Customer Service

Tietosuojalauseke

Voimassa 2. lokakuu 2019 alkaen

Reebok on adidas AG:n (Adi-Dassler Strasse 1, 91074 Herzogenaurach, Saksa) tavaramerkki.

1.    Mitä tämä tietosuojalauseke sisältää?

2.    Keitä ovat Reebok rekisterinpitäjät?

3.    Kuka on tietosuojavastaava, joka valvoo Reebok rekisterinpitäjiä?

4.    Mitä henkilötietoja keräämme ja käytämme (henkilötietoryhmät)?

5.    Mitä Reebok tekee henkilötiedoillasi ja miksi (tarkoitus; käsittely, oikeusperusta)?

I.     SIVUSTON (REEBOK VERKKOALUEEN) KÄYTTÖ JA SOVELLUKSEN KÄYTTÖ

II.    VERKKOALUEEN JA VERKON TURVALLISUUS JA KÄYTTÄJÄN TODENTAMINEN

III.      GLOBAALI VALTUUTUS KAIKKIA ADIDAS-YMPÄRISTÖJÄ VARTEN - KÄYTTÄJÄKOKEMUS

IV.      REEBOK-TUOTTEIDEN MYYNTI - ONLINE- JA OFFLINE-TILAUKSET

V.    MAKSUPETOSTEN HAVAITSEMINEN

VI.      TUOTTEEN TOIMITUS

VII.     SÄHKÖINEN TOIMITUSTEN SEURANTA

VIII.    LIIKETOIMINNAN OPERATIIVINEN ANALYTIIKKA

IX.      ASIAKASPALVELU

X.    HENKILÖKOHTAINEN SÄHKÖPOSTIMAINONTA (liittyminen uutiskirjeen postituslistalle)

XI.      HENKILÖKOHTAINEN SÄHKÖPOSTIMAINONTA (sopimuksen perusteella)

XII.     KOHDENNETUT VIESTIT KOLMANNEN OSAPUOLEN MAINONTAYMPÄRISTÖISSÄ

XIII.    REEBOK UNLOCKED | REEBOKONE -JÄSENHALLINTO – MIKÄLI SOVELLETTAVISSA

XIV.    YKSITYISTEN TAPAHTUMIEN REKISTERÖINTI

XV.     AVOIMIIN TAPAHTUMIIN LIITTYVÄ REKISTERÖINTI

XVI.    TUOTETUTKIMUS JA -KEHITTELY

XVII.   OIKEUDELLISET VELVOLLISUUDET - YHTEISTYÖ LAINVALVONTAVIRANOMAISTEN JA SÄÄNTELYVIRANOMAISTEN KANSSA (MUKAAN LUKIEN TUOMIOISTUIMET)

XVIII.     LAITTEEN TIETOJEN KERÄÄMINEN SIVUSTOLLAMME EVÄSTEIDEN, PIKSELIEN, TÄGIEN JA VASTAAVIEN TEKNIIKOIDEN AVULLA (toisin sanoen ”Tietoa evästeistä”)

XIX.    KÄYTTÄJIEN LUOMAN SISÄLLÖN HANKKIMINEN SOSIAALISESTA MEDIASTA

XX.     PUSH-ILMOITUKSET (viestit sovelluksessa)

6.    Mitä Reebok tekee siirtäessään henkilötietosi EU:n/ETA:n alueen ulkopuolelle (kansainvälinen tietojen siirto)?

7.    Kuinka suojaamme henkilötietosi?

8.    Mitkä ovat oikeutesi ja kuinka voit käyttää niitä?

9.    Kysyttävää, valitukset ja tuki - keneen ja kuinka voit ottaa yhteyttä?

10.      Päivitykset ja päivitysilmoitukset

11.      Reebok tietojen vastaanottajat (vastaanottajat)

  1. Mitä tämä tietosuojalauseke sisältää?

Tässä tietosuojalausekkeessa kerrotaan, kuinka tietoja, joita voimme käyttää henkilöllisyytesi tunnistamiseen suoraan tai epäsuorasti (“Henkilötiedot”) kerätään ja käsitellään selatessasi sivustoa https://www.reebok.fi/ tai kun olet vuorovaikutuksessa eri ympäristöjemme ja portaaleidemme, mukaan lukien Reebok-sovelluksen kautta, käyttäen henkilötietojasi.

Tässä tietosuojalausekkeessa annetaan tietoja seuraavista:

  1. Reebok rekisterinpitäjät
  2. tietosuojavastaava
  3. käyttämiemme henkilötietojen eri ryhmät (“henkilötietoryhmät”)
  4. miksi ja kuinka käytämme henkilötietojasi (“tarkoitus”; “käsittely”, “oikeusperusta”);
  5. kuinka kauan henkilötiedot säilytetään (“säilytysaika”);
  6. muut henkilötietojen vastaanottajat (“vastaanottajat”);
  7. henkilötietojesi siirtäminen EU:n/ETA:n ulkopuolelle (“kansainvälinen tietojen siirto”); 
  8. oikeutesi EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (”GDPR”) ja sovellettavien kansallisten lakien perusteella; ja 
  9. käyttämämme automaattiset päätöksenteko-ohjelmat ja miten ne toimivat (mikäli tarpeen).

  1. Keitä ovat Reebok rekisterinpitäjät?

He ovat Reebok rekisterinpitäjiä, jotka ovat vastuussa henkilötietojesi suojaamisesta ja yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) ja henkilötietojen käyttöä koskevan kansallisen lainsäädännön noudattamisesta. He päättävät yhdessä kuinka Reebok käyttää henkilötietojasi tarkoituksiin, jotka on ilmoitettu Reebok tietosuojalausekkeessa (yhteisrekisterinpitäjät).

  • adidas AG - Adi-Dassler Str. 1, 91074 Herzogenaurach, Saksa (”adidas AG”)
  • adidas Business Services GmbH - Adi-Dassler Str. 1, 91074 Herzogenaurach, Saksa
  • adidas Suomi Oy - 3, Kiinteistö Oy Helsingin, Itämerentalo, Tammasaarenlaituri, Helsinki, 00180,
  • Suomi (“Paikallinen myyntiyksikkö”)

Seuraaviin tarkoituksiin:

  • Reebok-tuotteiden myynti - online-ja offline-tilaukset
  • Tuotetutkimus ja -kehittely

Alla mainitut oikeushenkilöt ovat yhteisrekisterinpitäjiä:

  1. Kuka on tietosuojavastaava, joka valvoo Reebok rekisterinpitäjiä?

DataProtection@adidas.com

Global Privacy | Data Protection Officer

adidas AG

Adi-Dassler-Straße 1

91074 Herzogenaurach

Saksa

  1. Mitä henkilötietoja keräämme ja käytämme (henkilötietoryhmät)?

Alla on mainittu henkilötietoryhmät, joita keräämme sinulta suoraan tai välillisesti:

  • Henkilölisyyden määrittämiseen liittyvät tiedot – mukaan lukien: nimi (etu- ja sukunimi, nimikirjaimet), syntymäaika, sähköpostiosoite, uniikki asiakastunnus (mukaan lukien Reebok UNLOCKED | ReebokONE -jäsennumero), lempinimi, salasana, sosiaalisen median tunnisteet ja tiedot, jotka saamme Facebook- tai Runtastic-tilisi kautta, laitteesi sormenjälki ja sinulle annetut lahjakorttien koodit. Käytämme niitä henkilöllisyytesi määrittämiseen.

  • Yhteystiedot - mukaan lukien: puhelinnumero, lähetys- ja laskutusosoite, sähköpostiosoite, Messenger-tunnus, sosiaalisen median käyttäjänimi, mikä tahansa muu viestintäkanava, jonka kautta olet ottanut meihin yhteyttä lisätietojen saamista varten. Käytämme niitä yhteydenottoon eri syistä.

  • Sijaintitiedot - mukaan lukien: asuinpaikkasi, senhetkinen sisäänkirjautumispaikka (IP-osoite), GPS-sijainti (jos haluat jakaa sen meille, esim. mobiililaitteesi asetusten kautta), tai erityinen Reebok-sivu, jolla olet vieraillut, ja joka voi antaa meille vihjeen sijainnistasi. Käytämme niitä auttaaksemme sinua löytämään etsimäsi tuotteen sijaintipaikassasi.

  • Kokotiedot - mukaan lukien: kengännumero, vaatekoko, pituus, paino, rinnan-, vyötärön- ja lantionympärys, jalan sisämitta, vartalonmuoto, pituus kantapäästä varpaisiin. Käytämme niitä varmistamaan, että tuotteet ovat sopivan kokoiset.

  • Ostotiedot - mukaan lukien: maksutiedot (luottokortin numero), maksuriskiprofiili (maksuriskiohjelmamme laatima), ostoskori (tilaamasi tuotteet), toimitustiedot, toimitus- ja laskutusosoite, asiakkaan tilausnumero, Reebok tuotteiden ostohistoria, maksutapahtuman tunnus, ja muut mahdolliset ostoksiisi liittyvät tiedot. Käytämme niitä täydentämään tilauksesi, joka on tehty Reebok sivustojen, sovellusten, myymälöiden tai jonkin muun myyntiympäristön kautta.

