alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Skip to main content

Miesten laukut ja reput

 
[61]
Classics Camping Archive Backpack
UBF Backpack Large
UBF Grip Bag Large
Active Core Graphic Backpack Medium
Training Essentials City Bag
Training Essentials Gym Sack
Classics Camping City Bag
Training Essentials Grip Bag Small
Active Core Backpack Medium
UBF Backpack Extra-Large
Workout Ready City Bag
Training Essentials Gym Sack
Active Core Backpack Medium
Classics Crossbody Bag
Active Core Backpack Medium
Training Essentials Gym Sack
Active Core Grip Duffel Bag Medium
Training Essentials Gym Sack
MYT Waist Bag
MYT City Bag
Act Core Graphic Grip Bag
Classics Foundation Waist Bag
UBF Grip Bag Medium
Classics Foundation Waist Bag
Workout Ready Grip Bag
Act Core LL City Bag
MYT Backpack
Training Essentials Zip Waist Bag
Active Core Large Logo Backpack
Training Essentials Backpack Medium
Classics Foundation JWF 2 Backpack
Workout Ready Graphic Backpack
MYT Backpack
Act Core LL Graphic Backpack
Act Core LL Waist Bag
Active Core Large Logo Backpack
Act Core Graphic Waist Bag
Classics Foundation Backpack
Classics Foundation Backpack
Active Core Grip Bag Medium
Tech Style Imagiro Bag
Tech Style Imagiro Bag
Classics Crossbody Bag
1 / 2
Page:of 2

MIESTEN LAUKUT

Käytkö säännöllisesti treeneissä tai pidemmilläkin pelireissuilla? Joudutko kuljettamaan mukanasi isoa määrää urheiluvarusteita, eväitä, vaihtovaatteita ja suihkukamppeita? Vai tarvitsetko ylipäänsä kätevän laukun, joka sopii niin vapaa-ajan käyttöön kuin urheilulaukuksikin? Reebokin miesten laukut tarjoavat runsaasti vaihtoehtoja moneen menoon ja makuun: meiltä löydät erimalliset ja -tyyliset miesten laukut ja urheilukassit, joista voit valita omiin tarpeisiisi sopivan Reebok-laukun.

Monikäyttöiset selkäreput kulkevat kevyesti mukana

Yksi suosituimmista miesten urheilulaukkumalleista on Reebok-reppu, joka on lyömätön valinta monipuolisuutensa ja käyttömukavuutensa ansiosta. Reebokin miesten reput ovat paitsi käteviä urheilureppuja, joissa kuljetat mukanasi tärkeimmät treenivarusteet ja henkilökohtaiset tavarat, mutta myös mainioita koulureppuja tai päiväreppuja töihin tai käsimatkatavaraksi matkoille. Reebok-reput sisältävät paljon hyödyllisiä yksityiskohtia, kuten pieniä ja isoja taskuja, lokeroita ja usein erillisen sivutaskun juomapullolle.

Suosikkilaukku muuntautuu moneksi

Saatavana on myös muunneltavia malleja, joita voit käyttää joko selkäreppuna tai kantolaukkuna (esimerkiksi Style Premium Bag ja Convertible Backpack -mallit) ja läppärilaukkunakin (Style Bag). Tietyissä reppumalleissa, kuten Reebok Cross training Backpack -repussa, on käytetty kestävää CORDURA-materiaalia. Jumppakassit ovat käteviä, vetonyörillisiä kasseja, joita voi käyttää myös selkäreppujen tapaan (kuten Les Mills Gymsack -mallia). Niihin sujautat helposti kaikkein olennaisimmat treenivarusteesi, esimerkiksi treenikengät, pyyhkeen ja juomapullon. Nämä ”gymbagit” sopivat yhtä hyvin salikassiksi kuin kaupunkikäyttöön tai rannalle. Säädettävät vyölaukut ovat puolestaan näppärä valinta matkoille ja ulkoiluun juoksu-, hiihto-, pyöräily- tai kävelylenkeille. Style Foundation Waist Bag -vyötärölaukkuun mahtuu kätevästi kotiavaimet, kännykkä ja pieni vesipullo.

Millainen Reebok-laukku sopisi parhaiten sinulle?

Tiesitkö, että Reebokin miesten treenikassien valikoimassa on myös malleja, joihin voit lisätä oman tekstin, vaikka nimesi? Kurkkaa esimerkiksi seuraavat urheilukassit: Reebok Cross training Grip -putkikassi, Reebok Cross training 'Grab and Go' Duffle Bag -putkikassi ja On-the-Go Backpack With Storage -selkäreppu. Tai voisiko tällainen urheilulaukku lahjansaajan nimellä olla oiva lahjaidea tutulle, paljon treenaavalle sporttaajalle? Mihin tahansa tarkoitukseen laukkua etsitkin, kaikki Reebok-laukut on suunniteltu mahdollisimman kestäviksi ja mukaviksi käyttää. Tutustu monipuoliseen valikoimaamme ja löydä oma suosikkilaukkusi treeneihin, metsäretkille, matkoille, urbaaniin arkikäyttöön tai mieluisaksi lahjaksi.