alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Skip to main content

Miesten Reebok Classics

 
[513]

GET UP TO 40% OFF WITH CLUB C DAYS

Save on an iconic sneaker and choose your favourite colourway.
Club C Mid II Vintage Shoes
Court Peak Shoes
Club C Revenge Vintage Shoes
Club C 85 Shoes
Club C 85
Reebok Royal Ultra
Reebok Royal Glide Ripple
Classic Leather Shoes
Club C 85 Shoes
Club C 85
Club C 1985 TV
Court Peak Shoes
Club C Revenge Vintage Shoes
Club C 85 Vintage Shoes
Club C 85 Vintage Shoes
Club C 85 Vintage Shoes
Classic Leather AZ Shoes
NPC II
THE FLINTSTONES Instapump Fury 94 Shoes
Club C 85 Shoes
Classic Leather Legacy AZ Shoes
Classic Leather Legacy AZ Shoes
Club C 85 x U Shoes
Reebok Royal BB4500 Low 2 Shoes
Club C Revenge Legacy Shoes
Club C Revenge Shoes
Club C Revenge Shoes
Club C 85 Shoes
Reebok Royal Glide
Reebok Royal Techque T Shoes
Classic Leather Shoes
La Casa De Papel Club C Shoes
Reebok Royal Techque T Shoes
La Casa De Papel Classic Leather Shoes
Club C 85 Vintage Shoes
Tyrrell Winston Question Mid Shoes
Club C Revenge Vintage Shoes
Maison Margiela CL Memory of Shoes
Reebok Resonator Low Shoes
Club C 85
Club C Mid II Revenge Shoes
Classic Leather Shoes
Reebok Royal Techque T Shoes
1 / 11
Page:of 11

MIESTEN CLASSIC-KENGÄT

Vapaa-ajan käyttöön suunnitellut miesten Reebok Classic -kengät kuvastavat nimensä mukaisesti ajatonta tyyliä modernein maustein. Tuotemerkin ikonisimmat ja legendaarisimmat urheilu- ja katukenkämallit, kuten Reebok Classic Leather, Vintage, Royal Series ja Reebok Club C 85, ovat saaneet inspiraationsa 1980- ja 1990-luvun tyyleistä.

Rentoa retroilmettä laatumateriaaleista

Alun perin erilaisista urheilulajeista, kuten koripallosta ja lenkkeilystä, innoituksensa saaneet retromallit on tehty kestävistä ja miellyttävistä materiaaleista. Reebokin pehmeästi istuvat klassikkotennarit sopivatkin tiukkojen urheilusuoritusten lisäksi myös vapaa-aikaan. Puhdaslinjaisen muotoilun ja modernien yksityiskohtien ohella monissa jalkineissa on ergonomisuutta lisääviä ominaisuuksia, kuten Hexalite-teknologiaan perustuva vaimennus tai EVA-välipohja, jotka lisäävät pehmeyttä ja mukavuutta. Ajattoman trendikkäissä Reebok Classic -malleissa suosituin päällysmateriaali on pehmeä nahka, mikä takaa kengän hyvän istuvuuden kovassakin käytössä. Myös kangas ja synteettiset pintamateriaalit tekevät jalkineista joustavia ja hengittäviä, ja siksi ne soveltuvat päivittäiseen käyttöön.

Vietä vauhdikasta arkea Reebokin kanssa

Reebok Classic -kengät ovat erinomainen valinta viimeistelemään rennon ja samalla siistin tyylin. Ne sopivat yhtä hyvin huoliteltuun arkipukeutumiseen kuin urheilulliseen käyttöön, sekä työhön että vapaa-ajalle. Reebokin klassikkotennareiden mittavasta valikoimasta löydät niin matalavartisia kuin varrellisia malleja, joista voit valita joko helposti jalkaan sujahtavat retrotennarit tai nauhalliset klassikkokengät – tai vaikka molemmat! Tarjolla on runsaasti erilaisia värivaihtoehtoja jokaiseen makuun. Reebok Classic -malliston tyylikkäät jalkineet sopivat melkein minkä hyvänsä asun pariksi.

Tee Reebok Classic -kengistä ihan omannäköisesi

Reebokin suuresta valikoimasta löydät sporttiset mallit ja muodikkaat klassikot sekä kaupunkikäyttöön että metsäpoluille. Jos haluat tehdä jalkineista vielä enemmän oman näköisesi, se onnistuu tilauksen yhteydessä. Tiesitkö, että voit räätälöidä jokaisen kengän jopa 12 erilaisella ominaisuudella? Voit lisätä kenkiin esimerkiksi oman nimesi, pelinumerosi, suosikkiurheilijasi nimen tai sinua inspiroivan moton. Omaan tyyliin hyvin sopivat Reebok Classic -kengät viimeistelevät erilaisia asukokonaisuuksia ja antavat itsevarmuutta ja motivaatiota eri tilanteisiin. Saat lisäpotkua omaan liikkumiseesi ja ajatonta tyyliä arkeen. Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!