  • Käyttäytymiseen ja profiiliin liittyvät tiedot - mukaan lukien: ostohistoria, toivelista, selailukäyttäytyminen, selailumieltymykset, ostopreferenssit, käynnit myymälöissä, kuntoiluhistoria, tuotearvostelut, yhteydenotot meihin sosiaalisen median kautta ja muut tiedot, joita meillä on sinusta, jotta oppisimme tuntemaan sinut paremmin kuluttajana, mukaan lukien ”yhteisötiedot”. Käytämme niitä, jotta saisimme paremman käsityksen siitä, minkälainen kuluttaja olet, jolloin voimme lähettää sinulle mainosviestejä vain sellaisista tuotteista ja palveluista, joiden arvelemme kiinnostavan sinua.

  • Yhteisötiedot - mukaan lukien: tiedot, jotka annoit osallistuessasi Reebok eri tapahtumiin tai yhteisöihin joko valmentajana, joukkueen jäsenenä, yleisönä tai tapahtumiemme promoottorina, mukaan lukien esimerkiksi: kuvat, videot, lempinimesi, joukkueesi, intressit ja mieltymykset, palautteesi, tulostaulut, tapahtumien osanottajat, osallistuneet ryhmät ja rekisteröintitiedot. Käytämme näitä tietoja tapahtumien järjestämistä ja yhteisöjen perustamista varten ja jotta oppisimme tuntemaan sinut paremmin kuluttajana.

  • Sosiaaliseen mediaan liittyvät tiedot - mukaan lukien: tiedot jotka on saatu, kun olit yhteydessä meihin eri sosiaalisen median kanavien, kuten Facebookin, Instagramin, Googlen jne. kautta, mukaan lukien: kaikki sosiaalisen median kautta saadut julkiset tiedot, kuten sosiaalisen median käyttäjänimet, sosiaalisen median keskustelut ja julkiset postaukset, antamasi tykkäykset ja muut reaktiot, sosiaalisen median yhteydet, valokuvat, jotka ovat julkisia tai jotka lähetät meille mainiten meidät tai seuraten sosiaalisen median postauksiamme käyttäen ”käyttäjänimiä” tai ”aihetunnisteita”. Saamme näitä tietoja suoraan sosiaalisen median verkostoista (kuten Facebookin, Snapchatin ja Instagramin kautta) tai välillisesti sellaisten kolmannen osapuolten yritysten kautta, joiden kanssa meillä on sopimuksia.

  • Laitteen tiedot – mukaan lukien: Laitteen tai selaimen tiedot, jotka antavat meille kuvan selailukäyttäytymisestäsi tai laitteen käytöstä. Sovelluksemme kerää laitteen tietoja ja evästeet, tägit ja pikselit keräävät selaimen tietoja. Niitä vaaditaan usein verkon turvaamista varten. Niihin sisältyvät muun muassa seuraavat: IP-osoite, vierailun päivämäärä ja aika, sivustolla viettämäsi aika, viite-URL (jos tulit sivustollemme toisen sivuston tai ilmoituksen kautta), sivut joilla kävit sivustollamme, selaimen tyyppi, laitteen tyyppi, versiot, käyttöjärjestelmä.

  • Aktiviteettien tiedot - mukaan lukien: kuntoilutiedot (esim. harjoittelun aloitus- ja lopetusaika, aktiviteetin tyyppi, urheilulaji), ilmaisimen tiedot (esim. askeltavoite, kesto, askellaji, etäisyys, kalorit, syke, RunScore ja nopeus) ja muut kuntoilusovellukseen liittyvät tiedot. Käytämme niitä avuksi, jotta voisit parantaa kuntoilutavoitteitasi ja käyttäjäkokemustasi, ja tunnistamaan, mitkä tuotteet sopivat parhaiten sinulle harjoittelusi perusteella.

  • Yhteydenotot - mukaan lukien: asiakaspalvelun kanssa käydyt keskustelut, tuotteitamme tai palveluitamme koskevat sähköpostiviestit, jotka olet lähettänyt meille, postitse, sähköpostitse, faksilla tai puhelimitse esitetyt valitukset, palautteeseesi antamamme vastaukset, asiakaspalvelun yhteydenotto pyynnöstäsi ja kaikki muu kommunikaatio sinun ja Reebok henkilöstön välillä. Tallennamme kaikki asiakaspalveluun soitetut puhelut laadunvalvontaa varten.

  • Mieltymyksiin liittyvät tiedot - mukaan lukien: mieluisin kieli, sisäänkirjautumispaikka, toivelistan tuotteet, haluamasi toimitusosoite, selailumieltymykset, kanssasi käymämme kirjeenvaihto, laatimasi Reebok-tuotteiden arvostelut. Käytämme niitä, jotta käyntisi ja/tai ostosten teko sivustoillamme ja sovellustemme kautta olisi miellyttävää.

  • Reebok UNLOCKED | ReebokONEiin liittyvät tiedot - mukaan lukien: Uniikki jäsentunnus, päivämäärä jolloin liityit jäseneksi, myymälän tunnus (jos liityit vähittäismyymälässä), lähdetunnus, alkuperäisen jäsenyyden maa ja brändi, kanta-asiakaspisteet, osallistumishistoria, palkkiohistoria, jäsenille annettavat etukupongit. Kaikki edellä mainitut tiedot säilytetään niin kauan kuin olet Reebok UNLOCKED | ReebokONEin jäsen. 

  1. Mitä Reebok tekee henkilötiedoillasi ja miksi (tarkoitus; käsittely, oikeusperusta)?

tarkoitus

oikeusperusta

  • I. SIVUSTON (REEBOK VERKKOALUEEN) KÄYTTÖ JA SOVELLUKSEN KÄYTTÖ

Laillinen intressi

  • II. VERKKOALUEEN JA VERKON TURVALLISUUS JA KÄYTTÄJÄN TODENTAMINEN

Laillinen intressi

  • III. GLOBAALI VALTUUTUS KAIKKIA REEBOK-YMPÄRISTÖJÄ VARTEN - KÄYTTÄJÄKOKEMUS

Laillinen intressi

  • IV. REEBOK-TUOTTEIDEN MYYNTI - ONLINE- JA OFFLINE-TILAUKSET

Sopimuksen toteuttaminen

  • V. MAKSUPETOSTEN HAVAITSEMINEN

Sopimuksen toteuttaminen

  • VI. TUOTTEEN TOIMITUS

Sopimuksen toteuttaminen

  • VII. SÄHKÖINEN TOIMITUSTEN SEURANTA

Suostumus

  • VIII. LIIKETOIMINNAN OPERATIIVINEN ANALYTIIKKA

Laillinen intressi

  • IX. ASIAKASPALVELU

Laillinen intressi

  • X. HENKILÖKOHTAINEN SÄHKÖPOSTIMAINONTA (liittyminen uutiskirjeen postituslistalle)

Suostumus

  • XI. HENKILÖKOHTAINEN SÄHKÖPOSTIMAINONTA (sopimuksen perusteella)

Laillinen intressi

  • XII. KOHDENNETUT VIESTIT KOLMANNEN OSAPUOLEN MAINONTAYMPÄRISTÖISSÄ

Suostumus

  • XIII. REEBOK UNLOCKED | REEBOKONE -JÄSENHALLINTO – MIKÄLI SOVELLETTAVISSA

Sopimuksen toteuttaminen

  • XIV. YKSITYISTEN TAPAHTUMIEN REKISTERÖINTI

Sopimuksen toteuttaminen

  • XV. AVOIMIIN TAPAHTUMIIN LIITTYVÄ REKISTERÖINTI

Laillinen intressi

  • XVI. TUOTETUTKIMUS JA -KEHITTELY

Laillinen intressi

  1. OIKEUDELLISET VELVOLLISUUDET - YHTEISTYÖ LAINVALVONTAVIRANOMAISTEN JA SÄÄNTELYVIRANOMAISTEN KANSSA (MUKAAN LUKIEN TUOMIOISTUIMET)

Oikeudelliset velvollisuudet

  1. LAITTEEN TIETOJEN KERÄÄMINEN SIVUSTOLLAMME EVÄSTEIDEN, PIKSELIEN, TÄGIEN JA VASTAAVIEN TEKNIIKOIDEN AVULLA (toisin sanoen ”Tietoa evästeistä”)

Laillinen intressi | Suostumus

  • XIX. KÄYTTÄJIEN LUOMAN SISÄLLÖN HANKKIMINEN SOSIAALISESTA MEDIASTA

Sopimuksen toteuttaminen

  • XX. PUSH-ILMOITUKSET (viestit sovelluksessa)

Laillinen intressi

     

Tässä osiossa kerromme seuraavaa:

  1. Milloin ja miksi tarvitsemme henkilötietojasi (“tarkoitus”)?
  2. Millä perusteella voimme käyttää henkilötietojasi (“oikeusperusta”)?
  3. Mitä teemme henkilötiedoillesi sitä varten (“käsittely”)?
  4. Minkälaisia henkilötietoja tarvitsemme sitä varten (“henkilötietoryhmät”)?
  5. Kuinka kauan säilytämme henkilötietosi (“säilytysaika”)?
  6. Keiden kanssa (palveluntarjoajien tyypit) jaamme henkilötietosi tarkoitusta varten (“vastaanottajien ryhmät”)?

KÄSITTELY

Kun käytät sivustoja, jotka liittyvät Reebok verkkoalueeseen ja sovellukseen, poista virheet, jotta näet sivuston aina tarkoittamallamme tavalla ja varmista ehtojemme noudattaminen. Me suodatamme kaiken liikenteen sovellukseemme ja analysoimme datan, jonka palvelimme vastaanottavat.

