alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Skip to main content

Miesten Reebok Classics

 
[419]

MID SEASON SALE SAVES

Get up to 50% OFF newest styles just added to the sale. REEnergise your wardrobe with offers that'll have you buzzing.
1 / 9
Page:of 9

MIESTEN CLASSIC-KENGÄT

Vapaa-ajan käyttöön suunnitellut miesten Reebok Classic -kengät kuvastavat nimensä mukaisesti ajatonta tyyliä modernein maustein. Tuotemerkin ikonisimmat ja legendaarisimmat urheilu- ja katukenkämallit, kuten Reebok Classic Leather, Vintage, Royal Series ja Reebok Club C 85, ovat saaneet inspiraationsa 1980- ja 1990-luvun tyyleistä.

Rentoa retroilmettä laatumateriaaleista

Alun perin erilaisista urheilulajeista, kuten koripallosta ja lenkkeilystä, innoituksensa saaneet retromallit on tehty kestävistä ja miellyttävistä materiaaleista. Reebokin pehmeästi istuvat klassikkotennarit sopivatkin tiukkojen urheilusuoritusten lisäksi myös vapaa-aikaan. Puhdaslinjaisen muotoilun ja modernien yksityiskohtien ohella monissa jalkineissa on ergonomisuutta lisääviä ominaisuuksia, kuten Hexalite-teknologiaan perustuva vaimennus tai EVA-välipohja, jotka lisäävät pehmeyttä ja mukavuutta. Ajattoman trendikkäissä Reebok Classic -malleissa suosituin päällysmateriaali on pehmeä nahka, mikä takaa kengän hyvän istuvuuden kovassakin käytössä. Myös kangas ja synteettiset pintamateriaalit tekevät jalkineista joustavia ja hengittäviä, ja siksi ne soveltuvat päivittäiseen käyttöön.

Vietä vauhdikasta arkea Reebokin kanssa

Reebok Classic -kengät ovat erinomainen valinta viimeistelemään rennon ja samalla siistin tyylin. Ne sopivat yhtä hyvin huoliteltuun arkipukeutumiseen kuin urheilulliseen käyttöön, sekä työhön että vapaa-ajalle. Reebokin klassikkotennareiden mittavasta valikoimasta löydät niin matalavartisia kuin varrellisia malleja, joista voit valita joko helposti jalkaan sujahtavat retrotennarit tai nauhalliset klassikkokengät – tai vaikka molemmat! Tarjolla on runsaasti erilaisia värivaihtoehtoja jokaiseen makuun. Reebok Classic -malliston tyylikkäät jalkineet sopivat melkein minkä hyvänsä asun pariksi.

Tee Reebok Classic -kengistä ihan omannäköisesi

Reebokin suuresta valikoimasta löydät sporttiset mallit ja muodikkaat klassikot sekä kaupunkikäyttöön että metsäpoluille. Jos haluat tehdä jalkineista vielä enemmän oman näköisesi, se onnistuu tilauksen yhteydessä. Tiesitkö, että voit räätälöidä jokaisen kengän jopa 12 erilaisella ominaisuudella? Voit lisätä kenkiin esimerkiksi oman nimesi, pelinumerosi, suosikkiurheilijasi nimen tai sinua inspiroivan moton. Omaan tyyliin hyvin sopivat Reebok Classic -kengät viimeistelevät erilaisia asukokonaisuuksia ja antavat itsevarmuutta ja motivaatiota eri tilanteisiin. Saat lisäpotkua omaan liikkumiseesi ja ajatonta tyyliä arkeen. Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!