alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Kids · Shoes · 0-4 Years

 
[74]
1 / 2
Page:of 2

PIENTEN LASTEN KENGÄT

Etsitkö pienten lasten kenkiä 0–4-vuotiaille? Monipuolisesta valikoimastamme löydät laadukkaat lasten jalkineet perheen pienimmille ja jo vähän vilkkaammille menijöille koosta 17 ylöspäin.

Hanki mukavat ensiaskelkengät

Koskaan ei ole liian aikaista panostaa hyviin tossuihin, jotka tuntuvat miellyttävältä jalassa. Reebokin ensiaskelkengät ovat taattua Reebok-laatua, eikä niiden käyttömukavuudesta ole tingitty. Esimerkiksi huippukevyet Reebok Royal Classic Jogger 2.0 KC -tennarit ovat täydelliset kengät pienille jaloille. Napakka tarrakiinnitys helpottaa jalkineiden pukemista ja riisumista, ja kenkien istuvuutta voi säädellä näppärästi tarranauhan avulla. EVA-vaimennetun välipohjan ansiosta nämä ensiaskelkengät tuntuvat huippumukavalta kävelemään harjoittelevan pikkuihmisen jalassa. Nauhalliset Classic Leather -kengät ovat puolestaan pienoismalli aikuisten suosituista retrotennareista, jotka ovat aina jaloille hyvä valinta. Hyvin joustava kumipohja silottaa ensiaskelten ottajan tietä, ja mokkapäällinen tuo tossuihin ripauksen ylellisyyttä.

Turvalliset tennarit taaperoille

Kun pienokaiset alkavat siirtyä taaperovaiheeseen, vauhti sen kuin kiihtyy. Kävelytaitoja hiotaan, eikä kohta mikään pidättele heitä pyrähtelemästä paikasta toiseen. 2–3-vuotiaat lapset ovatkin yleensä melko energisiä pakkauksia, jotka eivät saa tarpeekseen ympärillä olevan maailman tutkimisesta. Kun motoriset taidot karttuvat, leikkipuistossa, lähimetsässä tai kotipihalla on huippuhauskaa kiipeillä, potkia palloa, juosta, hypellä pienten esteiden yli, mennä portaita ylös ja alas, keinua ja laskea mäkeä. Tässä vaiheessa lapsi vielä harjoittelee kehonhallintaa, eikä osaa aina riittävästi varoa tai arvioida vauhtiaan. Siksi joustavat, hyvin pitävät lasten jalkineet ovatkin aivan ehdoton hankinta pienen vipeltäjän menoa tasoittamaan. Tähän tarkoitukseen ovat omiaan esimerkiksi Classic Leather - Infant & Toddler -jalkineet, joiden matalavartinen malli antaa lasten nilkoille tilaa liikkua. Tehokas vaimennus ja hyvin kulutusta kestävä, kuvioitu kumipohja tuovat pehmeyttä ja pitoa askellukseen.

Satsaa alusta alkaen laadukkaisiin lasten jalkineisiin

Haluatko varmistaa, että pienokaisesi saa ottaa ensiaskeleensa mukavissa kengissä? Tai että taaperosi voi huoleti kirmailla ulkoleikeissä, nauttia antoisista tutkimusretkistä ja ennen kaikkea onnistumisistaan? Reebokin pienten lasten kengät on luotu kävelemään opetteleville maailmanvalloittajille ja touhukkaille tutkimusmatkailijoille. Verkkokaupastamme löydät niin baby-koot ensiaskelten ottamiseen (koot 17–22) kuin myös pienet koot vauhdikkaampaan menoon (koot 22–26).