Evästeiden/tägien/pikselien käyttö: Voimme kerätä henkilötietojasi tähän tarkoitukseen käyttämällä tekniikoita, kuten evästeitä, pikseleitä ja tägejä laitteesi tietojen keräämiseen. Lisätietoja on luvussa “XVIII.            LAITTEEN TIETOJEN KERÄÄMINEN SIVUSTOLLAMME EVÄSTEIDEN, PIKSELIEN, TÄGIEN JA VASTAAVIEN TEKNIIKOIDEN AVULLA

OIKEUSPERUSTA

Laillinen intressi

HENKILÖTIETORYHMÄT

Laitteen tiedot

Henkilöllisyyden määrittämistä koskevat tiedot

Käyttäytymiseen ja profiiliin liittyvät tiedot

Mieltymyksiin liittyvät tiedot

SÄILYTYSAIKA

Selailuistunto

Tarvitsemme tietojasi niin kauan kuin viivyt sivustolla. Säilytämme ne istunnon keston ajan.

VASTAANOTTAJIEN RYHMÄT

  • Reebok rekisterinpitäjät
  • adidas AG:n tytär- ja sidosyhtiöt
  • Sivuston hallinnointia tukevat palveluntarjoajat

KÄSITTELY

Jotta voisimme suojata verkkoalueemme, havaita poikkeavat aktiviteetit, torjua turvallisuusuhat ja suojata sivustoillamme kävijät valtuuttamattomalta pääsyltä (kuten hakkerien hyökkäyksiltä), me suodatamme kaiken liikenteen sivustoillemme ja todennamme käyttäjän sisäänkirjautumistiedot käyttäen tunnisteita, joilla todennetaan antamasi tiedot ja verrataan niitä muihin saatavilla oleviin tietoihin, kuten käyttäjätunnuksiin, jotka annoit suoraan adidakselle tai muille ympäristöille (kuten Runtastic ja Facebook) tai tietoihin, jotka ovat saatavilla julkisesti, jotta varmistamme, että vain valtuutetuilla käyttäjillä on pääsy sivustoillemme. 

Evästeiden/tägien/pikselien käyttö: Voimme kerätä henkilötietojasi tähän tarkoitukseen käyttämällä tekniikoita, kuten evästeitä, pikseleitä ja tägejä laitteesi tietojen keräämiseen. Lisätietoja on luvussa “XVIII.            LAITTEEN TIETOJEN KERÄÄMINEN SIVUSTOLLAMME EVÄSTEIDEN, PIKSELIEN, TÄGIEN JA VASTAAVIEN TEKNIIKOIDEN AVULLA

OIKEUSPERUSTA

Laillinen intressi

HENKILÖTIETORYHMÄT

Laitteen tiedot

Henkilöllisyyden määrittämistä koskevat tiedot

Käyttäytymiseen ja profiiliin liittyvät tiedot

Mieltymyksiin liittyvät tiedot

SÄILYTYSAIKA

Selailuistunto

Tarvitsemme tietojasi niin kauan kuin viivyt sivustolla. Säilytämme ne istunnon keston ajan.

VASTAANOTTAJIEN RYHMÄT

  • Reebok rekisterinpitäjät
  • adidas AG:n tytär- ja sidosyhtiöt
  • Sivuston hallinnointia tukevat palveluntarjoajat

KÄSITTELY

Tiedämme, että et pidä käyttäjänimien ja salasanojen painamisesta mieleen tai siitä, että pitää rekisteröityä useita kertoja.

Jotta käyttäjät voisivat kirjautua sisään kaikkiin ympäristöihin, portaaleihin, palveluihin, yhteisöihin ja sovelluksiin, joiden toiminnasta Reebok rekisterinpitäjät tai heidän edustajansa vastaavat (mukaan lukien Runtastic-sovellus ja -palvelut) (”adidas-ympäristöt”) käyttäen samoja käyttäjätunnuksia (“Reebok käyttäjätunnus”), tallennamme Reebok käyttäjätunnuksesi globaaliin todentamisympäristöön. Kun käytät Reebok käyttäjätunnusta kirjautuaksesi johonkin Reebok ympäristöön, käytämme tunnistetta henkilöllisyytesi toteamiseen globaalin todentamisympäristömme kautta. Näin varmistetaan verkkomme ja verkkoalueemme turvallisuus.

Evästeiden/tägien/pikselien käyttö: Voimme kerätä henkilötietojasi tähän tarkoitukseen käyttämällä tekniikoita, kuten evästeitä, pikseleitä ja tägejä laitteesi tietojen keräämiseen. Lisätietoja on luvussa “XVIII.            LAITTEEN TIETOJEN KERÄÄMINEN SIVUSTOLLAMME EVÄSTEIDEN, PIKSELIEN, TÄGIEN JA VASTAAVIEN TEKNIIKOIDEN AVULLA

OIKEUSPERUSTA

Laillinen intressi

HENKILÖTIETORYHMÄT

Henkilöllisyyden määrittämiseen liittyvät tiedot (käyttäjänimi, salasana, sähköpostiosoite)

Reebok UNLOCKED | ReebokONEiin liittyvät tiedot (vain sen jäsenet)

Mieltymyksiin liittyvät tiedot

SÄILYTYSAIKA

Niin kauan kuin sinulla on tili meillä tai inaktiivinen aika + 25 kuukautta

Jotta voit kirjautua sisään Reebok-tunnuksilla Reebok ympäristöihin, meidän täytyy säilyttää tietojasi niin kauan kuin sinulla on tili meillä tai jos lopetat palvelujemme käytön pyytämättä tietojen poistamista, säilytämme tiedot 25 kuukautta viimeisen sisäänkirjautumisen jälkeen.

VASTAANOTTAJIEN RYHMÄT

  • Reebok rekisterinpitäjät
  • adidas AG:n tytär- ja sidosyhtiöt
  • Sivuston hallinnointia tukevat palveluntarjoajat

KÄSITTELY

Jotta voimme käsitellä verkossa tai sovelluksen kautta tehtyjä tilauksia, varmista, että maksu on saatu ja noudata vaatimuksia, jotka on esitetty ehdoissamme (3. Ostoehdot) (jotka koskevat tuotteiden myyntiä sinulle), mukaan lukien laskujen käsittely, tavaroiden toimitus, kustomointipalvelut, vaihdot ja korvaukset, click and collect -palvelu. Tilaustasi ei voida käsitellä, jos maksupetosten tunnistamisjärjestelmämme merkitsee maksusi epäilyttäväksi ja mahdollisesti vilpilliseksi.  Ota huomioon, että maksupetosten tunnistamisjärjestelmä on automaattinen päätöksentekoprosessi. Sitä vaaditaan, jotta voimme tehdä sopimuksen kanssasi. Sinulla on oikeus vaatia, että ihminen tarkistaa päätöksen ja voit valittaa päätöksestä.

OIKEUSPERUSTA

Sopimuksen toteuttaminen

HENKILÖTIETORYHMÄT

Henkilöllisyyden määrittämistä koskevat tiedot

Yhteystiedot

Sijaintitiedot

Kokotiedot

Ostotiedot

Yhteydenotot

Laitteen tiedot

Reebok UNLOCKED | ReebokONEiin liittyvät tiedot (vain sen jäsenet)

SÄILYTYSAIKA

Sopimuksen keston aika ja lakisääteinen säilytysaika. Meidän pitää säilyttää tiedot mahdollisten sopimusta koskevien oikeudellisten kiistojen varalta.

VASTAANOTTAJIEN RYHMÄT

  • Reebok rekisterinpitäjät
  • adidas AG:n tytär- ja sidosyhtiöt
  • Myyntipartnerit (mikäli on)
  • Valmistuspalvelujen tarjoajat
  • Toimituspalvelujen tarjoajat
  • Maksuriskiratkaisujen tarjoajat
  • Maksunkäsittelypalvelujen tarjoajat
  • Pilviratkaisujen tarjoajat

KÄSITTELY

Yhdistämme ostotiedot, jotka annat meille muihin tietoihin, jotka saamme muilta maksuriski- ja petostentorjuntapalvelujen tarjoajilta, jotta varmistettaisiin ostojen olevan laillisia, muuten et voi ostaa tuotteitamme ehtojemme mukaisesti. Se tarkoittaa sitä, että riippuen antamiesi tietojen analyysin tuloksesta, voimme hylätä tilauksesi tai kieltäytyä vastaanottamasta maksuasi. Kyseessä on automatisoitu päätöksentekoprosessi, jota vaaditaan myyntisopimuksen tekemiseen kanssasi.

OIKEUSPERUSTA

Sopimuksen toteuttaminen

HENKILÖTIETORYHMÄT

Henkilöllisyyden määrittämistä koskevat tiedot

Yhteystiedot

Käyttäytymiseen ja profiiliin liittyvät tiedot

Ostotiedot

Laitteen tiedot

SÄILYTYSAIKA

Sopimuksen keston aika ja lakisääteinen säilytysaika. Meidän pitää säilyttää tiedot mahdollisten sopimusta koskevien oikeudellisten kiistojen varalta.

VASTAANOTTAJIEN RYHMÄT

  • Reebok rekisterinpitäjät
  • adidas AG:n tytär- ja sidosyhtiöt
  • Maksuriskiratkaisujen tarjoajat
  • Maksunkäsittelypalvelujen tarjoajat
  • Pilviratkaisujen tarjoajat

KÄSITTELY

Kun tilauksesi on hyväksytty, käytämme yhteystietojasi (koti- ja/tai toimitusosoite) ja muita ostotietoja ostamiesi tuotteiden toimittamiseen.

OIKEUSPERUSTA

Sopimuksen toteuttaminen

HENKILÖTIETORYHMÄT

Henkilöllisyyden määrittämistä koskevat tiedot: nimi

Yhteystiedot: toimitusosoite

SÄILYTYSAIKA

Sopimuksen keston aika ja lakisääteinen säilytysaika. Meidän pitää säilyttää tiedot mahdollisten sopimusta koskevien oikeudellisten kiistojen varalta.

