alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Skip to main content

Kids · 0-4 Years

 
[136]
Peppa Pig Classic Jogger 3 1V Shoes
Club C Shoes
MYT Backpack
Active Core Backpack Medium
Active Core Large Logo Backpack
Active Core Large Logo Backpack
Reebok Rush Runner 4 TD Shoes
Reebok Rush Runner 4 TD Shoes
Wave Glider III Sandals
Reebok Rush Runner 4 Shoes
Reebok Royal Classics Jogger 3 1V Shoes
Peppa Pig Classic Leather Shoes
Cardi B Club C V2 Shoes
Reebok Royal CL Jog 3 1V Shoes
Royal Classic Jog 3 Shoes
Classic Leather Shoes
Reebok Royal Classic Jog 3 Shoes
Reebok Royal Classic Jogger 3 1V Shoes
Club C Revenge Shoes
Classic Leather
Reebok Royal Classic Jog 3 Shoes
Club C Revenge Shoes
Reebok Royal Classic Jogger 3 1V Shoes
Reebok Royal Complete CLN 2 Shoes
Classic Leather Shoes
Reebok Royal Prime 2 Shoes
Reebok Rush Runner 4 Shoes
Reebok XT Sprinter 2 Alt Shoes
Wave Glider III Sandals
Reebok XT Sprinter 2 Alt Shoes
Royal Classic Jogger 3 Shoes
Reebok Royal Complete CLN 2 Shoes
Classic Leather Shoes
Reebok Royal Prime 2 Alt Shoes
Classic Leather Step 'n' Flash Shoes
Classic Leather Shoes
Club C Shoes
Classic Leather Shoes
Reebok Royal Complete CLN 2 Shoes
Reebok Royal Classic Jogger 3 Shoes
Classic Leather Step 'n' Flash Shoes
Reebok Royal Classic Jogger 2 KC Shoes
Royal Classic Jog 3 Shoes
1 / 3
Page:of 3

PIENTEN LASTEN MALLISTO

Onko sinulla tarvetta hankkia kenkiä, vaatteita, sukkia tai reppuja 0–4-vuotiaille tytöille ja pojille? Reebokin laajoista valikoimista löydät kengät pikkulapsille ja vähän isommillekin menijöille, vaatteet moneen eri käyttötarkoitukseen sekä myös käytännölliset asusteet. Kovaa kulutusta kestävien materiaalien ansiosta sporttinen tyyli sopii erinomaisesti kaikenikäisille, myös perheen junioreille.

Kestävät vaatteet perheen pienimmille

Jossain vaiheessa pienten lasten kasvuikää vanhemmille voi tulla hienoisena yllätyksenä, että taapero ei enää tottuneesti ja mukisematta suostukaan pukemaan päälleen vanhempien ehdottamia vaatteita tai kenkiä. Toisinaan tämä saattaa tietysti mennä äkillisen kiukunpuuskan tai tahtoiän piikkiin, mutta jo pienillä lapsilla voi olla selkeä näkemys suosikkiväreistä, kuvioista, kuoseista ja ylipäänsä siitä, millaiset vaatteet tai jalkineet kelpaavat ja millaiset taas eivät tule kuuloonkaan. Tietynlaisista vaatteista ei enää tykätä, tai sitten omat suosikkivaatteet halutaan pukea päälle joka päivä. Pikkulastenkin yksilölliset makumieltymykset pukeutumisen suhteen voivat siis ilmaantua melko varhain, ja vaatehankintoja tehtäessä vanhempien kannattaa huomioida ne, sillä se on yksi tärkeä tapa antaa lapsen ilmaista itseään. Siksi Reebokillakin on pikkulapsille tarkoitetut omat vaatekokoelmansa, joissa on runsaasti erilaisia ja erivärisiä toppeja, huppareita, lyhyt- ja pitkähihaisia t-paitoja, collegepuseroita, housuja, trikoita ja verkkapukuja. Sporttisen tyylin sekä kivan ja rennon pukeutumisen ei tarvitse olla vain vanhempien lasten tai aikuisten etuoikeus, vaan miellyttäväntuntuiset, trendikkäät vaatteet ja kengät ilahduttavat myös perheen pienimpiä. Kaiken lisäksi Reebokin lastenvaatteet ovat pitkäikäisiä, joten ne voi mainiosti kierrättää lapselta lapselle.

Oma reppu päiväkotiin ja pikku retkille

Kun lapsi menee päiväkotiin, oma, helposti tunnistettava reppu on yksi lapsen tärkeimmistä hankinnoista. Reebokin monipuolinen reppuvalikoima sisältää paljon vaihtoehtoja pienen päiväkotilaisen ensimmäiseksi repuksi. Pienten lasten asustevalikoimasta löydät myös matalavartiset nilkka- ja tennissukat, jotka pysyvät vauhdikkaankin viilettäjän jalassa.

Kevyet ja tyylikkäät kengät joka lähtöön

Heti kävelemään opittuaan pienet lapset liikkuvat leikkien lakkaamatta. Reebokin kattavasta tarjonnasta voit tilata kengät kaikenikäisille, ihka ensimmäisistä pikkulasten kengistä lähtien. Mikä parasta, moniin Reebokin tennareihin saa tilauksen yhteydessä oman tekstin, vaikkapa kenkien omistajan nimen. Siten voit varmistaa, etteivät suosikkikengät joudu hukkaan.