alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Skip to main content

Miesten laukut ja reput

 
[46]

MIESTEN LAUKUT

Käytkö säännöllisesti treeneissä tai pidemmilläkin pelireissuilla? Joudutko kuljettamaan mukanasi isoa määrää urheiluvarusteita, eväitä, vaihtovaatteita ja suihkukamppeita? Vai tarvitsetko ylipäänsä kätevän laukun, joka sopii niin vapaa-ajan käyttöön kuin urheilulaukuksikin? Reebokin miesten laukut tarjoavat runsaasti vaihtoehtoja moneen menoon ja makuun: meiltä löydät erimalliset ja -tyyliset miesten laukut ja urheilukassit, joista voit valita omiin tarpeisiisi sopivan Reebok-laukun.

Monikäyttöiset selkäreput kulkevat kevyesti mukana

Yksi suosituimmista miesten urheilulaukkumalleista on Reebok-reppu, joka on lyömätön valinta monipuolisuutensa ja käyttömukavuutensa ansiosta. Reebokin miesten reput ovat paitsi käteviä urheilureppuja, joissa kuljetat mukanasi tärkeimmät treenivarusteet ja henkilökohtaiset tavarat, mutta myös mainioita koulureppuja tai päiväreppuja töihin tai käsimatkatavaraksi matkoille. Reebok-reput sisältävät paljon hyödyllisiä yksityiskohtia, kuten pieniä ja isoja taskuja, lokeroita ja usein erillisen sivutaskun juomapullolle.

Suosikkilaukku muuntautuu moneksi

Saatavana on myös muunneltavia malleja, joita voit käyttää joko selkäreppuna tai kantolaukkuna (esimerkiksi Style Premium Bag ja Convertible Backpack -mallit) ja läppärilaukkunakin (Style Bag). Tietyissä reppumalleissa, kuten Reebok Cross training Backpack -repussa, on käytetty kestävää CORDURA-materiaalia. Jumppakassit ovat käteviä, vetonyörillisiä kasseja, joita voi käyttää myös selkäreppujen tapaan (kuten Les Mills Gymsack -mallia). Niihin sujautat helposti kaikkein olennaisimmat treenivarusteesi, esimerkiksi treenikengät, pyyhkeen ja juomapullon. Nämä ”gymbagit” sopivat yhtä hyvin salikassiksi kuin kaupunkikäyttöön tai rannalle. Säädettävät vyölaukut ovat puolestaan näppärä valinta matkoille ja ulkoiluun juoksu-, hiihto-, pyöräily- tai kävelylenkeille. Style Foundation Waist Bag -vyötärölaukkuun mahtuu kätevästi kotiavaimet, kännykkä ja pieni vesipullo.

Millainen Reebok-laukku sopisi parhaiten sinulle?

Tiesitkö, että Reebokin miesten treenikassien valikoimassa on myös malleja, joihin voit lisätä oman tekstin, vaikka nimesi? Kurkkaa esimerkiksi seuraavat urheilukassit: Reebok Cross training Grip -putkikassi, Reebok Cross training 'Grab and Go' Duffle Bag -putkikassi ja On-the-Go Backpack With Storage -selkäreppu. Tai voisiko tällainen urheilulaukku lahjansaajan nimellä olla oiva lahjaidea tutulle, paljon treenaavalle sporttaajalle? Mihin tahansa tarkoitukseen laukkua etsitkin, kaikki Reebok-laukut on suunniteltu mahdollisimman kestäviksi ja mukaviksi käyttää. Tutustu monipuoliseen valikoimaamme ja löydä oma suosikkilaukkusi treeneihin, metsäretkille, matkoille, urbaaniin arkikäyttöön tai mieluisaksi lahjaksi.