VASTAANOTTAJIEN RYHMÄT

  • Reebok rekisterinpitäjät
  • adidas AG:n tytär- ja sidosyhtiöt
  • Toimituspalvelujen tarjoajat
  • Pilviratkaisujen tarjoajat

KÄSITTELY

Toimituspartnerimme tarjoavat tämän palvelun kuluttajan pyynnöstä

Voit jäljittää toimituksen käyttäen toimituspartnerimme tarjoamia palveluita; voimme kuitenkin jakaa tietosi toimituspartnereiden kanssa tätä tarkoitusta varten vain, jos annat suostumuksesi siihen. Toimituspartnerin ympäristö isännöi tätä palvelua. Sinun pitää lukea kyseisten partnereiden tietosuojalauseke, jossa kerrotaan henkilötietojen käsittelystä tähän tarkoitukseen.

OIKEUSPERUSTA

Suostumus

HENKILÖTIETORYHMÄT

Henkilöllisyyden määrittämistä koskevat tiedot

Yhteystiedot

Kaikki muut tiedot, jotka voit antaa suoraan ja vapaaehtoisesti toimituspartnerille.

SÄILYTYSAIKA

Toimituspartnerimme määräämä aika.

VASTAANOTTAJIEN RYHMÄT

  • Toimituspalvelujen tarjoajat

  1. LIIKETOIMINNAN OPERATIIVINEN ANALYTIIKKA

KÄSITTELY

Meidän pitää tietää miten menestymme liikeyrityksenä. Se on osakkeenomistajien, hallintoneuvoston jäsenten, työntekijöiden ja partnereiden intressien mukaista. Tätä tarkoitusta varten meidän pitää analysoida eri tietoryhmiä, jotta saisimme käsityksen seuraavista: tuotteidemme menestys eri markkinoilla, tuotteidemme suositut ominaisuudet, markkinointi- ja mainontakampanjoidemme hyvät ja huonot puolet, tuotteidemme suunnittelu- ja jakelustrategia, sivustomme ulkoasu ja yleinen käyttäjäkokemus, jotta voimme laatia ja toteuttaa liiketoimintastrategiamme ja arvioida sitä.

Tähän sisältyy tietojen analysointi, jotta ymmärtäisimme, kuinka käyttäjät selaavat sivustoamme ja käyttävät sovellustamme ja voisimme parantaa käyttäjäkokemusta sen varmistamiseksi, että ostat edelleen tuotteitamme ja olet yhteydessä meihin sivustojen ja sovellusten kautta.

Jotta sinulle koituva riski olisi mahdollisimman pieni, käytämme tähän tarkoitukseen vain uniikkia asiakastunnistetta tai IP-osoitetta.

Lisätietoja siitä, kuinka data-analyysiratkaisujen tarjoajat tarjoavat analytiikkapalveluita tietojasi käyttäen löytyy tästä:

Adobe Analytics -datankeruu: https://marketing.adobe.com/resources/help/en_US/reference/c_Privacy_Overview.html

Google Analytics -datankeruu:

https://support.google.com/analytics/answer/6318039?hl=en

OIKEUSPERUSTA

Laillinen intressi

HENKILÖTIETORYHMÄT

Henkilöllisyyden määrittämistä koskevat tiedot: uniikki asiakastunniste (vain)

Kokotiedot

Ostotiedot

Käyttäytymiseen ja profiiliin liittyvät tiedot

Yhteisötiedot

Aktiviteettien tiedot

Laitteen tiedot

Yhteydenotot

Reebok UNLOCKED | ReebokONEiin liittyvät tiedot (vain sen jäsenet)

SÄILYTYSAIKA

Kun käytetään analytiikkapalveluita, jotka edellä mainitut palveluntarjoajat tarjoavat, meidän pitää säilyttää tiedot näiden palvelutarjoajien määrittelemä aika. Löydät palveluntarjoajien määrittelemät säilytysajat täältä:

Adobe Analytics: 36 kuukautta (https://marketing.adobe.com/resources/help/en_US/reference/data-retention.html )

Google Analytics: 38 kuukautta

(https://support.google.com/analytics/answer/7667196?hl=en)

Tiedot on säilytettävä tämä aika, jotta voidaan tuottaa tarkka analyysi liiketoiminnastamme.

VASTAANOTTAJIEN RYHMÄT

  • Reebok rekisterinpitäjät
  • adidas AG:n tytär- ja sidosyhtiöt
  • Mahdolliset ostajat ja sijoittajat
  • Liiketoiminnallisten konsulttipalvelujen tarjoajat
  • Data-analytiikkaratkaisujen tarjoajat
  • Pilviratkaisujen tarjoajat

     

KÄSITTELY

Keräämme henkilötietojasi, jotta voimme ilmoittaa, koska haluamasi tuote on saatavilla, ja jotta voimme vastata esittämiisi kysymyksiin ja huolenaiheisiin, joita saamme eri viestintäkanaviemme välityksellä.

OIKEUSPERUSTA

Laillinen intressi

HENKILÖTIETORYHMÄT

Henkilöllisyyden määrittämistä koskevat tiedot

Yhteystiedot

Sijaintitiedot

Kokotiedot

Ostotiedot

Yhteydenotot

Reebok UNLOCKED | ReebokONEiin liittyvät tiedot (vain sen jäsenet)

SÄILYTYSAIKA

Lakiperusteinen säilytysaika. Meidän pitää säilyttää tiedot mahdollisten oikeudellisten kiistojen varalta.

VASTAANOTTAJIEN RYHMÄT

  • Asiakaspalvelun tarjoaja
  • Reebok rekisterinpitäjät
  • adidas AG:n tytär- ja sidosyhtiöt
  • Myyntipartnerit (mikäli on)
  • Toimituspalvelujen tarjoajat
  • Maksuriskiratkaisujen tarjoajat
  • Maksunkäsittelypalvelujen tarjoajat
  • Pilviratkaisujen tarjoajat

KÄSITTELY

Me lähetämme sinulle mainosviestejä(”yksilöllisiä”), joiden arvelemme kiinnostavan sinua, antamaasi sähköpostiosoitteeseen, koska olet liittynyt uutiskirjeidemme postituslistalle. Lähetämme sinulle ”yksilöllisiä" viestejä, seuraamme verkkokäyttäytymistäsi (ja joissakin tapauksissa offline-käyttäytymistä) ja analysoimme käyttäytymistäsi analytiikkaa käyttäen, jotta voisimme parhaiten arvioida, mistä tuotteista voisit olla kiinnostunut ja voisit hyötyä. Sitä varten meidän pitää kerätä monenlaisia henkilötietoja sinulta. Käytämme erilaisia analytiikkatyökaluja, jotta saisimme käsityksen siitä, mistä eri tuotteistamme pidät ja mistä et pidä, ja jotta saisimme käsityksen sinulle lähetettyjen viestien vaikutuksesta (tuloksista).

Evästeiden/tägien/pikselien käyttö: Voimme kerätä henkilötietojasi tähän tarkoitukseen käyttämällä tekniikoita, kuten evästeitä, pikseleitä ja tägejä laitteesi tietojen keräämiseen. Lisätietoja on luvussa “XVIII.            LAITTEEN TIETOJEN KERÄÄMINEN SIVUSTOLLAMME EVÄSTEIDEN, PIKSELIEN, TÄGIEN JA VASTAAVIEN TEKNIIKOIDEN AVULLA

OIKEUSPERUSTA

Suostumus

HENKILÖTIETORYHMÄT

Henkilöllisyyden määrittämistä koskevat tiedot

Yhteystiedot (mikäli Reebok saatavilla)

Sijaintitiedot

Kokotiedot (mikäli Reebok saatavilla)

Ostotiedot (mikäli Reebok saatavilla)

Käyttäytymis- ja profiilitiedot (mikäli Reebok saatavilla)

Yhteisötiedot (mikäli Reebok saatavilla)

Sosiaaliseen mediaan liittyvät tiedot (mikäli Reebok saatavilla)

Aktiviteettien tiedot (mikäli Reebok saatavilla)

Laitteen tiedot

Mieltymyksiin liittyvät tiedot (mikäli Reebok saatavilla)

SÄILYTYSAIKA

Säilytämme tiedot siihen asti, kun peruutat suostumuksesi sähköpostin lähettämiseen tai kiellät meitä käsittelemästä henkilötietojasi markkinointitarkoituksiin.

VASTAANOTTAJIEN RYHMÄT

  • Reebok rekisterinpitäjät
  • adidas AG:n tytär- ja sidosyhtiöt
  • Sähköpostimainonnan tukipalvelujen tarjoajat
  • Pilviratkaisujen tarjoajat

KÄSITTELY

Lähetämme sinulle mainosviestejä (”yksilöllisiä”), joiden arvioimme kiinnostavan sinua, antamaasi sähköpostiosoitteeseen ostosopimuksen voimassaolon aikana. Lähetämme sinulle ”yksilöllisiä" viestejä, seuraamme verkkokäyttäytymistäsi (ja joissakin tapauksissa offline-käyttäytymistä) ja analysoimme käyttäytymistäsi analytiikkaa käyttäen, jotta voisimme parhaiten arvioida, mistä tuotteista voisit olla kiinnostunut ja voisit hyötyä. Sitä varten meidän pitää kerätä monenlaisia henkilötietoja sinulta. Käytämme erilaisia analytiikkatyökaluja, jotta saisimme käsityksen siitä, mistä eri tuotteistamme pidät ja mistä et pidä, ja jotta saisimme käsityksen sinulle lähetettyjen viestien vaikutuksesta (tuloksista).

