alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Skip to main content

Kids · 5-8 Years

 
[241]
1 / 6
Page:of 6

5–8-VUOTIAIDEN MALLISTO

Onko kotonasi tai lähipiirissäsi esikouluikäinen tai vastikään koulunsa aloittanut lapsi? Kun haluat löytää laadukkaita ja monikäyttöisiä lastenvaatteita, jalkineita tai asusteita, Reebokin runsaista valikoimista löydät pirteän väriset lastenvaatteet ja muut tuotteet pukeutumiseen niin ulkoiluun, liikuntaharrastuksiin kuin ihan vain vapaa-ajan käyttöönkin – sekä tytöille että pojille.

Kestävät kouluvaatteet ja mukavat kengät ikiliikkujille

Koska lapset liikkuvat luonnostaan paljon, lasten vaatevalinnoissa on syytä panostaa ennen kaikkea käyttömukavuuteen. Reebokin verkkokaupasta löydät käytännöllisiä ja kestäviä arkivaatteita, joissa lapsen on mahdollisimman miellyttävää olla ja helppo liikkua. Reebokin valikoimissa on tarjolla myös suuri määrä hyvästä istuvuudestaan tunnettuja tennareita ja lenkkareita, jotka on suunniteltu lapsen kasvavalle jalalle. Esimerkiksi Classic Leather - Primary School on pienoismalli aikuisten ikonisesta klassikkotennarista, joka on supersuosittu myös lasten keskuudessa. Jalkineessa on monia laadukkaita yksityiskohtia, kuten joustava nahkapäällinen, joiden ansiosta se erottuu joukosta. Nämä erinomaisen kevyet ja mukavat tossut jalassaan lapsi jaksaa vaivatta kirmata koko päivän.

Oma koululaukku on tärkeä valinta

Kun lapsi aloittaa päiväkodissa kulkemisen tai koulutaipaleen, yksi hyödyllisimmistä hankinnoista on oma, helposti tunnistettava koulureppu. Reebokin koulureppuihin voitte yhdessä pakata kätevästi mukaan niin koulutarvikkeet, varavaatteet kuin retkieväätkin. Esimerkiksi tilava Junior Movement Training Backpack -koulureppu sopii erinomaisesti sekä koulurepuksi että koulun jälkeisiin harrastuksiin. Sisällä on erillinen lokero elektronisia laitteita varten ja vetoketjullisia taskuja, joissa tavarat pysyvät siististi järjestyksessä. Lisäksi omassa erillisessä sivutaskussa mukana kulkee näppärästi myös juomapullo. Kids Unisex Small Graphic Backpack 2 on puolestaan hieman edellistä pienempi, pirteästi kuvioitu koulureppu, joka käy mainiosti esikoululaisen ensimmäiseksi repuksi ja muutenkin jokapäiväiseen käyttöön vaikkapa pienille retkille. Kestäviä ja selässä miellyttävän tuntuisia Reebokin koululaukkuja on saatavana monissa eri väreissä ja raikkaissa kuoseissa, ja ne on suunniteltu mahdollisimman pitkäaikaiseen käyttöön: reppujen hihnat ovat säädettävissä kasvavan lapsen mukaan, minkä ansiosta reppuja voi käyttää monta vuotta.

Lähde lastenvaateostoksille Reebokin verkkokauppaan

Voit tilata lastenvaatteet netistä silloin kun haluat: meiltä löydät omalle vauhtimenijällesi parhaat vinkit sekä arkipukeutumiseen että juhlavampiinkin tilaisuuksiin. Tutustu runsaseen tarjontaamme jo tänään!