alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Black Friday-tarjoukset miehille 2021

 
[1226]

Black Friday: miesten Reebok-valikoima

Black Friday on onnenpäivä kaikille sporttisille miehille: nyt voit täydentää vaatevarastoasi Reebokin mukavilla vaatteilla, joissa viihdyt niin salilla, joukkuetreeneissä, juoksulenkillä kuin vapaa-ajallakin. Kun tarvitset teknisen T-paidan tai shortsit, joissa treenaaminen sujuu ilman vaateongelmia, kannattaa tutustua Reebokin monipuoliseen valikoimaan, varsinkin nyt kun hinta on erityisen houkutteleva. Kaipaatko esimerkkejä? Reebok CrossFit Read -paita on tehty hengittävästä neuloksesta, joka pitää olon viileänä kovassakin treenissä. T-paidan pariksi voi napata Epic Lightweight -shortsit, joiden kevyt ja joustava kangas siirtää hien pois iholta. Kannattaa myös tarkistaa, olisiko treenihousut aika päivittää uusiin, ja niiden kaveriksi vetävä huppari, joka takaa katu-uskottavan tyylin. Suuntaa katse myös jalkoihin ja tarkista tilanne: kunnon urheilukengissa liikkuminen on mielekästä.

Black Friday -tarjouksia miesten vapaa-ajan tyyleihin

Jos haluat treenien jälkeen jatkaa samalla rennolla linjalla, pysy Reebokin parissa ja valitse miesten vaatteista omia mieltymyksiäsi vastaava asukokonaisuus. Onko se sporttinen T-paita, huppari ja collegehousut, kenties värikkäämpi retrovaikutteinen kokonaisuus vai aina varma valinta, Reebokin klassisella logolla viimeistelty collegepusero ja saman sarjan housut? Vaatteiden lisäksi Reebokin miesten valikoimasta löydät tietysti myös asuun sopivat kengät trendilenkkareista klassikkomalleihin, sillä vapaa-ajallakin jalat nauttivat mukavista kengistä.

Tarjouksia miesten treenivarusteista

Miesten valikoimasta puhuttaessa kannattaa muistaa myös varusteet. Kaipaako treenireppusi tai muu varustekassisi päivittämistä? Varusteet kulkevat näppärästi treeneihin ja takaisin esimerkiksi Training Weave -repussa tai Training Grip Duffel Bag -kassissa, jossa myös oma osasto läppärille ja hikivaatteille. Koska viimeksi ostit uuden juomapullon? Entäpä sukkapuoli? Hyvälaatuisia treenisukkia on harvoin liikaa, sillä osa niistä on aina pyykkikorissa tai kuivumassa. Talviaikaan on myös syytä pitää pipo päässä ja käsineet kädessä – nekin voi nyt uusia samalla vaivalla. Kaikista näistä on nyt Reebokilla huippuhyviä Black Friday- tarjouksia, joten kannattaa hyödyntää ne pikimmiten!