Evästeiden/tägien/pikselien käyttö: Voimme kerätä henkilötietojasi tähän tarkoitukseen käyttämällä tekniikoita, kuten evästeitä, pikseleitä ja tägejä laitteesi tietojen keräämiseen. Lisätietoja on luvussa “XVIII.            LAITTEEN TIETOJEN KERÄÄMINEN SIVUSTOLLAMME EVÄSTEIDEN, PIKSELIEN, TÄGIEN JA VASTAAVIEN TEKNIIKOIDEN AVULLA

OIKEUSPERUSTA

Laillinen intressi

HENKILÖTIETORYHMÄT

Henkilöllisyyden määrittämistä koskevat tiedot

Yhteystiedot (mikäli Reebok saatavilla)

Sijaintitiedot

Kokotiedot (mikäli Reebok saatavilla)

Ostotiedot (mikäli Reebok saatavilla)

Käyttäytymis- ja profiilitiedot (mikäli Reebok saatavilla)

Yhteisötiedot (mikäli Reebok saatavilla)

Sosiaaliseen mediaan liittyvät tiedot (mikäli Reebok saatavilla)

Aktiviteettien tiedot (mikäli Reebok saatavilla)

Laitteen tiedot

Mieltymyksiin liittyvät tiedot (mikäli Reebok saatavilla)

Reebok UNLOCKED | ReebokONEiin liittyvät tiedot (vain sen jäsenet)

SÄILYTYSAIKA

Säilytämme tiedot siihen asti, kunnes kiellät meitä käsittelemästä henkilötietojasi markkinointitarkoituksiin, mukaan lukien mainosviestien lähettämiseen.

VASTAANOTTAJIEN RYHMÄT

  • Reebok rekisterinpitäjät
  • adidas AG:n tytär- ja sidosyhtiöt
  • Sähköpostimainonnan tukipalvelujen tarjoajat
  • Pilviratkaisujen tarjoajat

KÄSITTELY

Käytämme kolmannen osapuolen mainontaympäristöjä, kuten Facebookia, Googlea, YouTubea, Instagramia jne. käyttäytymis- ja selailutapoihin perustuvien kohdennettujen viestin lähettämiseen sinulle tiettyinä aikoina ja näiden ympäristöjen tietyissä sijaintipaikoissa, jotta voisimme tehostaa mainoskampanjoitamme. Käytämme kolmannen osapuolen ratkaisuja, kuten Google Audiencea ja Facebook Custom Audiencea, jotka auttavat meitä kohdistamaan kampanjat ja viestit asiakkaillemme. Henkilötietosi jaetaan kolmannen osapuolen mainontaympäristöjen kanssa ja ne yrittävät yhdistää profiilisi tietokantojensa tietoihin, jotta määriteltäisiin optimaalinen aika ja paikka (sivu jota selaat) Reebok mainoksen näyttämiseen. Meidän pitää myös analysoida tarvittavat tiedot kampanjoidemme vaikutuksen ymmärtämiseksi.

Lisätietoja siitä, kuinka mainontapartnerimme auttavat meitä saavuttamaan tämän tavoitteen, löytyy heidän sivustoiltaan:

Googlen yksilöity mainonta: https://support.google.com/adspolicy/answer/143465?hl=en

Googlen mainontakäytäntö: https://support.google.com/adspolicy/answer/6020956

Facebook Lookalike Audiences: https://www.facebook.com/business/help/164749007013531

Facebook Custom Audience -ehdot: https://www.facebook.com/legal/terms/customaudience

Evästeiden/tägien/pikselien käyttö: Voimme kerätä henkilötietojasi tähän tarkoitukseen käyttämällä tekniikoita, kuten evästeitä, pikseleitä ja tägejä laitteesi tietojen keräämiseen. Lisätietoja on luvussa “XVIII.            LAITTEEN TIETOJEN KERÄÄMINEN SIVUSTOLLAMME EVÄSTEIDEN, PIKSELIEN, TÄGIEN JA VASTAAVIEN TEKNIIKOIDEN AVULLA

OIKEUSPERUSTA

Suostumus

HENKILÖTIETORYHMÄT

Henkilöllisyyden määrittämistä koskevat tiedot

Yhteystiedot (mikäli Reebok saatavilla)

Sijaintitiedot

Kokotiedot (mikäli Reebok saatavilla)

Ostotiedot (mikäli Reebok saatavilla)

Käyttäytymis- ja profiilitiedot (mikäli Reebok saatavilla)

Yhteisötiedot (mikäli Reebok saatavilla)

Sosiaaliseen mediaan liittyvät tiedot (mikäli Reebok saatavilla)

Aktiviteettien tiedot (mikäli Reebok saatavilla)

Laitteen tiedot

Mieltymyksiin liittyvät tiedot (mikäli Reebok saatavilla)

Reebok UNLOCKED | ReebokONEiin liittyvät tiedot (vain sen jäsenet)

SÄILYTYSAIKA

Säilytämme tiedot siihen asti, kunnes peruutat suostumuksesi.

VASTAANOTTAJIEN RYHMÄT

  • Reebok rekisterinpitäjät
  • adidas AG:n tytär- ja sidosyhtiöt
  • Mainostoimistopartnerit
  • Sosiaalisen median ympäristöt
  • Suoramarkkinointipalvelujen tarjoajat
  • Pilviratkaisujen tarjoajat

  1. REEBOK UNLOCKED | REEBOKONE -JÄSENHALLINTO – MIKÄLI SOVELLETTAVISSA

KÄSITTELY

Tämä kohta koskee sinua vain, jos liityt Reebok UNLOCKED | ReebokONEin jäseneksi.

Kun sinusta tulee Reebok UNLOCKED | ReebokONEin jäsen, käytämme edellä mainittuja tietoja jäsenyyden ylläpitoon ja hallinnontiin siten kuin on kuvattu Reebok UNLOCKED | ReebokONEin ehdoissa.

Henkilötietoja käytetään erityisesti seuraaviin tarkoituksiin:

a) klubipisteiden laskeminen palkkioiden myöntämistä varten

b) pääsyn tarjoaminen erikoistarjouksiin ja kampanjoihin

c) kutsujen lähettäminen eksklusiivisiin tapahtumiin

d) pääsyn tarjoaminen tuotteisiin, joita valmistetaan rajoitettu erä

e) mahdollisen Runtasticin premium-jäsenyyden tarjoaminen

f) toimitusosoitteen ja maksutietojen tallentaminen, jotta maksaminen verkossa ja sovellusta käytettäessä tapahtuisi nopeammin

f) koko tilaushistoriasi tallentaminen, jotta voit aina nähdä sen; ja

g) jotta voit seurata tilauksen toimitusta tilisi kautta.

Kun käytät Reebok UNLOCKED | ReebokONE -jäsentunnusta, saamme tiedot, jotta voimme laskea palkkiopisteesi, esim. kun teet ostoksia ohjelmaan osallistuvissa Reebok-tuotteita myyvissä liikkeissä. Tiedot jaetaan Reebok UNLOCKED | ReebokONE -partnereille, jotka myöntävät tiettyjä palkkioita Reebok UNLOCKED | ReebokONEin ehtojen mukaisesti.

Saat adidakselta sähköpostitse mainosviestejä, koska olet Reebok UNLOCKED | ReebokONEin jäsen. Jos et halua saada näitä viestejä, katso lukua ”8.         Mitkä ovat oikeutesi ja kuinka voit käyttää niitä?”

Voit myös käyttää Reebok UNLOCKED | ReebokONE -jäsenyyttä sovelluksessa. Kun käytät sovellusta Reebok UNLOCKED | ReebokONE -jäsenyyden kanssa, käytämme sovelluksessa push-ilmoituksia antamaan tietoa jäsenyydestäsi tai mainoskampanjoista ja tarjouksista. Voit kytkeä push-ilmoitukset pois päältä milloin tahansa mobiililaitteesi asetuksista. Jos kytket ne pois päältä, meidän ehkä pitää ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse, jos meidän pitää lähettää tärkeitä jäsenyyteen liittyviä viestejä.

OIKEUSPERUSTA

Sopimuksen toteuttaminen

HENKILÖTIETORYHMÄT

Reebok UNLOCKED | ReebokONEiin liittyvät tiedot

Kokotiedot (mikäli Reebok saatavilla)

Ostotiedot (mikäli Reebok saatavilla)

Käyttäytymis- ja profiilitiedot (mikäli Reebok saatavilla)

Yhteisötiedot (mikäli Reebok saatavilla)

Sosiaaliseen mediaan liittyvät tiedot (mikäli Reebok saatavilla)

Aktiviteettien tiedot (mikäli Reebok saatavilla)

Laitteen tiedot (mikäli Reebok saatavilla)

Mieltymyksiin liittyvät tiedot (mikäli Reebok saatavilla)

SÄILYTYSAIKA

Sopimuksen keston aika ja lakisääteinen säilytysaika. Meidän pitää säilyttää tiedot mahdollisten sopimusta koskevien oikeudellisten kiistojen varalta.

