alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Kids · 9-14 Years

 
[58]
1 / 2
Page:of 2

NUORTEN KENGÄT

Haetko vapaa-aikaan sopivia nuorten tennareita? Vai urheilullisempaan käyttöön tarkoitettuja nuorten lenkkareita? Reebokin monipuolinen valikoima sisältää kaikenlaiseen käyttöön soveltuvat nuorten kengät niin rentoon vapaa-ajan tyyliin kuin urheiluunkin.

Valitse oikeat kengät liikkuvalle nuorelle

Reebok on tunnettu laatujalkineistaan, ja niitä on tarjolla runsaasti myös liikkuville lapsille ja nuorille. Kun olet hankkimassa nuorten kenkiä, mieti ensin, millaiseen käyttöön ne tulevat. Jos haet etupäässä urheiluun tarkoitettuja jalkineita, vaihtoehtoja riittää: on sekä ulkoiluun sopivia nuorten lenkkareita että monipuoliseen sisäliikuntaan tehtyjä sisäpelikenkiä. Kaikki liikkumiseen tarkoitetut korkealaatuiset nuorten kengät löydät Sport-kokoelmastamme, kun taas vapaa-aikaan suunnattu Classics-mallisto tunnetaan etenkin retrohenkisistä tennareistaan (esimerkiksi Royal Series- ja Reebok Club C -mallit), jotka ovat myös nuorten suuressa suosiossa.

Millainen on hyvä jalkine lapselle ja nuorelle?

Lapsilla ja nuorilla jalka voi kasvaa hyvinkin nopeasti, ja kengät voivat jäädä yllättävän pian liian pieniksi. Kasvaville nuorille liian pienet kengät voivat aiheuttaa kynsiongelmien ja hiertymien lisäksi kivuliaita jalan virheasentoja, joista on haittaa aikuisiälläkin. Siksi oikean koon valinta lasten ja nuorten kengissä on kaiken a ja o: varpailla pitää olla tilaa liikkua ja jalkaterän tulee olla luonnollisessa asennossa. Jalkineen täytyy myös istua hyvin ja käynti- ja kasvunvaraa olla riittävästi. Muista siis tarkistaa jalkineiden sopivuus vähintään muutaman kuukauden välein! Reebokilta löydät erinomaisesti istuvat ja joustavat lasten ja nuorten kengät, jotka pitävät virheasennot loitolla. Niissä liikkuminen on helppoa ja mukavaa.

Tue kasvavan nuoren liikuntaharrastusta

Pieni lapsi liikkuu luonnostaan paljon jo leikkiessään, mutta murrosiässä liikunnan määrä voi selvästi vähentyä nuorten viettäessä aikaansa ennemmin laitteiden kuin fyysisten aktiviteettien parissa. Siksi lapsia ja nuoria on aina hyvä kannustaa liikkumaan, mikä ikinä heille ominaisin tapa liikkua sitten onkaan. Vauhdikkaissa leikeissä Reebokin laadukkaat jalkineet lapsille ja nuorille pääsevät oikeuksiinsa. Ne takaavat sen, että lapsi voi nauttia täysin siemauksin liikkumisesta, kun kengät pysyvät vauhdissa mukana kiipeillessä, juostessa, välituntileikeissä ja pallopeleissä. Kun lapsen luontaista tarvetta liikkua tuetaan jo pienestä pitäen, sillä on selvä yhteys liikunnan harrastamiseen myös aikuisiällä.