat. Myös CrossFit-shortseissa on runsaasti valinnanvaraa eri väreissä ja kuoseissa: esimerkiksi Reebok EPIC Cordlock Shorts - Digital CrossFit -shortsit on tehty vettähylkivästä materiaalista, kun taas Reebok CrossFit Compression Shorts -kompressioshortsit sopivat erinomaisesti sekä voimanostoihin, notkeusharjoitteisiin että kestävyystreeneihin.

Mitä CrossFit-vaatteilta vaaditaan?

Jos siis etsit CrossFit-vaatteita, jotka tuntuvat mukavilta päällä olipa treeniohjelmassa leuanvetoja, köyttä pitkin kiipeämistä, etunojapunnerruksia, jalkakyykkyjä, käsilläseisontaa, juoksupyrähdyksiä, soutua tai pyöräilyä, tutustu Reebok CrossFit -uutuuksiimme! Laajasta valikoimastamme löydät omat suosikkisi, jotka sopivat haastavimpiinkin harjoitteisiin.