VASTAANOTTAJIEN RYHMÄT

  • Reebok rekisterinpitäjät
  • adidas AG:n tytär- ja sidosyhtiöt
  • Mahdolliset ostajat ja sijoittajat
  • Liiketoiminnallisten konsulttipalvelujen tarjoajat
  • Data-analytiikkaratkaisujen tarjoajat
  • Reebok UNLOCKED | ReebokONE -partnerit

  1. YKSITYISTEN TAPAHTUMIEN REKISTERÖINTI

KÄSITTELY

Kun ilmoittaudut järjestämäämme tapahtumaan, jossa on rajoitetusti paikkoja, käytämme antamiasi henkilötietoja paikan varaamiseen sinulle. Henkilötietoja käytetään tapahtumaa koskevien ehtojen mukaisesti.

OIKEUSPERUSTA

Sopimuksen toteuttaminen

HENKILÖTIETORYHMÄT

Henkilöllisyyden määrittämistä koskevat tiedot

Yhteystiedot

Sijaintitiedot

Aktiviteettien tiedot: kaikki tiedot, jotka saatamme kerätä sinusta tapahtumapäivänä.

Reebok UNLOCKED | ReebokONEiin liittyvät tiedot (vain sen jäsenet)

SÄILYTYSAIKA

Tapahtuman keston aika ja lakisääteinen säilytysaika kiistojen esiintyessä.

VASTAANOTTAJAT

  • Tapahtuman järjestävä Reebok rekisterinpitäjä
  • Reebok rekisterinpitäjät
  • adidas AG:n tytär- ja sidosyhtiöt
  • Tapahtumapartneri (mikäli on)
  • Pilviratkaisujen tarjoajat (mikäli on)

KÄSITTELY

Järjestämme usein myös kaikille avoimia tapahtumia. Käytämme antamiasi henkilötietoja tiedottamiseen sinua kiinnostavista tapahtumista.

OIKEUSPERUSTA

Laillinen intressi

HENKILÖTIETORYHMÄT

Henkilöllisyyden määrittämistä koskevat tiedot

Yhteystiedot

Sijaintitiedot

Aktiviteettien tiedot: kaikki tiedot, jotka saatamme kerätä sinusta tapahtumapäivänä.

Reebok UNLOCKED | ReebokONEiin liittyvät tiedot (vain sen jäsenet)

SÄILYTYSAIKA

Tapahtuman keston aika + 36 kuukautta, jos jonkin tapahtuman tietoja käytetään LIIKETOIMINNAN OPERATIIVISEN ANALYTIIKAN tarkoituksiin

VASTAANOTTAJIEN RYHMÄT

  • Tapahtuman järjestävä Reebok rekisterinpitäjä
  • Reebok rekisterinpitäjät
  • adidas AG:n tytär- ja sidosyhtiöt
  • Tapahtumapartneri (mikäli on)
  • Pilviratkaisujen tarjoajat (mikäli on)

  1. TUOTETUTKIMUS JA -KEHITTELY

KÄSITTELY

Teemme analyyseja tuotteiden ja palvelujen tutkimusta ja kehittämistä varten. Tätä varten pyydämme sinua vastaamaan kyselyihin, antamaan palautetta, testaamaan tuotteitamme ja kirjoittamaan arvioita, pyydämme muita palveluntarjoajia tekemään markkina- ja tuotetutkimusta meille ja testaamaan tuotteidemme sisältämiä uusia teknologioita, jotka saattavat kerätä henkilötietoja, jotta pysyisimme kilpailijoidemme edellä. Säilytämme nämä tiedot ”laillisen intressimme” mukaisesti, joten kun kirjoitat arvion tuotteesta tai vastaat kyselyyn, hyväksyt sen, että kyseessä on laillinen intressimme. Jos et hyväksy tätä laillista intressiämme, anonymisoimme tietoisi, jolloin ne eivät ole enää henkilökohtaisia.

OIKEUSPERUSTA

Laillinen intressi

HENKILÖTIETORYHMÄT

Henkilöllisyyden määrittämistä koskevat tiedot (vain jos projekti edellyttää niitä)

Yhteystiedot (vain jos projekti edellyttää niitä)

Sijaintitiedot (vain jos projekti edellyttää niitä)

Kokotiedot

Ostotiedot (vain jos projekti edellyttää niitä)

Käyttäytymis- ja profiilitiedot (vain jos projekti edellyttää niitä)

Yhteisötiedot: nämä ovat tietoja, jotka ilmoitit hyväksyväsi projektin aikana.

Sosiaalisen median tiedot (vain jos projekti edellyttää niitä)

Aktiviteettitiedot (vain jos projekti edellyttää niitä)

Laitteen tiedot (vain jos projekti edellyttää niitä)

Yhteydenotot (vain jos projekti edellyttää niitä)

Mieltymyksiin liittyvät tiedot

Reebok UNLOCKED | ReebokONEiin liittyvät tiedot (vain sen jäsenet)

Terveystiedot: jos projekti edellyttää terveystietojen antamista, pyydämme varta vasten suostumustasi siihen.

SÄILYTYSAIKA

Projektin kestoaika ja lakisääteinen säilytysaika IP-oikeuksiemme suojaamista varten.

VASTAANOTTAJIEN RYHMÄT

  • Reebok rekisterinpitäjät
  • adidas AG:n tytär- ja sidosyhtiöt
  • Mahdolliset ostajat ja sijoittajat
  • Liiketoiminnallisten konsulttipalvelujen tarjoajat
  • Data-analytiikkaratkaisujen tarjoajat
  • Valmistuspalvelujen tarjoajat
  • Pilviratkaisujen tarjoajat

  1. OIKEUDELLISET VELVOLLISUUDET - YHTEISTYÖ LAINVALVONTAVIRANOMAISTEN JA SÄÄNTELYVIRANOMAISTEN KANSSA (MUKAAN LUKIEN TUOMIOISTUIMET)

KÄSITTELY

Kun meidän pitää lain perusteella luovuttaa henkilötietosi syistä, jotka liittyvät kansalliseen ja yleiseen turvallisuuteen, rikosten torjuntaa, tutkintaan ja syytteille panoon, rahanpesun torjuntaan, oikeustoimiin, muiden henkilöiden oikeuksien ja vapauksien suojaamiseen ja siviilivaateiden täytäntöönpanoon, luovutamme kaikki viranomaisten tai muiden osapuolten pyytämät tiedot, kun olemme varmistaneet, että pyyntö perustuu lakiin. Emme ehkä voi kertoa sinulle tästä, mikäli on lainvastaista tehdä niin.

OIKEUSPERUSTA

Oikeudelliset velvollisuudet

HENKILÖTIETORYHMÄT

Kaikki henkilötietoryhmät lainvalvontaviranomaisten vaatimusten mukaisesti.

SÄILYTYSAIKA

Lakisääteinen aika.

VASTAANOTTAJIEN RYHMÄT

  • Reebok rekisterinpitäjät
  • adidas AG:n tytär- ja sidosyhtiöt
  • Paikalliset ja kansalliset viranomaiset, mukaan lukien veroviranomaiset
  • Paikalliset ja kansalliset lainvalvontaviranomaiset
  • Paikalliset ja kansalliset tuomioistuimet

  1. LAITTEEN TIETOJEN KERÄÄMINEN SIVUSTOLLAMME EVÄSTEIDEN, PIKSELIEN, TÄGIEN JA VASTAAVIEN TEKNIIKOIDEN AVULLA (toisin sanoen ”Tietoa evästeistä”)

Kun vierailet Reebok sivustolla, tallennamme selaimeesi tietojenkeruujärjestelmiä, kuten muun muassa evästeitä, tägejä, pikseleitä, perustägejä ja jäljitteitä, jotta saisimme joitakin tietoja senhetkisestä istunnostasi. Muut sivustot käyttävät näistä tekniikoista usein yhteisesti nimitystä ”evästeet”. Evästeiden avulla sivustomme myös muistaa aktiviteettisi ja mieltymyksesi (kuten käyttäjätunnukset, kielen, fontin koon ja muut näytön asetukset) tietyltä ajalta, joten sinun ei tarvitse antaa niitä uudestaan, kun palaat sivustolle tai siirryt sivulta toiselle. Me käytämme evästeitä eri tarkoituksiin, mikä merkitsee myös sitä, että niillä on erilaiset oikeusperustat. Tutustu alla oleviin tietoihin, jotta saat käsityksen siitä, kuinka me käytämme erilaisia evästeitä eri tarkoituksiin.

KÄSITTELY

PAKOLLISET” - sivuston toimivuus ja liiketoiminta.

Käytämme ”pakollisia evästeitä” sivustomme toimintaan. Siihen sisältyy uniikin tunnisteen tallentaminen, jotta sinut tunnistetaan ja sinua hallitaan sivuston uniikkina kävijänä johdonmukaisen ja asianmukaisen palvelun tarjoamista varten. Tähän sisältyy ostoskoriin laittamiesi tuotteiden muistaminen tai kielivalinnat. Nämä evästeet tallennetaan istunnon ajaksi. Ilman näitä evästeitä sivusto ei toimi asianmukaisesti.

