alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Skip to main content

Miesten asusteet

 
[144]

EXTRA 20% OFF THE MID SEASON SALE

Grab an extra 20% OFF when you spend over €40. It's enough to make you want that extra pair...
1 / 3
Page:of 3

MIESTEN ASUSTEET

Laajasta Reebokin valikoimasta löydät lajiin kuin lajiin sopivat miesten asusteet, joiden avulla treenit sujuvat entistä paremmin. Verkkokaupassamme on runsaasti vaihtoehtoja, joista valita: sieltä löydät tilavat treenikassit ja reput, kestävät sukat, lämpimät pipot, trendikkäät lippalakit, nyrkkeily-, kamppailu- ja kuntosalihanskat – sekä tietysti paljon muutakin.

Urheiluasusteet viimeistelevät sporttisen tyylin

Kun aktiiviliikkujan urheiluvarusteet ovat kohdillaan, myös liikkumisesta tulee mielekkäämpää. Sen mukaan, millaisia ja minkä kokoisia varusteita tarvitset treeneihin, voit valita omiin tarpeisiisi sopivan kokoisen treenikassin kattavasta valikoimastamme. Sieltä löydät myös monikäyttöiset reput, vetonyörilliset kassit tai vyötärölaukut vaikkapa juoksu-, hiihto-, pyöräily- tai kävelylenkeille.

Laadukkaat miesten asusteet päästä varpaisiin

Miten tahansa liikutkin, on ehdottoman tärkeää, että sinulla on jalassasi hyvin istuvat sukat, jotka eivät mene makkaralle tai pyöri treenikengissä. Reebokilta saat kaikille jaloille sopivat sukat eri lajeihin ja vaihteleviin sääoloihin: lämpimissä olosuhteissa lyhytvartiset nilkkasukat käyvät hyvin juoksukenkiin tai tennareihin esimerkiksi shortsien kanssa, kun taas kosteutta hylkivällä COOLMAX-teknologialla varustetut kompressiosukat on kehitetty nimenomaan Cross trainingin ja muiden intensiivisten lajien harrastajille.

Trenditietoisen treenaajan tyylin kruunaa omaa suosikkilajia kuvastava päähine. Saatavana on sekä sporttisia lippalakkeja tasaisella lipalla että klassisia baseball-tyylisiä lippiksiä käyrällä lipalla. Muodikkaat beanie-pipot joko käännetyllä reunuksella tai suoralla mallilla suojaavat päätä kylmällä säällä, mutta kuuluvat monen mielestä myös rentoon vapaa-ajan lookiin minä tahansa vuodenaikana. Lisäksi miesten urheiluasusteista löydät nyrkkeilyhanskat, kamppailulajeihin tarkoitetut treenihanskat tai kuntosalihanskat monipuoliseen voimaharjoitteluun. Kurkkaa myös nyrkkeilyhanskojen alla käytettävät käsisiteet, jotka löytyvät Reebokin urheilutarvikkeiden joukosta – sieltä saat myös hyppynarut, joogamatot, käsipainot ja monet muut tarvikkeet, joilla saat lisäpotkua omiin kotitreeneihin.

Seuraa aikaasi – ja treenaamisesi tehokkuutta

Tiesitkö, että Reebokin valikoimasta löydät myös kattavan valikoiman tyylikkäitä juoksu- ja urheilukelloja, joilla voit seurata muun muassa kierrosaikoja ja sydämensykettäsi? Esimerkiksi AllTerrain-urheilukello antaa paljon hyödyllisiä lisätietoja, joita aktiiviliikkuja tarvitsee urheilusuoritusten tehokkuuden seurantaan.

Millaiset urheiluasusteet sopivat sinun sporttiseen tyyliisi?

Kaikki Reebokin miesten asusteet ovat esillä verkkokaupassamme, jossa niiden vertailu onnistuu helposti. Tutustu kattavaan tuotetarjontaamme ja viimeistele tyylikäs asukokonaisuutesi Reebokin urheiluasusteiden avulla!