OIKEUSPERUSTA

Laillinen intressi

KÄSITTELY

FUNKTIONAALISET” – sivuston parantaminen ja suorituskyky

Käytämme “funktionaalisia evästeitä” sivustomme toiminnan jatkuvaan parantamiseen. Tähän sisältyy keräämiemme tietojen käyttäminen seuraaviin tarkoituksiin:

  • Verkkoanalytiikka - perustuen selailukäyttäytymiseesi analysoimme tietoja, jotta voimme parantaa sivustomme toimintaa ja ulkoasua.
  • Mainoksiin reagointi - riippuen siitä miten tulit sivustollemme me mittaamme mainoksiin reagoimista analysoimalla mainosten klikkausmääriä, jotta voisimme parantaa mainonnan tehokkuutta muiden osapuolten sivustoilla.
  • Sidosyritysten tekemä jäljitys - meidän pitää antaa meihin sidoksissa oleville markkinointipartnereille tai palveluntarjoajille tiettyjä tietoja, jos tulit sivustollemme ja ostit tuotteita vierailtuasi ensin näiden partnereiden sivustoilla. Tämä on pakollista, koska meidän ehkä pitää maksaa heille tällaisista palveluista. Tätä tarkoitusta varten jaamme vierailuasi sekä ostamiasi tuotteita koskevat tiedot.
  • Virheiden hallinta - me tarkkailemme sivustolla esiintyviä virheitä, jotta voimme korjata virheet tai muut ongelmat nopeasti.
  • Testaaminen - meidän pitää käyttää A/B-testausta tai monimuuttujatestausta, jotta voimme varmistaa, että säilytetään käyttäjän kannalta johdonmukainen käyttötuntuma senhetkisen ja seuraavien istuntojen ajan.

OIKEUSPERUSTA

Laillinen intressi

KÄSITTELY

MARKKINOINTI” - XII. KOHDENNETUT VIESTIT KOLMANNEN OSAPUOLEN MAINONTAYMPÄRISTÖISSÄ ja mainonta.

Käytämme ”markkinointievästeitä”, jotka mainontapartnerimme tarjoavat, jotta varmistamme, että mainokset näytetään sinulle oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa. Nämä evästeet ovat pysyviä mutta aikarajoitteisia. Ne sisältävät uniikin avaimen yksittäisten käyttäjien selailukäyttäytymisen tunnistamiseen. Käytämme näitä evästeitä myös rajoittamaan kertoja, joina käyttäjä näkee tietyn mainoksen sivustolla ja mittaamaan kampanjoiden tehokkuutta. Partnerimme tarjoavat näiden evästeiden tallentaman tunnistimen. Emme voi käyttää samaa tunnistinta omissa järjestelmissämme. Käytämme näitä evästeitä myös mahdollistamaan mainokset, jotka ovat relevantteja maantieteellisen sijaintisi kannalta, jotta saisit esim. tietoa lähimmästä myymälästä, jossa katselemasi tuote voisi olla myynnissä.

OIKEUSPERUSTA

Suostumus

HENKILÖTIETORYHMÄT

Laitteen tiedot

Sijaintitiedot

Käyttäytymiseen ja profiiliin liittyvät tiedot: nämä kerätään selailukäyttäytymisesi perusteella

Mieltymyksiin liittyvät tiedot (mikäli Reebok saatavilla)

SÄILYTYSAIKA

Evästeet, pikselit, tägit ja muut vastaavat tekniikat, joita käytetään laitteesi tietojen ja selailukäyttäytymistietojen keräämiseen, tallennetaan selaimeesi istunnon ajaksi tai siihen asti, kunnes muutat selaimesi evästeasetuksia.

Muihin tarkoituksiin käytettävien evästeiden avulla saadut tiedot tallennetaan kyseisen tarkoituksen keston ajaksi.

VASTAANOTTAJIEN RYHMÄT

  • Reebok rekisterinpitäjät
  • adidas AG:n tytär- ja sidosyhtiöt
  • Sivuston hallinnointia tukevat palveluntarjoajat
  • Liiketoiminnallisten konsulttipalvelujen tarjoajat
  • Data-analytiikkaratkaisujen tarjoajat
  • Mainostoimistopartnerit
  • Sosiaalisen median ympäristöt
  • Suoramarkkinointipalvelujen tarjoajat

Voit muuttaa selaimesi asetuksia poistamaan tietyt evästeet tai estämään niiden tallentuminen tietokoneelle tai mobiililaitteeseen ilman nimenomaista suostumustasi. Selaimen välilehdeltä ”tuki” löydät tietoa evästeasetusten muuttamisesta.

Tästä saat tietoa, kuinka se toimii selaimessasi:

Internet Explorer: https://support.microsoft.com/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

Mozilla Firefox: http://support.mozilla.com/en-US/kb/Cookies

Google Chrome: http://www.google.com/support/chrome/bin/answer.py?hl=en&answer=95647

Safari: http://support.apple.com/kb/PH5042

Opera: http://www.opera.com/browser/tutorials/security/privacy/

Adobe (flash-evästeet): http://www.adobe.com/privacy/policies/flash-player.html

Google Chrome App: https://support.google.com/accounts/answer/61416?co=GENIE.Platform%3DAndroid&hl=en

Näiltä sivustoilta saat myös lisätietoa siitä, kuinka evästeisiin perustuva mainonta toimii ja kuinka voit hallita evästeasetuksia:

http://www.aboutads.info/choices

http://www.youronlinechoices.eu/

Network Advertising Initiative opt-out -sivu: http://optout.networkadvertising.org/?c=1

Lisätietoja laeista, jotka koskevat evästeiden käyttöä, löytyy tästä: http://ec.europa.eu/ipg/basics/legal/cookies/index_en.htm

  1. KÄYTTÄJIEN LUOMAN SISÄLLÖN HANKKIMINEN SOSIAALISESTA MEDIASTA

KÄSITTELY

Pyydämme sinua toimittamaan meille kuvia sosiaalisen median ympäristöjen kautta noudattamalla erityisiä ohjeita kuten “#yesReebok”. Käytämme toimittamiasi kuvia kampanjaviestintään. Saamme oikeudet kuviisi ehtoihimme sisältyvän lisenssisopimuksen perusteella. Kun annat kuviasi meille sosiaalisen median ympäristöjen kautta, hyväksyt sen, että käytämme kuviasi lisenssisopimuksessa kuvatulla tavalla.

OIKEUSPERUSTA

Sopimuksen toteuttaminen

HENKILÖTIETORYHMÄT

Henkilöllisyyden määrittämistä koskevat tiedot: sosiaalisen median käyttäjänimi

Yhteisötiedot: kuvat, videot, kommentit, äänitallenteet ja muut tiedostot, jotka tarjotaan Reebokta mainostavien sosiaalisen median ympäristöjen kautta

Sosiaaliseen mediaan liittyvät tiedot

SÄILYTYSAIKA

Lisenssisopimuksen keston aika ja lakisääteinen säilytysaika kiistojen esiintyessä.

VASTAANOTTAJAT

  • Reebok rekisterinpitäjät
  • adidas AG:n tytär- ja sidosyhtiöt
  • Tapahtumapartnerit (mikäli on)
  • Tukipartnerit käyttäjän luoman sisällön alalla
  • Mainostoimistopartnerit
  • Sosiaalisen median ympäristöt
  • Pilviratkaisujen tarjoajat (mikäli on)

KÄSITTELY

Kun käytät Reebok-sovellusta, käytämme push-ilmoituksia viestien lähettämiseen tässä tietosuojalausekkeessa mainittuihin tarkoituksiin. Niihin sisältyvät tiedot, jotka liittyvät sopimuksen toteuttamiseen perustuviin tarkoituksiin (kuten tuotteen osto). Voit kytkeä push-ilmoitukset pois päältä milloin tahansa mobiililaitteesi asetuksista. Jos kytket ne pois päältä, meidän ehkä pitää ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse, jos meidän pitää lähettää tärkeitä tuotteen ostoon liittyviä viestejä. 

OIKEUSPERUSTA

Laillinen intressi

HENKILÖTIETORYHMÄT

Laitteen tiedot

SÄILYTYSAIKA

Sovelluksen käyttöaika, kun push-ilmoituksia ei ole kytketty pois päältä.

VASTAANOTTAJIEN RYHMÄT

  • Reebok rekisterinpitäjät
  • adidas AG:n tytär- ja sidosyhtiöt

  1. Mitä Reebok tekee siirtäessään henkilötietosi EU:n/ETA:n alueen ulkopuolelle (kansainvälinen tietojen siirto)?

Riippuen henkilötietojen käsittelytoimesta, henkilötiedot jaetaan eri ”vastaanottajien ryhmien” kanssa. Mikäli vastaanottaja on EU:n/ETA:n ulkopuolella, olemme toteuttaneet tarvittavat toimet, kuten EU:n komission hyväksymien vakiosopimuslausekkeiden allekirjoittaminen tai sellaisten palveluntarjoajien valinta, jotka noudattavat EU:n ja Yhdysvaltojen ja Sveitsin ja Yhdysvaltojen välistä Privacy Shield -järjestelyä.

  1. Kuinka suojaamme henkilötietosi?

Toteutamme asianmukaiset tekniset ja organisatoriset toimet, jotta pystymme torjumaan riskit, jotka liittyvät henkilötietojesi käyttöön, kuten niiden menettämiseen, muuttamiseen tai luvattomaan käyttöön, ja jotta voisimme tukea sinua oikeuksiesi käytössä. Vaadimme palveluntarjoajiamme tekemään samoin sopimusten välityksellä. Sinun on kuitenkin oltava tietoinen siitä, että henkilötietojen siirtäminen internetin kautta tapahtuu omalla riskilläsi. Me suojaamme henkilötiedot vasta, kun ne ovat meillä.

  1. Mitkä ovat oikeutesi ja kuinka voit käyttää niitä?

Yleisen tietosuoja-asetuksen ja EU:n/ETA:n jäsenvaltioissa sovellettavien tietosuojalakien nojalla sinulla on alla mainitut oikeudet. Meidän pitää vahvistaa henkilöllisyytesi, ennen kuin voimme käsitellä pyyntösi. Jos kieltäydymme pyynnöstäsi laillisista syistä, kerromme sinulle miksi teemme niin.

 

Kaikkia yksityisyyttäsi ja henkilötietoja koskevia tiedusteluita pyydetään ottamaan yhteyttä ”ASK OUR CUSTOMER SERVICE”-osioon HELP-ohjeen kautta.

Ota yhteyttä paikalliseen valvontaviranomaiseen, jos haluat tietoa yleiseen tietosuoja-asetukseen perustuvista oikeuksistasi ja jotta saat käsityksen siitä, mitä ne merkitsevät.

OIKEUTESI

  1. Henkilötietojesi kopion saaminen

Sinulla on oikeus saada kopio henkilötiedoistasi, ellei sillä ole negatiivista vaikutusta muihin ihmisiin.

  1. Pääsyn saaminen henkilötietoihisi

Sinulla on oikeus tietää, käytämmekö henkilötietojasi vai emme sekä oikeus saada tietää: a) miksi meillä on henkilötietosi; b) mitä henkilötietoryhmiä meillä on; c) mitä me teemme henkilötiedoillasi; d) kenellä on pääsy henkilötietoihisi (ja missä he ovat); e) mihin henkilötietosi voidaan siirtää; f) kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi; g) jos et antanut henkilötietojasi meille suoraan, kuinka saimme ne; h) sovellettaviin lakeihin perustuvat oikeutesi ja mahdollisuus rajoittaa käsittelyä; i) käytämmekö henkilötietojasi automaattiseen päätöksentekoon; ja j) joissakin tapauksissa sinulla on oikeus tietää, kuinka automaattinen päätöksentekoprosessimme toimii, jos päätöksellä on merkittävä vaikutus sinuun.

  1. Henkilötietojesi oikeellisuuden varmistaminen

Sinulla on oikeus varmistaa, että käyttämämme tiedot pitävät paikkansa.

  1. Henkilötietojen poistaminen

Sinulla on oikeus pyytää meitä poistamaan henkilötietosi jos: a) emme enää tarvitse niitä tiettyyn tarkoitukseen, esimerkiksi sopimusta tai oikeudellista vaatimusta varten; tai b) peruutat antamasi suostumuksen, jota pyysimme henkilötietojen keräämiseen; tai c) jos vastustat henkilötietojesi käyttöä ilmoittamiemme laillisten intressien perusteella, mukaan lukien suoramarkkinointi, paitsi jo voimme osoittaa näiden intressien pakottavan tarpeen.

  1. Henkilötietojen käytön rajoittaminen

Sinulla on oikeus estää meitä tekemästä tiettyjä asioita henkilötiedoillesi kun: a) olet sitä mieltä, että emme käytä oikeita henkilötietoja; b) et halua meidän poistavan henkilötietojasi, mutta olet kuitenkin sitä mieltä, että emme noudata lakia; c) haluat tehdä valituksen meistä, mutta me haluamme poistaa tiedot; tai d) et hyväksy selitystämme käytöstä, joka perustuu ”lailliseen intressiin”. Kun henkilötietojen käytön rajoittaminen on hyväksytty, käytämme tietoja vain suostumuksellasi, tai mikäli laki niin vaatii.

  1. Siirrettävän tiedoston saaminen, jotta voit jakaa tiedot jollekin muulle yritykselle

Sinulla on oikeus saada siirrettävä tiedosto, joka sisältää henkilötiedot, jotka annoit meille ja joiden oikeusperustana on joko suostumus tai sopimuksen toimeenpano. Tiedosto sisältää henkilötiedot, jotka olet antanut meille aktiivisesti ja tietoisesti, mukaan lukien tiedot, jotka olemme saaneet passiivisesti, kun olet käyttänyt palveluitamme tai tuotteitamme.

  1. Suostumuksen peruuttaminen

Kun käytämme henkilötietojasi suostumuksesi perusteella, sinulla on oikeus muuttaa mieltäsi ja peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa.

  1. Vastalauseen esittäminen siitä, että käsittelemme henkilötietojasi ”laillisen intressin” perusteella

Kun käsittelemme henkilötietojasi ”laillisen intressimme” pohjalta siten kuin tässä tietosuojalausekkeessa on mainittu, sinulla saattaa olla oikeus eriävään mielipiteeseen ja voit estää meitä käsittelemästä henkilötietoja tähän tarkoitukseen. Meillä voi kuitenkin olla pakottavat syyt jatkaa henkilötietojesi käsittelyä, vaikka vastustaisitkin sitä. Sellaisissa tapauksissa esitämme sinulle perustelut. Kunnioitamme kieltoasi ja toteutamme sen kaikissa tapauksissa, joissa se liittyy suoramainontaan.

  1. Automaattisen päätöksentekoprosessimme tekemän päätöksen kiistäminen

Kun käytämme automaattisia päätöksenteko-ohjelmia tai -prosesseja, joiden tuloksilla on oikeudellinen vaikutus (kuten maksupetosten havainto), sinulla on oikeus saada tietoosi prosessin logiikka, merkitys ja mahdolliset seuraukset. Sinulla on myös oikeus pyytää ihmisen väliintuloa, etenkin jos kyseessä on sopimuksen tekeminen kanssamme. Voit kiistää päätöksen kertomalla mielipiteesi.

  1. Valituksen tekeminen paikalliselle tietosuojan valvontaviranomaiselle

Jos et ole tyytyväinen siihen, kuinka olemme käsitelleet henkilötietojasi tai kuinka olemme suhtautuneet tässä kuvattuihin oikeuksiisi, sinulla on oikeus tehdä valitus meistä paikalliselle tietosuojan valvontaviranomaisille.

  1. Kysyttävää, valitukset ja tuki - keneen ja kuinka voit ottaa yhteyttä?

Reebok asiakaspalvelukeskus

KYSY ASIAKASPALVELUSTA: https://www.reebok.fi/help

Reebok tietosuojatiimi ja tietosuojavastaava

DataProtection@adidas.com

Global Privacy | Data Protection Officer

adidas AG

Adi-Dassler-Straße 1

91074 Herzogenaurach

Saksa

Tietosuojan valvontaviranomaiset

Reebok päävalvontaviranomainen

Bayerisches Landesamt für Datenschutzaufsicht (BayLDA)

poststelle@lda.bayern.de

+49 (0) 981 53 1300

Promenade 27

91522 Ansbach

Saksa

https://www.lda.bayern.de/de/kontakt.html

Paikallinen EU:n/ETA:n valvontaviranomainen

Alta löydät paikallisten tietosuojan valvontaviranomaisten tiedot:

https://edpb.europa.eu/about-edpb/board/members_en

  1. Päivitykset ja päivitysilmoitukset

Tarkistamme ja päivitämme tietosuojalausekkeen säännöllisesti, jotta se vastaisi päivittäistä liiketoimintaamme. Voit aina tarkistaa tietosuojalausekkeen päivämäärän, jolloin näet, koska sitä muutettiin viimeksi. Ilmoitamme merkittävistä muutoksista, joista sinun pitää olla selvillä.

  1. Reebok tietojen vastaanottajat (vastaanottajat)

Alla on luettelo Reebok tietojen vastaanottajista, jotka käsittelevät henkilötietojasi Reebok rekisterinpitäjien ohjeiden mukaisesti. Luetteloa voidaan muuttaa tarvittaessa.

YRITYS

PALVELU

adidas International Marketing B.V.

Verkkomyymälän operaatiot ja markkinointipalvelut

Demandware Inc.| USA

Sivuston ylläpito

Adyen | Alankomaat

Maksujenkäsittely

InfoSys Technologies Ltd. | Intia, EPAM | Belarus

Sivuston kehitys

Adobe Analytics | Irlanti, Google Analytics | USA

Verkkoanalytiikka

Sprinklr | USA, Olapic Inc. | USA

Sosiaalisen median analytiikka

Flurry | USA, Apps Flyer | Israel

Mobiilisovellusten analytiikka

Medallia Inc. | USA, Qualtrics LLC | USA

NPS-luku

act.3 | Germany, cip Trademarketing GmbH | Saksa

Tapahtumien hallinta

Neolane Ltd. | Ranska

Markkinointi

Batterii LLC | USA

Kuluttajatiedot

TBWA Worldwide Inc. | USA, Media Monk Alankomaat, IRIS | Australia

CRM-yritykset

Olapic, Inc. | USA

Vaikuttajille kohdistettu markkinointi

adidaksen tytäryhtiöt | globaalisti

Asiakassuhteiden hallinta

Teleperformance | Saksa

Asiakaspalvelu

DHL | Saksa

Tuotteiden toimitus

Feedzai | Saksa

Petosten torjunta

PayPal | USA

Maksupalvelut

Apple Pay, Google Pay | USA

Mobiilimaksut

Facebook (WhatsApp, Instagram) | USA

Sosiaalinen media

Twitter | USA

Sosiaalinen media

Google | USA

Sosiaalinen media

Runtastic | Itävalta

Terveys- ja kuntoiluyhteisö

Google Analytics | USA

Analytiikka

Adobe Analytics | USA

Analytiikka

Anatwine Limited | UK

Kuluttajakokemus

MediaCom | UK

Mainontapartneri

Myyntihenkilöstö

CRM Software | Data Analytics

Wunderman

Sähköpostimarkkinointipalvelut

Koska muut kuin Reebok rekisterinpitäjät voivat käyttää henkilötietojasi Reebok ympäristöjen ja sovellusten kautta tai muulla tavoin omiin tarkoituksiinsa, tutustu näiden rekisterinpitäjien tietosuojalausekkeisiin, joissa kerrotaan siitä, kuinka he käsittelevät henkilötietojasi.